29 Haziran 2008 Pazar

MAVİ YOLCULUK TURU/ TURLARI/ BODRUM /MARMARİS/FETHİYE ÇIKIŞLI


MAVİ YOLCULUK
3 GECE 4 GÜNDÜZ
4 GECE 3 GÜNDÜZ

1.GÜN
Hoş geldin kokteyli, öğle yemeği, limandan Kekova Üçağız köyünden hareket. Hamidiye koyunda yüzme moloası. Akşam yemeği ve konaklama Gökkaya limanında, discoda eğlence (22,00 – 01,00 EXTRA)

2.GÜN
Teknemizde alacağımız kahvaltının ardından Buzağılık koyu, Şifalı Kuyu Suyunda yüzme molası, teknede öğle yemeği. Akşam Akdenizin en güzel koyu ünvanlı Karalos Koyunda akşam yemeği …

3 GÜN
Kahvaltı öncesinde sabah saat 07,30 – 08,00 arası batık şehir ziyareti, ardından teknede sabah kahvaltısı. Değirmenlik koyunda yüzme molası ve öğle yemeği. 18,00 – 19,30 arası Aperlaya yürüyüş ve akşam yemeği, eğlence, teknede

4.GÜN
Sabah kahvaltısı teknede ve Eğri Liman koyuna hareket, yüzme molası ve öğle yemeği limanda verilecektir. 18,00 da Kale Köyü ziyareti, akşam yemeği ve konaklama teknemizde verilecektir.

5.GÜN
Sabah kahvaltısı ardından Üçağıza dönüş ve tekneden ayrılış.

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İzmir Kekova, Kekova İzmir ulaşım
  • Sabah, öğle, akşam yemekleri
  • Balık avlama
  • Acenta refakati
  • Teknede klimalı odalarda konaklama
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
  • Teknede alınacak alkollü ya da alkolsüz içecekler
  • Ören yeri girişleri

NOT: Teknemiz sekiz kamaralı olup, toplam kapasitesi 16 kişiliktir.
FİYATLARIMIZI SORUNUZ!

İZMİR ÇIKIŞLI İNANILMAZ KIBRIS TURU

KIBRIS KIBRIS KIBRIS


I.GÜN: İZMİR - KIBRIS
08:20’de Adnan Menderes hava limanı dış hatlarda Pegasus Hava yolları kontuarının önünde TMG Tours görevlisi ile buluşma. Pegasus Hava yollarına ait tarifeli uçuşla 10:20’de hareket ediyoruz. 11:40’da Ercan Hava limanına iniyoruz. Transfer ve otele yerleşme. Serbest zamanın ardından arzu eden misafirlerimizle Ekstra Girne –Güzelyurt turu yapıyoruz (Girne Kalesi, Yat Limanı, Karaoğlan oğlu Şehitliği, Mavi köşk, Soli Harabeleri gezeceğimiz yerler arasında ) turumuzun sonunda serbest zaman. 19.30-22.30 açık büfe açık büfe akşam yemeğimizi otelde alıyoruz. Konaklama otelde.


2.GÜN: KIBRIS
07.30-10.30 saatleri arasında Açık büfe sabah kahvaltısının ardından, Arzu edenler için ekstra olarak gün boyu değerlendireceğimiz Lefkoşa – Magusa turu yapıyoruz(Yeşil hat,Ledra Palas Kapısı,Barbarlık Müzesi,Katliam Köyleri,Gazi Magusa Surlar içi,ST Nikolas Katedrali,Namık Kemal Zindanı,Kapalı Maraş Sınırı göreceğimiz yerler arasında).
19.30-22.30 açık büfe açık büfe akşam yemeğimizi otelde alıyoruz. Konaklama otelde.


3.GÜN: KIBRIS
07.30-10.30 saatleri arasında Açık büfe sabah kahvaltısının ardından arzu eden müşterilerimizle ekstra Karpaz Turu yapıyoruz (Beşparmak Tepesi,Magusa Boğazında Balıkçı Limanı,Karpaz Zeytin Fabrikası,Dikkarpaz Köyü,Postolos Andreas Manastırı ve Şifalı Suyu,Altın Kumsal göreceğimiz yerler arasında).
19.30-22.30 açık büfe açık büfe akşam yemeğimizi otelde alıyoruz. Konaklama otelde.


4.GÜN: KIBRIS - İZMİR
07.30-10.30 saatleri arasında Açık büfe sabah kahvaltısının ardından tüm gün serbest zaman 17:00’da odalarımızı boşaltıyoruz. Arzu eden misafirlerimizle casino turunun ardından 20:00’da Ercan Havalimanına transfer . Varışın ardından Pegasus Hava yollarına aıt tarifeli uçuşuyla 23:05’de hareket ediyoruz. 00:20’de Adnan Menderes Hava limanına iniyoruz. Turumuzun sonu bir başka gezide buluşmak üzere vedalaşıyoruz…

İki Kişilik Odada Kişi Başı : 450 YTL

DAHİL OLAN HİZMETLER
İzmir/Ercan/İzmir Pegasus Havayolları ekonomi sınıf uçak bileti
Havalimanı vergileri
Girne Sempati otelde 3 gece yarım pansiyon konaklaması( kahvaltı ve akşam yemeği)
Ercan Havalimanı/Otel/ Havalimanı transferleri
Seyahat Sigortaları

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Ekstra alınan yiyecek ve içecekler
Ekstra yapılan turları
Telefon, kuru temizleme, mini bar ve vs.
Şahsi harcamalar
İki Kişilik Odada Kişi Başı : 450 YTL

İZMİR ÇIKIŞLI İSTANBUL KÜLTÜR TURU 2GECE/3GÜNDÜZ

İSTANBUL KÜLTÜR TURU 2GECE/3GÜNDÜZ

İZMİR ÇIKIŞLI İSTANBUL KÜLTÜR TURU 2GECE/3GÜNDÜZ
Saat 21:00 de üçyol,üçkuyular,bornovadan hareket

1.GÜN:
Sabah saatlerinde ağvada oluyoruz(sabah kahvaltısı Ağvada ekstra).sırası ile
*ŞİLE,POLENEZKÖY gezimizin ardından İSTANBUL’A hareket ediyor,GALATA KULESİ,YIDIZ,BEYLERBEYİ SARAYLARI DOLMABAHÇE ziyaretlerin ardından hotelimize yerleşiyoruz,akşamyemeği konaklama hotelimizde.

2.GÜN:
Hotelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından sırası ile:
*TOPKAPI,YEREBTAN SARAYI VE SARINCI,DİKİLİ TAŞ,AYASOFYA,SULTAN AHMET CAMİSİ ziyaretleri ardından öğle yemeği Sultanahmet köftecisinde.Daha sonra hotelimize dönüyor,akşam yemeği konaklama hotel’de.

3.GÜN:
Hotelde aldığımız kahvaltıdan sonra ardından BOĞAZ TURUNA başlıyor,Anadolu kavağına kadar gidiyoruz,daha sonra MİNİATÜRK,PİERLOTİ ziyareti ardından akşam yemeği ,eğlence SABANCI ÖĞRETMEN EVİNDE(ekstra)

4.GÜN:Sabah kahvaltısı ardından hotelimizden ayrılıyor,adalar turumuza başlıyoruz,sırası ile;KINALI ADA,HEYBELİ ADA,BÜYÜK ADA turu ardından istanbulu terk ediyoruz,yolda vereceğimiz molaların ardından izmir’e ulaşıyor,birbaşka turda buluşmak üzere sevgi ile kalın diyoruz.

TURA DAHİL HİZMETLER
*4*HOTEL’DE 3 GECE Y.P KONAKLAMA
*ULAŞIM -REHBERLİK-SİGORTA
*İKRAMLAR
TURA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
*İLK GÜN SABAH KAHVALTISI,ÖĞLE YEMEKLERİ
*MÜZE-ÖREN YERİ MİNYATÜRK GİRİŞLERİ,PİERLOTİ ASANSÖR ÇIKIŞ ÜCRETLERİ
HOTELDE ALINAN EKSTRALAR VE BOĞAZ /ADALAR TURU/3.GÜN AKŞAM YEMEĞİ

İZMİR ÇIKIŞLI ANKARA KÜLTÜR TURU

-->
1 Gece- 2gündüz
1.GÜN:
Sabah Saat 06:00 da
Hareket Ediyoruz,YoldaVerecegimiz molaların ardındanAnkaraya ulaşıyor,turumuza başlıyoruz.
Sırasıyla Anıtkabir-Anıtkabir Müzesi Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ni Eski Meclis Ziyaretimiz ardından Daha Sonra Otelimize Yerleşiyoruz.Serbest Zaman-Akşam Yemeği ve konaklama Otel’de.
2. GÜN:
Oteldeki Sabah Kahvaltısı Ardından Atakule’ye çıkıkıyor Ankara’yı kuşbakışı seyir ediyoruz.
Daha Sonra Atatürk Orman Çiftliği ve Atatürk’ün Evini Ziyaret ediyor,Öğle Yemeğini Çiftlikte alıyoruz. Daha Sonra İzmire Dönmek üzere Ankara’dan ayrılıyor,Yoldaki Molaların ardındanAkşam Saatlerinde İzmir’e ulaşıyoruz.
Tura Dahil Hizmetler:
*1 Gece4* hotel’deY.Pkonaklama
*Ulaşım-Rehberlik
*Seyahat Sigortası
Tura Dahil Olmayan Hizmetler:
*Öğle Yemeği/müze giriş ücretleri
*Otelde Alınacak Extralar
4* Otel'de 2-3 Kişilik Odalar

DOĞU AKDENİZ/KAPADOKYA TURU

DOĞU AKDENİZ/KAPADOKYA TURU
(4GECE/5 GÜNDÜZ)

1. GÜN:UŞAK-AFYON-KONYA-KARAMAN-MUT-SİLİFKE-MERSİN-TARSUS- ADANA-İSKENDERUN-ANTAKYA--NEVŞEHİR-ÜRGÜP-GÖREM-AVANOS-HACIBEKTAŞ
Akşam saat20:00 hareket. Yolda verecegimiz mollaların ardından sabahı güzel,kekliği ve yoğurdu ile meşhur SİLİFKE’YE ulaşıyoruz. SIRASI İLE:<

GÖKSU NEHRİNİN İKİYE BÖLDÜGÜ SİLİFKE KALESİNDEN İLÇEYİ İZLİYOR,YOLUMUZ ÜZERİNDE:KIZ KALESİ-CENNET- CHENNEM-DİLEK MAĞRASI Ziyaretleri ardından MERSİN’E ulaşıyoruz.Mersin’de yapacagımız panoromik şehir turu ardından,TARSUSA ugruyor KLEOPATRA KAPIS,NUSRETİN MAYIN GEMİSİNİ/7 UYURLARI ziyaret ediyoruz,ADANA’YA doğru hareket ediyoruz. ADANA SEYHAN BARAJI, TAŞ KÖPRÜ ziyareti ardından İSKENDERUNA Ulaşıyor , hotelimize yeleşiyoruz.Akşam yemeği konaklama hotelde.
2.GÜN:HOTELDE ALACAGIMIZ SABAH KAHVALTISI ardından ,ANTAKYA’YA hareket ediyor; MOZAİK MÜZESİ-HARBİYE-ST.PİER KİLİSE ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra,

GÜZEL ATLAR DİYARI KAPADOKYA BÖLGESİNE hareket ediyoruz.yolda vereceğimiz molaların ardından,akşam saat lerinde NEVŞEHİR’e ulaşıyor, otelimize yeleşiyoruz..Akşam yemegi ardından isteyen konuklarımızla TÜRK GECE’SİNE katılıyor(EKSTRA),gecenin geç saatlerine kadar egleniyoruz.

4.GÜN:
ardından sırası ile gizemli Kapadokya turumuzbaşlıyoruz,sırası ile:GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ-UÇHİSAR KALESİ-KAYMAKLI YEALTIŞEHRİ-ZELVE-AVANOS-HACI BEKTAŞİ VELİ HAZRETLERİ TÜRBESİ ziyaretleri sonrası hotelimize geri dönüyoruz.Akşam yemegi sonrasında isteyen konuklarımızla (KASIM IN YERİNDE FASIL EGLENCE PROGRAMINA katılıyoruz(EKSTRA)GECENİN GEÇ SAATLERİNE KADAR hep birlikte egleniyoruz.

5.GÜN:
SABAH kahvaltısı ardından hotelimizden ayrılıyor,İZMİR ‘Edönüş yolculugumuza başlıyoruz. Yolumuz üzerindeki 17 KM uzunlugundaki IHLARA VADİSİNİ ziyaret ettikten sonra KONYA’YA hareket ediyor ,dünyaca ünlü GEL GEL KİM OLURSAN YİNE GEL BİZİM DERGAHIMIZ ÜMİTSİZLİK DEGAHI DEGİLDİR DİYEN DÜNYACA ÜNLÜ HOŞÖRÜ SAHİBİ MEVLANA HAZRETLERİ TÜRBESİNİ ZİYARET EDİYOR,meşhur konyanın tandır kebabını yemek üzere öğle yemeği molası veriyoruz,daha sonra panoramik şehir turu ardından KONYA’YI TERK EDİYOR ,İZMİR’E dogru hareket ediyoruz.izmir’e yor
izmir’e yor turumuzunsonunda
turumuzunonundale
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:*3-4* Hotellerde yarım pansiyon konaklama luks otobüslerle ulaşım/ikramlar
sonundakalin sehat sigortası çevre gezileri
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
*Müze ve ören yeri girişleri&otellerde alınacak ekstra yiyecekler ve içecekler
*öğle yemekleri&ören yeri ve müze giriş ücretleri




SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

İZMİR ÇIKIŞLI BERGAMA KÜLTÜR TURU


-->
BERGAMA KÜLTÜR TURU

SABAH SAATLERİNDE HAREKET EDİYORUZ.YOLDA VERECEGİMİZ MOLALARIN ARDINDAN
BERGAMA’YA ULAŞIYOR SIRASI İLE;
*BERGAMA AKRAPOLDE PERGAMON
TARİHİ MEKANLARI
*HERON
*SARAYLAR
*KÜTÜPHANE
*ZEUS SUNAGI(DÜNYANIN 7 HARİKALARINDAN BİRİ)
*AGORA
*TİYATRO
*KÜTÜPHANE
*ATEHENA KUTSAL ALANI
*SU KEMERLERİ
*DIONYSOS TAPINAGI
GEZİMİZ ARDINDAN BERGAMA MERKEZ DÖNÖYOR,YOLUMUZ ÜZERİNDEKİ
*SERAPİS TAPINAGI
(KIZIL HAVLUYU )
ZİYARET EDİYORUZ.
*ÖĞLE YEMEĞİ BERGAMA MERKEZDE .YEMEK SONRASI
*ASKLEPION ANTİK KENTİNİ
ZİYARET EDİYOR,DAHA SONRA
İZMİR’GERİ DÖNÜYORUZ.
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
*LÜKS ARAÇLARLA ULAŞIM
*REHBERLİK HİZMETİ
*KAZA SİGORTASI
*ÖĞLE YEMEĞİ
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZ.
*ÖREN YERİ MÜZE GİRİŞLERİ
*ÖĞLE YEMEĞİNDE ALINACAK İÇECEKLER
NOT:KAYMAKAMLIK OLURU İLE YAPILAN GEZİLERDE ÖREN YERİ MÜZELER ÜCRETSİZDİR.

Fethiye/Dalyan/Marmaris Turu

Fethiye/Dalyan/Marmaris Turu
1 Gece & 2 GündüzHER CUMA HAREKET

1.Gün:
23:30’da Hareket ve Sabah Saatlerinde Fethiyeye Varış.


2.Gün:
Tekneye Yerleşme
Yemeği Saat 11’de 7 Adalar Tekne Turu ve Öğle Yemeği (teknede ekstra)
Akşam Saatlerinde Otele Dönüyoruz.Akşam Yemeği&EğlenceOtelde.

3.Gün:
Sabah kahvaltısı
Ardından Tekne Turu: Dalyan Kaya Mezarları ve İztuzu Plajını Tekne İle Ziyaret Ediyoruz.(ekstra yemekli)
Daha Sonra marmaris’e uğradıktan sonra İzmir’e Hareket Ediyoruz.Yolda Vereceğimiz Molaların Ardından İzmir’E Ulaşıyoruz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler :
Ulaşım
Rehberlik––İkramlar-
3* Hotelde Yarım Pans. Konaklama(dalyanda)

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler:Ören Yeri Girişleri – İlk Gün Kahvaltısı –– Hotel/Teknede Alınacak Ekstralar -2 tekne turu

İZMİR ÇIKIŞLI ANKARA ÜNİVERSİTELER TANITIM GEZİSİ

2 Gece-3 Gün
1.Gün:
Sabah saatlerinde Ankara’da oluyoruz ve Başkent Öğretmen Evinde kahvaltıdan sonra turumuza başlıyoruz.
*ODTÜ
*Bilkent Üniverstesi
*TBBM ve Öğle Yemeği
*Akşam Yemeği ve Konaklama Otelde

2. Gün:Sabah kahvaltısının ardından turumuza devam ediyoruz;
*Hacettepe Üniversitesi
*Atatürk Orman Çiftliği-Öğle Yemeği
*Gazi Üniversitesi
*Atakule Ziyareti


3. Gün:
Sabah kahvaltısının ardından turumuza devam ediyoruz;
*Anıtkabir-Anıtkabir Müzesi
*Anadolu Medeniyetleri Müzesi
Akşam Saatlerinde İzmir’e doğru yola çıkıyoruz…

Tura Dahil Hizmetler:
*2 Gece 4* Otelde Konaklama-Kahvaltı
*Ulaşım-Rehberlik / Seyahat Sigortası 4* hotel

Tura Dahil Olmayan Hizmetler:
*Öğle Yemeği
*Ören-Müze Giriş Ücretleri ve Otelde Alınan Extralar

İSTANBUL ÜNİVERSİTLER / KÜLTÜR TURU




İSTANBUL ÜNİVERSİTLER/ KÜLTÜR TURU

2GECE/3GÜNDÜZ

Saat 22:00 hareket


1.GÜN:Sabah saatlerinde İstanbul’da oluyoruz

*ÜNİVERSİTE GEZİSİ

*ÜNİVERSİTE GEZİSİ

Akşam yemeği ve konaklama 5*otelimizde

2.GÜN:Sabah kahvaltınsın ardından üniversite ziyaretlerimize devam ediyoruz

*ÜNİVERSİTE GEZİSİ

*BOĞAZ TURU-ŞEHİR TURU

Akşam yemeği ve konaklama yine otelimizde.

3.GÜN:Sabah kahvaltısının ardından İstanbul turu için otobüslerimize yerleşiyoruz.

*SULTANAHMET

*AYASOFYA

*TOPKAPI

*YEREBATAN SARNICI

*MİNYATÜRK AÇIKHAVA MÜZESİ

Bu muhteşem şehir gezisini tamamladıktan sonra izmire hareket ediyoruz.

TURA DAHİL HİZMETLER

*4/5*OTELDE 2 GECE Y.P KONAKLAMA

*ULAŞIM SAFİR/403 OTOBÜSLERLE)-*REHBERLİK

*10 ÖĞRENCİDE 1 ÖĞRETMEN REFAKATİ.

*İKRAMLAR

*BOĞAZ TURU

*SİGORTA

TURA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

*İLK GÜN SABAH KAHVALTISI,ÖĞLE YEMEKLERİ

*MÜZE-ÖREN YERİ GİRİŞLERİ

*HOTELDE ALINAN EKSTRALAR VE

*MİNYATÜRK AÇIK HAVA MÜZESİ




EFES TURU

İZMİR ÇIKIŞLI ÇANAKKALE TURU



ÇANAKKALE KÜLTÜR TURU

1 GECE/2 GÜNDÜZ

1. GÜN: Sabah saat 06:30da okul önünden hareket.

Yolda vereceğimiz molaların ardından TRUVA ANTİK kentine ulaşıyor tahta at ziyaretimizin ardından Çanakkaleye doğru hareket ediyoruz.çanakkalede;NUSRETİN MAYIN GEMİSİ,ÇİMENLİK KALESİ ziyaretlerinin ardından hotelimize yerleşiyoruz.Hotelimizde alacagımız serbest zaman aredından öğle yemegimizi rehberimizin uygun gördügü yerde grup halinde alacagız,daha sonra panoramik Çanakkale şehir turuna çıkıyoruz.Panaromik şehir turu ardından hotelimize geri dönüyoruz ,akşam yemegi eglence hotelimizde .



2.GÜN:Hotelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından,iskelede bizi bekleyen feribota biniyor 45 dk. Yolculugun ardından ECEBBATA ULAŞIYOR . ŞEHİTLİKTEKİ turumuza başlıyoruz.Sırası ile;

*Kilitbahir Kalesi-Tabyalar-Seyit Onbaşı Anıtı-Yahya Çavuş-Çanakkale Şehitleri Abidesi ziyaretinden sonra öğle yemeği molası.

*Anzak Koyu-Kanlı Sırt-Conk Bayırı-Kemal Yeri-Kabatepe Müzesi ziyeretlerinin

ardından Eceabat’a bizi bekleyen vapurumuzla 45 dk deniz yolculuğunun ardından Çanakkale ye geri dönüyoruz.Çannakkale'de vereceğimiz molanın ardından İzmir‘e geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz . Yolda TAHTA KUŞLAR MÜZESİ,AYVALIK CUNDA ADASI ziyaretleri ardından İzmir’e ulaşıyoruz.



ÜCRET:3 KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI:3*100 YTL

4 KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI:4*125 YTL


ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

3* hotelde 1gece konaklama yarım pansiyon

  • Meb standartlarına uygun safir/403 araçlarla ulaşım&ikramlar&rehberlik hizmetleri&kaza sigortası&gemi geçişleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

* Ören yeri müze girişleri&öğle yemekleri&milli parklara ait girişler&hotelde alınacak ekstra,içecekler