28 Ağustos 2016 Pazar

İZMİR ÇIKIŞLI KURBAN BAYRAMI-BAYRAMINDA ANTALYA TURU/3 GECE -2 GÜNDÜZ

İZMİR ÇIKIŞLI ANTALYA TURU/3 GECE -2 GÜNDÜZ


İZMİR ÇIKIŞLI ANTALYA TURU/3 GECE -2 GÜNDÜZ
1.GÜN : 22:00 Karşıyaka (Bostanlı İskele ), 22:20 Alsancak ( Sevinç Pastanesi Önü ), 22:30 Konak (AKM Önü ), 23:00 Üçkuyular (Shell Benzin İstasyonu Önü ) dan  misafirlerimizi alarak  dört günlük turumuza başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde Konyaaltında kahvaltı ( extra ) ederek Kemere varıyoruz. Kemer gezimizi bitirip sahilde çayımızı içerek Antalya’ya dönüyoruz. Lara’da Düden Şelalesinin döküldüğü yeri görerek öğlen yemeğimizi otelimiz ( Concordia Celec Beach )’e giderek yemeğimizi alıyor ve akşama kadar otelimizin aktivitelerinden faydalanarak akşam yemeğinde yeniden bir araya geliyoruz.
2.GÜN : Sabah otelimizde açık büfe kahvaltı sonrası öğle yemeğine kadar serbest zaman. Öğlen yemeğimiz sonrası Side Antik Kenti ve Manavgat Şelalesini gezerek, Manavgat Çayın’da  tekne turu yapıyoruz.Tekne turu sonrası akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
3.GÜN : Sabah otelimizde açık büfe kahvaltı sonrası öğle yemeğine kadar serbest zaman. Öğlen yemeğimiz sonrası Alanya Kalesi, Dim Çayı ve Dim Mağarasını gezerek akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
4.GÜN : Sabah otelimizde açık büfe kahvaltı sonrası otelimizden çıkarak Düden Şelalesini  gezip Antalya Kale içinde Antik Yat Limanı gezimizi  yaparak öğlen yemeğimizi alıyoruz. Daha sonra İzmir’imize doğru yola çıkıp Salda gölünde bir çay molası veriyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’imize dönüyoruz.  Bir sonraki Turumuzda buluşmak üzere.
12 Eylül 20162 Kişilik Odada Kişi Başıİlave Yatak FiyatıTek Kişilik Oda Fiyatıİndrimler
ANTALYA CONCORDİA CELES BEACH 5*555 TL555 TL720 TL


PUAN-CAN TUR GÜVENCESİ İLE