29 Haziran 2013 Cumartesi

İZMİR ÇIKIŞLI SAKIZ ADASI TURU/TURLARI

Her Hafta Sonu SAKIZ ADASI
Ulaşım Tipi : Feribot 
119,00 EUR'den başlayan fiyatlarla size özel fırsatlar
* Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

Tur Program
YANIBAŞIMIZDAKİ ADA;
SAKIZ
         
Her Cumartesi 1 GECE-2 GÜN
4*HOTEL’DE KONAKLAMA 
1.GÜN: Cumartesi * Çeşme-Sakız
Çeşme Ulusoy Liman’ı önünde saat: 08.30’da buluşuyoruz. Check-In ve Pasaport işlemlerinden sonra Free-Shop’da alışverişimizi tamamlayıp saat: 09.30’da gemimiz ile Sakız Adası’na doğru hareket ediyoruz. 50 dk.süren yolculuktan sonra adaya varıyoruz. Tekrar pasaport kontrolünden sonra, Sakız Adası şehir turumuza başlıyoruz. Ada merkezini, dükkânları – tavernaları ve en önemlisi Osmanlı’dan günümüze kadar korunmuş Mecidiye Cami – Osmanlı Mezarlı ( Kara Ali’nin Mezarı ) – Sakız Kalesi – Bayraklı Cami – Medrese’yi sizlere gösteriyor ve tanıtıyoruz. Sakız menşeli ürünlerin tadına bakabileceğiniz hem de satın alabileceğiniz geleneksel bir reçelcide turumuza mola veriyor ve öğle yemeğimiz için  serbest  zaman veriyoruz. Yemekten  sonra isteyen misafirlerimiz Sakız Adası sahilinde bulunan son derece şık kafeteryalarda kahve keyfi yapabilirler. Alışverişlerinizi Cumartesi günü bitirmenizi sizlere öneriyoruz, çünkü Pazar günü birçok dükkân ve süpermarketler kapalı olacaktır. Merkezdeki zamanımızı bitirdikten sonra Karfas bölgesindeki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği için otelimizin lobisinde saat: 21.30’da buluşuyor ve geleneksel bir Taverna’ya gidiyoruz. Canlı Yunanca Müzik eşliğinde yemeğimizi yiyip bizlerde eşlik etmeye  başlıyor ve sirtakinin ritmine kendimizi bırakıyoruz. Geceleme otelimizde.
2.GÜN: Pazar   
Sabah kahvaltısından sonra yapılacak olan Güney Ada Turuna katılacak olan misafirlerimiz saat: 10.30’da otelimizin lobisinde valizleriyle hazır oluyorlar .( Bu turumuz ekstradır kişi başı: 25 €  / tur kaydı önceden kesinleştirilmelidir)İlk durağımız Armolia Köy’üne gidiyoruz. Kambos Bölgesinden geçiyor ve sizlere bu bölgeyi tanıtıyoruz , daha sonra Mastihaxoria diye adlandırılan sakız üretilen bölgeye giriyoruz.Bu bölge içerisinde bir çok sakız üreten köy var ,bunlardan bir tanesi olan Armolia Köy’ünde sizlere sakız ağacını yakından görme fırsatı veriyor ve sakızın nasıl işlendiğini anlatıyoruz. Armolia Köy’ü ayrıca seramik atölyeleri ile meşhurdur.  Seramik atölyelerini ziyaret ediyoruz, isteyen misafirlerimiz alışveriş yapabiliyorlar. Sonra bir Ortaçağ köyü olan ve evlerin dış cephelerinin süslemeleri ile meşhur olmuş Pirgi Köy’üne gidiyoruz. Gerçekten görülmeye değer bu ilginç köyün dar sokaklarında geziyor ve sizlere Cenova’lı denizci ve kâşif Kristof Kolomb’un Amerikayı keşfetmeden önce yaşamış olduğu rivayet edilen evi görüyoruz. Pirgi köyünde siyah giyen kadınları, kapıların üzerine bırakılmış anahtarları gösteriyor ve sizlere bunları açıklayıp bilgilendirdikten sonra, yine bir Ortaçağ köyü olan kale şeklinde yapılmış Mesta Köy’üne doğru yola çıkıyoruz. Mesta Köy’ü beşgen şekilde korsan saldırılarından korunmak için yapılmış ve günümüze kadar kalmış çok güzel ve şirin bir taş köy. Mesta’nın dar sokaklarında geziyor ve köy meydanında bulunan mucizevi olduğuna inanılan Aziz Taksiarxis kilisesini ziyaret ediyoruz. Kilisenin içerisinde bulunan eski ikonları ve kiliseyi sizlere tanıttıktan sonra, isteyen misafirlerimizle köy meydanında kısa bir kahve molası veriyoruz. Konuklarımız köyü gezip bol bol fotoğraf çekebiliyorlar. Sonra, Mesta’ya 5 km uzaklıkta olan Mesta Limanı’na öğle yemeğimiz için gidiyoruz (Öğle yemeği tur ücretine dâhil değildir) .Mesta Liman’da öğle yemeğimizi yedik ve dinlendikten sonra saat: 16:00’da Sakız Adası Gümrüğü’nde olmak üzere yola çıkıyoruz. Saat: 17:00‘de gemimiz Sakız Adası’ndan ayrılıyor. Bu sevimli Yunan adasında mutlu gezimizi yapıp Çeşme’ye geri dönüyoruz.

Dahil Olan Hizmetler
- Çeşme-Sakız Feribot Ulaşım
- 4* Hotel’de 1 Gece Konaklama+Kahvaltı
- İlk Gün Şehir Turu( Yürüyerek)
- İlk Gün Öğle Yemeği
- İlk gece Tavernada Canlı Müzikli Akşam Yemeği
- Türkçe Rehberlik


Fiyat Tablosu ve Taksit Seçenekleri
TUR FİYATLANDIRMALARI
NAKİT
K.K. TEK SLİP
4 TAKSİT
6 TAKSİT
10 TAKSİT
2 KİŞİLİK ODA DA KİŞİ BAŞI
119 €
127 €
131 €
134 €
141€
TEK KİŞİLİK ODA
149 €
159 €
164 €
167 €
176 €
ÇOÇUK (5-12 YAŞ)
79 €
84 €
87 €
89 €
93 €
ÇOCUK (0-4 YAŞ İÇİN)
49 €
52 €
54 €
55 €
58 €
Fiyatlarımız normal zamanlar için geçerli olup, Yunanistan'a özel gün ve bayramlar için geçerli değildir.
Lütfen fiyatın geçerliliği olan tarihler hakkında acentamızdan bilgi alabilirsiniz.

Dahil Olmayan Hizmetler
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
- Otelde ve Tavernada Alınan İçecekler
- Güney Ada Turu(25 €)
- Vize Ücreti+Hizmet Bedeli (120€)
 (YEŞİL PASAPORTA VİZE GEREKMEMEKTEDİR.)
- Yurt Dışı Çıkış Harcı(15TL) 
- 1 € Liman Vergisi
- İzmir-Çeşme Transferi

Oteller Hakkında Bilgi - GOLDEN SAND HOTEL veya AEGEAN DREAM HOTEL


İZMİR ÇIKIŞLI KARADENİZ TURLARI

KLASİK KARADENİZ VE YAYLALAR 2013 (BATUM'LU)
Tur Başlangıç Tarihi :
Ulaşım Tipi : Otobüs, Lüks 
999,00 TRY'den başlayan fiyatlarla size özel fırsatlar
* Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

Tur Programı
ERKEN REZERVASYON Devam Ediyor!
Her otobüste kısıtlı sayıda kontenjandan faydalanmak için acele ediniz!
Klasik Otobüs'lü Program Batum & Borçka-Karagöl dahil
KARADENİZ ve YAYLALAR
Karadeniz'in En iyi 4 Yaylası'nda Konaklama
Kayabaşı - Ayder - Zigana - Uzungöl Yaylaları
Abant, Amasra, Safranbolu, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Torul, Zigana, Maçka, Sümela, Çaykara,Uzungöl, Ardeşen, Borçka, Karagöl, Sarp, Batum, Çamlıhemşin, Ayder, Çayeli, Rize, Sürmene, Trabzon, Kayabaşı,  Amasya, Çorum
1.GÜN: BURSA, İZMİT, BOLU *** YOLCULUK ***
Saat 20.00‘de Bornova’daki hareket noktamızda şehir içi servislerimizle gelen konuklarımızı aldıktan sonra Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Sakarya yolunu izleyerek, gerekli molaların ardından sabah, Bolu‘ya ulaşıyoruz.
2.GÜN: ABANT, DEVREK, BARTIN, AMASRA, SAFRANBOLU
Çam ve köknar ağaçlarının baskın olduğu bir Tabiat Parkı içinde, yaklaşık 1350 metre yükseklikte ve alanı 125 hektarı bulan bir heyelan set gölü olarak bilinen Abant Gölü’nü geziyoruz. Daha sonra, Amasra‘ya doğru yolumuza devam ediyoruz. Devrek, Bartın üzerinden ulaşıp, öncelikle Bakacak Tepesinden Fatih‘in ilk gördüğünde ‘’Çeşmi Cihan bumu ola’’ (Dünyanın gözleri) dediği Amasra‘yı fotoğraflama şansımız oluyor. Büyük Liman‘da kendimize balık ve salata ziyafeti çekmek için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra Küçük Liman‘da Tarihi Roma Köprüsü‘nü,  Amasra Kalesi‘ni, Çekiciler Çarşısı’nı gezip, Tavşan Adası‘nı gördükten sonra, Müzekent Safranbolu’ya hareket ediyoruz. Hıdırlık Tepesi‘nden eski şehri seyredip, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden Safranbolu Evleri ve tarihi hakkında rehberimiz tarafından bilgilendirildikten sonra Cinci Hanı, Hamamı, Köprülü Camii, Güneş Saati, Akçasu Kanyonu‘nu görüp, tarihi Arasta‘da hediyelik eşya alış verişi için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra Unesco tarafından “Dünya Kültür Mirası Listesi’’ ne alınmış olan bu müze kentteki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Safranbolu’daki otelimizde. 
3.GÜN: KASTAMONU, SİNOP, GERZE, BAFRA, SAMSUN
Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Cumhuriyet tarihimizdeki önemli illerimizden Kastamonu‘ya doğru yol alıyoruz. Kastamonu’da, Saat kulesi, Şerife Bacı Anıtı‘nı ve tarihi Hükümet Konağı‘nı gördükten sonra, Boyabat, Taşköprü yolunu izleyerek, Kuzey’de en uç noktamızdaki Sinop‘a ulaşıyoruz. Birçok diziye ve filme ev sahipliği yapmış, tarihte; Diyojen’den Ahmet Muhip Dranas’a, Sebahattin Ali’ye ve birçok ünlünün hikâyesine rastlayacağımız bu Tarih ve coğrafya harikası şehirde turumuzu yapıp, Sinop Kalesi‘ni ve Tarihi Cezaevi‘ni geziyoruz. Daha sonra; Bafra‘da Kızılırmak deltasını geçerek 19 Mayıs,  üzerinden Samsun‘a ulaşıyoruz. Ünlü Atatürk Heykeli’nin önünde kısa bir fotoğraf molası ve eski Tütün iskelesi - İlkadım Anıtı gezimizin ardından, otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Samsun, Atakum’daki otelimizde. 
4.GÜN: ORDU, GİRESUN, TORUL, ZİGANA
Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Yeşilırmak deltasında kurulan Çarşamba, Amazonlar diyarı Terme ve Yunus Emre’nin dizelerinde son durak dediği (Oney) Ünye üzerinden Ordu’ya ulaşıyoruz. Ordu‘da teleferikle 485 metre yükseklikteki Boztepe‘ye çıkıyoruz. Muhteşem sahili ve vadileri kuşbakışı seyredip, Giresun‘a hareket ediyoruz. Kirazın doğduğu, Fındığın başkenti Giresun’da alacağımız serbest zamanın ardından, Barajlar ve hidroelektrik santralleri ile karşılaşacağımız Karadeniz’ in yeni enerji boğazı Kürtün yolunu izleyip, Torul ‘a ulaşıyoruz. Burada; Damlataşı şekilleri, dikit, sarkıtları ile görülmeye değer Karaca Mağarası‘nı geziyoruz. Daha sonra ünlü Zigana Geçidinden geçerek Zigana Tatil Köyü‘ne ulaşıyor, Bungalov tipi evlerimize yerleşiyoruz. Zigana Yaylası’nda yürüyüş yapıp, manzaranın ve yaylanın tadını çıkarıyoruz. Doğanın cüretkârlığına tanık oluyoruz. Akşam yemeği eşliğinde Yöresel müziği, horonu, kolbastısı ile harika bir Karadeniz gecesi yaşıyoruz.  
5.GÜN: MAÇKA, SÜMELA, UZUNGÖL
Sabah kahvaltısını yayladaki tesiste aldıktan sonra, Maçka yoluyla Sümela Manastırı‘na gidiyoruz. 1150 metre yükseklikte Altındere Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan, halk arasında Meryem Ana Manastırı olarak ta bilinen bu şaheseri geziyoruz. Geniş bir alanda kurulmuş bu manastırda; kiliseleri, şapelleri, mutfak, öğrenci odaları, misafirhane, kütüphane ile kutsal ayazma bölümlerini gördükten sonra, Çay Fabrikası ziyaretinde bulunup, çay üretimi hakkında bilgi alıyor ve hangi aşamalardan geçtiğini bir uzmandan tüm detayları ile dinliyoruz.Burada Karadeniz in nefis çayını içtikten sonra Of ‘a hareket ediyoruz. Çaykara üzerinden, 1090 m. yükseklikte etrafı tamamen çam ormanlarıyla kaplı vadinin tam ortasında bulunan Uzun Göl’e çıkıyoruz. Muhteşem manzarasını seyrederek, yapacağımız yürüyüşlerle bu doğa harikası yaylanın tadını çıkarıyoruz. Dileyen konuklarımızla (ekstra) Lustra – Karaster ya da Haldızen yaylaları (hava durumuna göre) gezisi yapıyoruz. Uzungöl merkezi’nde konaklamanın ayrıcalığı ile konuklarımız Uzungöl’ü yürüyerek keşfedebilirler. Akşam yemeği ve konaklama  yayladaki otelimizde.    
6.GÜN: ARDEŞEN, BORÇKA, KARAGÖL, SARP, BATUM, ÇAMLIHEMŞİN, AYDER
Sabah kahvaltısını yayladaki tesiste aldıktan sonra, Hopa‘ya doğru hareket ediyoruz.. Yeşille Mavinin harika manzarası eşliğinde Rize, Çayeli, Ardeşen, Arhavi, Hopa sahil yolunu takip ederek Çoruh Nehri’nin boylu boyunca kestiği Borçka’ya ulaşıyoruz. Burada bizi bekleyen minibüslerimizle Karagöl’e çıkıyor, bu doğa harikası gölü fotoğraflama ve çevresinde yürüyüş yapma imkânı buluyoruz. Turun unutulmazları arasına imza atacak Karagöl’ü ziyaretimizin ardından tekrar minibüslerdeki yerimizi alarak otobüsümüze dönüyor ve Sarp’a doğru yol alıyoruz. Sarp sınır kapısında gerekli gümrük işlemlerinin ardından Gürcistan’a geçiyoruz. Gönye Kalesi’ni görüp, Çoruh Nehri’ni geçerek Batum’a ulaşıyoruz. Dünya’daki bütün bitki türlerini barındıran Botanik Parkı’nı gezdikten sonra, Katedrali, Şehir Parkı’nı, Medea Anıtı’nı, Sanat Müzesi’ni geziyoruz. Batum Limanı’nı görüp, çarşısında vereceğimiz serbest zamanla birlikte Batum’daki gezimizi tamamlıyoruz. Sarp Sınır kapısından TÜRKİYE’ye geri dönüp, Hemşin, Hala, Polovit, Elevit ve Tunca dereleri ile beslenen ünlü Fırtına Deresini ve Çamlıhemşin’den sonra Hala Deresini takip ederek, 1350 Mt. Yükseklikteki Ayder Yaylası‘na çıkıp, otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Ayder Yaylası’ndaki otelimizde.
7.GÜN: ÇAYELİ, RİZE, SÜRMENE, TRABZON, KAYABAŞI
Sabah kahvaltısını yayladaki otelde aldıktan sonra, Kalegon Mevkii, Gelin Tülü Şelalesi ve Ayder Yaylası’nda yapacağımız yürüyüşlerin ardından Ayder Yaylasından ayrılıyoruz. Ardeşen’den Çayeli’ye doğru yolumuza devam ediyor ve ünlü Rize Bezi alışverişi için serbest zaman alıyoruz. Rize‘de yapacağımız şehir turunun ardından, Trabzon’a doğru yolumuza devam ediyoruz. Trabzon’da; Şehri tepeden gören Soğuksu semtine çıkıp, Atatürk Köşkü‘nü geziyoruz. Anlamlı gezimiz sonrası merkeze inerek, Bizans kiliselerinin en güzel örneklerinden birisi olan Ayasofya Müzesi’ni geziyoruz ve ardından Trabzon’a özgü gümüş işleme sanatı örneği olan Kazaziye (Hasır Bilezik) alışverişi için serbest zaman alıyoruz. Trabzon’daki gezimiz sonrası, Akçaabat’ta, bizi bekleyen minibüslerimizle Kayabaşı Yaylasına çıkıp, yayla tesislerine yerleşiyoruz. Burada yapacağımız doğa yürüyüşleri sonrası, Karadeniz eğlencesi eşliğinde akşam yemeğini alıyoruz. Konaklama Kayabaşı Yaylası’nda…
8.GÜN: GİRESUN, ORDU, SAMSUN, AMASYA
Sabah kahvaltısını yayladaki tesiste aldıktan sonra, Giresun, Ordu üzerinden, Türkiye‘nin en uzun tüneli olan Nefise Akçelik Tüneli‘nden geçerek; Tarih boyunca ekonomi, ticaret, eğitim gibi birçok alanda gelişmiş, Karadeniz’in Anadolu’ya açılan en önemli liman şehri olan Samsun‘a hareket ediyoruz. Bandırma Vapuru ve Arkeoloji Müzesi‘ni ziyaret edip, Şehzadeler Şehri olarak bilinen, elmasıyla ünlü Amasya‘ya doğru yolumuza devam ediyoruz. Yeşilırmak’ın iki yanında kurulmuş bu tarihi şehrimizdeki Arkeoloji müzesi, Şehri Amasya, fikir-zikir ve şükür felsefesi üzerine kurulmuş olan II. Beyazıt külliyesi, Şehzadeler Müzesi, Alçak Köprü ve Kral Mezarları‘nı görüyor, Saraydüzü Kışlasını ziyaret ediyor ve Amasya’daki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Amasya’daki otelimizde. (Dileyen konuklarımız Amasya’nın renkli gecelerini keşfe çıkabilirler.)
9.GÜN: ÇORUM, ANKARA, AFYON, İZMİR
Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Ferhat-Şirin efsanesine konu olan Ferhat Su Kanalları'nı görüyoruz. Kısa bir yolculukla ulaştığımız Çorum‘da leblebi alışverişi için aldığımız molanın ardından, Ankara, Afyon, Uşak, yolunu izleyip, gerekli molalardan sonra İzmir‘e ulaşıyoruz. Bir dahaki  organizasyonunda tekrar sizleri ağırlamak üzere vedalaşıyoruz.


Tur Fiyatları
Tarih Konaklama Odada Kişi Başı Tek Kişi İlave Kişi Çocuk Bebek
19.07.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
02.08.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
09.08.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
16.08.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
23.08.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
30.08.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
06.09.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
13.09.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
20.09.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
27.09.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
11.10.2013 4 Yayla ve 3 Otel Konaklama 999,00 TRY 1.319,00 TRY 999,00 TRY 749,00 TRY  
7-12 yaş arası
599,00 TRY
- yaş arası
Dahil Olan Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 7 Gece Otellerde ve Tesislerde Yarım Pansiyon Konaklama
  • Alınan Sabah Kahvaltıları (7) ve Akşam Yemekleri (7)
  • Otellerde ve Tesislerde Yöresel Eğlenceler
  • Seyahat Sigortası Hizmet Paketi
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti 
  • Araç içi İkramlar
Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri, Otel’de Alınan İçecekler
  • İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
  • Batum Giriş Ücreti
  • Ordu Teleferik Ücreti
  • Minibüs Ücretleri
Zorunlu :: (Karagöl 30 TL), (Kayabaşı 25 TL) 
İsteğe Bağlı :: (Yente-Pladi-Sarıkaya, Haldızen, Lustra-Karaster 30 TL),      
                                                                   (Sümela Manastırı)

Oteller Hakkında Bilgi
**Özel gün ve dönemlerde tesislerde değişiklik olabilmektedir. Lütfen turdan 1 hafta önce teyit ediniz.
Batum Gezisi Hakkında
  • Batum’a sadece TC Nüfus cüzdanı ile geçilebilmektedir. Pasaportla geçmek isteyenlerin 15 tl. Yurtdışı çıkış fonu ödemeleri gereklidir. Tur tarihleri süresince iki ülke arasında vizesiz ve pasaportsuz, kimlikle geçiş izni protokolünde değişiklik olması halinde acentamız programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Anne ve babası ile birlikte olmayan ve BATUM’a geçmek isteyen 18 Yaş Altı misafirlerin, noter onaylı Muvafakatname almaları gerekmektedir. Aksi halde sadece annesi veya babası ile katılan 18 Yaş Altı kesinlikle geçiş yapamaz.

Tur Hareket Tarihleri
  • 1.Tur: 07 – 15 Haziran 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 2.Tur: 14 – 22 Haziran 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 3.Tur: 21 – 29 Haziran 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 4.Tur: 28 Haz. – 06 Tem. 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 5.Tur: 19 – 27 Temmuz 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 6.Tur: 02 – 10 Ağustos 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 7.Tur: 09 – 17 Ağustos 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 8.Tur: 16 – 24 Ağustos 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 9.Tur: 23 – 31 Ağustos 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 10.Tur: 30 Ağu. – 07 Eyl. 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 11.Tur: 06 – 14 Eylül 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 12.Tur: 13 – 21 Eylül 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 13.Tur: 20 – 28 Eylül 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 14.Tur: 27 Eyl. – 05 Ek. 2013 (Cuma – Cumartesi)
  • 15.Tur: 11 – 19 Ekim 2013 (Cuma – Cumartesi)

Servis Noktaları
TRANSFER NOKTALARI
1 Nolu Servis Hattı*                                                                                       2 Nolu Servis Hattı**
Mavişehir EGE PARK Önü                               : 18.45                                  Balçova Ata Cad. Çıkışı                                  : 18.45
Bostanlı Vapur İsk. Duraklar Önü                 : 19.00                                  Üç Kuyular Shell Karşısı                                   : 19.00
Karşıyaka Yunuslar Önü                                  : 19.15                                  Konak Sabancı Kültür Merk. Önü                  : 19.15
Girne Acente Önü                                             : 19.20                                  Üçyol Şehirlerarası Oto. Ofisleri Önü           : 19.30
Bornova Özkanlar Migros Karşısı                  : 19.45                                  Lozan Meydanı                                                  : 19.45
*1 Nolu Hattı tura gidecek olan Tur Otobüsü toplamaktadır..
** 2 Nolu Hattı servis aracı toplamaktadır..
*** Servis aracındaki misafirlerimiz Saat: 20.00 da Bornova Tur Otobüsüne katılmaktadır..
**** Tur dönüşünde servis noktalarımız tersten uygulanarak misafirlerimiz bırakılır.
Boydan Boya KARADENİZ VE YAYLALAR 2013
Tur Başlangıç Tarihi : 17.08.2013
Ulaşım Tipi : Otobüs, Lüks 
774,00 TRY'den başlayan fiyatlarla size özel fırsatlar
* Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

Tur Programı
ERKEN REZERVASYON Devam Ediyor!
Her otobüste kısıtlı sayıda kontenjandan faydalanmak için acele ediniz!
Boydan Boya Otobüs'lü Program
KARADENİZ ve YAYLALAR
Karadeniz'in En iyi 2 Yaylası'nda Konaklama
Ayder - Uzungöl Yaylaları
Borçka & Karagöl ve Batum Seçeği ile
Süper fiyatlı promosyon tur..!
Çorum, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Akçaabat, Trabzon, Maçka, Sümela, Of, Çaykara, Uzungöl, Rize, Çayeli, Ardeşen, Arhavi, Hopa, Borçka, Karagöl, Ayder, Sürmene, Giresun, Ordu, Fatsa, Samsun, Kastamonu, Safranbolu
1.GÜN: AFYON, ANKARA, ÇORUM
Saat 18.45 ‘de Bornova’daki hareket noktamızda şehir içi servislerimizle gelen siz değerli konuklarımızı aldıktan sonra Uşak, Afyon, Ankara yolunu izleyerek gerekli molaların ardından Çorum’a ulaşıyoruz.
2.GÜN: ÇORUM, AMASYA, SAMSUN, ORDU, GİRESUN
Sabah kahvaltımızı Sungurlu’a aldıktan sonra Leblebisiyle ünlü kentimiz Çorum’da; leblebi alışverişimizi yapıyor ve Şehzadeler Şehri Amasya’ya doğru yola çıkıyoruz. Yeşilırmak’ın iki yanına kurulmuş milli mücadele yıllarında önemli olaylara ev sahipliği yapmış kentimizde Saraydüzü Kışla Binası’nı görerek Arkeoloji müzesi, Şehr-i Amasya, fikir-zikir ve şükür felsefesi üzerine kurulmuş olan II. Beyazıt Külliyesi ’ni ziyaret ediyoruz. Ardından kente can veren Yeşilırmak ve görevini tamamlasa da hala kente görsel anlamda hizmet vermeye devam eden vefalı değirmenlerin eşliğinde Şehzadeler Yolu’nda yürüyüşümüze devam ediyoruz. Alçak Köprü, Helkıs Köprüsü, Kral Mezarları, Harşena Kalesi, Kızlar Sarayı ve Yalıboyu Evleri’ni görüyor ve Şehzadeler Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Ardından Bimarhane’yi  (Tıp Müzesi) de ziyaret ettikten sonra doyamadığımız şehir Amasya’dan ayrılıyor ve Samsun’’a doğru hareket ediyoruz. Anadolu’nun Karadenize açılan kapısı Samsun’da ünlü Pontus hazinelerinin sergilendiği Arkeoloji Müzesi, Ünlü Atatürk Heykeli,  eski Tütün iskelesi - İlkadım Anıtı gezilerimizin ardından Ordu’ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 515 metre yükseklikteki Boztepe’ye teleferikle çıkarak şehrin ve Karadeniz sahilinin muhteşem manzarasıyla çaylarımızı yudumluyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra Giresun’a ulaşarak otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
3.GÜN: AKÇAABAT, TRABZON , MAÇKA,  SÜMELA ,  OF , ÇAYKARA , UZUNGÖL
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra Trabzon’a hareket ediyoruz. Akçaabat, Trabzon, Maçka üzerinden Karadeniz gezimizin en ihtişamlı yapılarından biri olan Sümela Manastırı ‘na gidiyoruz. Yaklaşık 1150 metre yükseklikte Altındere Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan halk arasında Meryem Ana Manastırı olarak ta bilinen bu şaheseri geziyor ve Trabzon’a dönüyoruz. Önce Ayasofya Kilisesi’ni geziyor ardından Trabzon’a özgü gümüş işleme sanatı örneği olan “Kazaziye” (hasır bilezik) hakkında bilgi alıyor ve alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra şehri tepeden gören Soğuksu semtine çıkıp, Atatürk Köşkü ‘nü ziyaret ediyor ve yemek için Akçaabat’a gidiyoruz. Ünlü köftesini ve laz böreğini yerinde yedikten sonra Sürmene’de bıçak alışverişi için kısa bir mola veriyoruz. Ardından Çaykara üzerinden, 1090 m. yükseklikte etrafı tamamen çam ormanlarıyla kaplı vadinin tam ortasında bulunan Uzun Göl ’e çıkıyoruz. Uzungöl ’de yapacağımız yürüyüşlerin ardından buradaki otelimize yerleştikten sonra kemençe ve horon eşliğinde yemeğimizi alıyoruz. Geceleme Uzungöl’deki otelimizde.
4.GÜN: RİZE, ÇAYELİ, ARDEŞEN, ARHAVİ, HOPA, BORÇKA, KARAGÖL,  BATUM, ARDEŞEN, AYDER
Sabah kahvaltısını yayladaki tesiste aldıktan sonra yeşille mavinin harika manzarası eşliğinde Rize, Çayeli, Ardeşen, Arhavi, Hopa sahil yolunu takiben Çoruh Nehri kıyısındaki şirin yerleşim yerlerinden birisi olan Borçka ’ya hareket ediyoruz. Keyifli süren yolculuk sonrası Borçka’ya varıyoruz. Burada bizi bekleyen minibüslerle bir yeryüzü cenneti olan Karagöl’e çıkıyoruz. Bu doğa harikası göl kenarında yürüyüşler yaparak doğayı ve manzarayı fotoğraflıyoruz. Kartpostal tadındaki manzarayı ardımızda bıraktıktan sonra tekrar Borçka’ya iniyor otobüsümüze geçiyoruz. Hemşin, Hala, Polovit, Elevit ve Tunca dereleri ile beslenen ünlü Fırtına Deresi’ne gidiyoruz. Önce o doyumsuz güzelliği seyretmek için kısa bir mola veriyoruz. Molanın ardından yine minibüslerle medyada çıkan haberlerinden tanıdığımız Ortan Köyü’nü, evleriyle ünlü Yolkıyı Köyü’nü, bölgenin en eski taş köprülerinden birisi olan Çinçiva Köprüsü(Şenyuva Köprüsü) ‘nü görüyor ve Çamlıhemşin’den sonra Hala Deresi’ni takip ederek yaklaşık 1350 mt..yükseklikteki Ayder Yaylası‘na çıkarak otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Ayder Yaylası’ndaki otelimizde.
Dileyen konuklarımızla BATUM gezisi (extra) yapıyoruz.
Hopa’dan Sarp’a doğru yol alıyoruz. Sarp Sınır Kapısı’nda gerekli işlemlerin ardından Gürcistan’a geçiyoruz. Gönye Kalesi’ni görüp Çoruh Nehri’ni geçerek Batum’a ulaşıyoruz. Dünya’daki bütün bitki türlerini barındıran Botanik Parkı’nı gezdikten sonra; Katedral’i, Şehir Parkı’nı, Medea Anıtı’nı, Sanat Müzesi’ni geziyoruz. Batum Limanı’nı görüp, çarşısında vereceğimiz serbest zamanla birlikte Batum’daki gezimizi tamamlıyoruz. Sarp Sınır kapısından Türkiye’ye geri dönüp, Hemşin, Hala, Polovit, Elevit ve Tunca dereleri ile beslenen ünlü Fırtına Deresini ve Çamlıhemşinden sonra Hala Deresini takip ederek yaklaşık 1350 Mt. Yükseklikteki Ayder Yaylası‘na çıkarak otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Ayder Yaylası’ndaki otelimizde.
5.GÜN: RİZE, SÜRMENE, TİREBOLU, GİRESUN, ORDU 
Sabah kahvaltısını yayla tesisinde aldıktan sonra Ayder’de Gelin Tülü Şelalesi’ni görüntülüyor ve ardından dileyen konuklarımızla minibüslerle Kaçkar Dağlarının zirvesine doğru yeni ve heyecanlı bir yolculuğa başlıyoruz. Zaman zaman sisin eşlik ettiği yaylaları (Galer düzü, Aşağı Kavron) tek tek çıkarak doğanın yükseldikçe değişimine tanıklık ediyor ve Yukarı Kavron Yaylası’na ulaşıyoruz. Aldığınız nefesten belki de içeceğiniz süte kadar yayla tümüyle size kendini hissettirecek. Yayla evleri arasında yapacağımız yürüyüş ve yayla halkıyla yapacağımız sıcak sohbetler belki de hafızalarımızdan hiç silinmeyecek. Kaçkar’ın o muhteşem çiçeklerini belki de vakit yaz olmasına rağmen hala erimemiş karını da görme fırsatı bulacağımız bu keyifli turun ardından tekrar Ayder’e iniyor ve serbest zaman alıyoruz. Ardından Gündoğdu’ya doğru yola çıkıyoruz. Ünlü Rize Bezi alışverişi için alacağımız serbest zamanın sonrasında Rize’ye doğru yolumuza devam ediyoruz. Sürmene’de bıçak alışverişi için alacağımız kısa mola ve yemek molasının ardından Giresun’a hareket ediyoruz. Tirebolu’da çay fabrikasını geziyor, çayın yapraktan bardağımıza gelişini görüyoruz. Daha sonra fabrika satış mağazasında fındık alışverişi için alacağımız serbest zamanın ardından Ordu’ya gidiyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği konaklama buradaki otelimizde.
6.GÜN: FATSA, ÜNYE, ÇARŞAMBA, SAMSUN, BAFRA, GERZE, SİNOP, KASTAMONU, SAFRANBOLU 
Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan Ünye, Samsun, Bafra, Gerze yolu ile ülkemizin en kuzey uç noktasındaki ilimiz Sinop‘a ulaşıyoruz. Doğduğu kentin girişinde bizlere “Hoş geldiniz!” der gibi elinde feneri ile ünlü Diyojen’in heykelini görüyor ve diziye ev sahipliği yapmış Tarihi Sinop Cezaevi’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra ünlü mantısını yemek için kısa bir mola veriyoruz. Yemek sonrası Sinop'un en yaygın el sanatlarından olan Kotracılık (Gemi maketçiliği) hakkında bilgi alıyor ve dileyen konuklarımızla Sinop Kalesi‘ne ait burca çıkıyoruz. Şehri ve güzel Karadeniz’i bir de buradan selamladıktan sonra aşağıya iniyor ve Kastamonu’ya doğru hareket ediyoruz. Saat Kulesi, Şerife Bacı Anıtı‘nı ve Tarihi Hükümet Konağı‘nı görüntüledikten sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Safranbolu’ya gidiyoruz. İmren Lokumları’nda izleyeceğimiz “Safranbolu Tanıtım Sunumu”nun ardından Safranbolu’nun tarih kokan sokaklarında gezimize başlıyoruz. Cinci Hanı, Hamamı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Güneş Saati, Akçasu Kanyonu‘nu, Demirciler Çarşısı’nı, Arastası’nı, Evleri’ni gördükten sonra Safranbolu’daki otelimize yerleşiyoruz.
7.GÜN: AMASRA, SAKARYA, BURSA, İZMİR 
Sabah kahvaltısından sonra Hıdırlık Tepesi’nde alacağımız kısa fotoğraf molasının ardından Safranbolu’ya veda ediyoruz. Ve bu kez yönümüzü Amasra’ya çeviriyoruz. Anadolu’da başka bir örneği olmayan Kuşkayası Yol Anıtı’na çıkıyoruz. Ardından Bakacak Tepesi’nde; Fatih‘in ilk gördüğünde "Lala! Lala! Çeşm-i Cihan bu mu ola?" (Dünyanın gözleri) dediği Amasra‘yı fotoğraflama şansı buluyoruz. Küçük Liman‘da Tarihi Roma Köprüsü‘nü ve Tavşan Adası‘nı gördükten sonra Amasra Kalesi‘ni, Çekiciler Çarşısı’nı geziyor ve Ardından Büyük Liman ‘da Amasra’nın balık ve ünlü salatası ile kendimize ziyafet çekiyor ve Amastris’in güzel şehrinden ayrılıyor, İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Bolu, Sakarya, Bursa yolunu izleyip, gerekli molalardan sonra İzmir ‘e ulaşıyoruz. Bir dahaki  organizasyonunda buluşmak dileğiyle ayrılıyoruz.

Tur Hareket Tarihleri
  • 1.Tur: 25 – 31 Mayıs 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 2.Tur: 01 – 07 Haziran 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 3.Tur: 15 – 21 Haziran 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 4.Tur: 29 Haz. – 05 Tem. 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 5.Tur: 17 – 23 Ağustos 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 6.Tur: 31 Ağus. – 06 Eyl. 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 7.Tur: 14 – 20 Eylül 2013 (Cumartesi – Cuma)
  • 8.Tur: 28 Eyl. – 04 Ek. 2013 (Cumartesi – Cuma)






Fiyatlar
 Tur Fiyatları
Tarih Konaklama Odada Kişi Başı Tek Kişi İlave Kişi Çocuk Bebek
17.08.2013 3*-4*-5* Oteller 774,00 TRY 969,00 TRY 774,00 TRY 594,00 TRY  
7-12 yaş arası
499,00 TRY
- yaş arası
31.08.2013 3*-4*-5* Oteller 774,00 TRY 969,00 TRY 774,00 TRY 594,00 TRY  
7-12 yaş arası
499,00 TRY
- yaş arası
14.09.2013 3*-4*-5* Oteller 774,00 TRY 969,00 TRY 774,00 TRY 594,00 TRY  
7-12 yaş arası
499,00 TRY
- yaş arası
28.09.2013 3*-4*-5* Oteller 774,00 TRY












Oteller Hakkında Bilgi
**Özel gün ve dönemlerde tesislerde değişiklik olabilmektedir. Lütfen turdan 1 hafta önce teyit ediniz.