9 Temmuz 2014 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLİ LİKYA TURU/ TURLARI/ 4 GECE – 5 GÜNDÜZ DALYAN/FETHİYE/KALKAN/KAŞ/KEKOVA(BATIK ŞEHİR)/

İZMİR ÇIKIŞLI LİKYA TURU/ TURLARI/ 750 TL/ 4 GECE – 5 GÜNDÜZ/4 kişilik gruplara vip tur) DALYAN/FETHİYE/KALKAN/KAŞ/KEKOVA(BATIK ŞEHİR)/

 1.GÜN : İZMİR – AYDIN – MUĞLA GÖKOVA–MARMARİS İÇMELER TURU- – KÖYCEYİZ- DALYAN, . KAUNOS ANTİK KENTİ – CARETTA CARETTA – İZTUZU PLAJI Yolda alınan serbest kahvaltı sonrası Muğla üzerinden Gökova’ya ulaşıyoruz. Gökova yolunda muhteşem doğa manzarası fotoğrafları çektikten sonra MARMARİS İÇMELER’ ziyaret ediyor daha sonra Dalyan'a geliyor, Karia Uygarlığı’nın önemli şehirlerinden Kaunos Antik Kenti karşısında, bugün balık çiftliklerinin bulunduğu Dalyan kasabasını yakından tanımak için, DALYAN TEKNE TURUNA çıkıyoruz. Sazlıklar ve dünyada çok az yerde görülen sığla ağaçları (Liquidamber Oryantalist ) arasından görünen Kaunos Kral Mezarları Görerek Caretta Caretta kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molası veriyor, yüzme molasının ardından kral kaya mezarları ve sazlıkları geziyor, Şifalı çamur banyoları, kükürtlü sulara uğradıktan sonra otelimize dönüş akşam yemeği , konaklama.eğlence otelde.

 2.GÜN : FETHİYE – ÖLÜDENİZ 7 ADALAR TEKNE TURU – KAYAKÖY Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareketle Ölü deniz’e geliyoruz. KELEBEKLER VADİSİ TEKNE TURU(Mavi Mağara, Soğuksu, Nicholas Adası, Camel Beach, Gemiler Adası, yüzme molası)sonrası mübadele sonucu terk edilmiş eski bir Rum köyü olan Kaya köy’ü geziyor. Sonrasında otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama Otelde.

 3. GÜN : RODOS ADASI TURU GÜNÜBİRLİK(YEŞİL PASAPORTLU KONUKLAR İÇİN) *FETHİYE PANOROMİK ŞEHİR TURU *AKŞAM İSTEYEN KONUKLARIMIZLA OTELDIŞINDA EĞLENCE (EKSTRA)

4. GÜN : SAKLIKENT/KAPUTAJ PLAJI/KALKAN/KAŞ/KEKOVA BATIK ŞEHİR Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası yolumuz üzerindeki saklı kente uğruyor 17 km. uzunluğundaki kanyonu ziyaret ediyor daha sonra Patara plajını ziyaret ediyoruz. burada vereceğimiz serbest zaman ardından kalkana doğru hareket ediyor, manzara restoranda MAİS adasına karşı öğle yemeğimizi alıyor daha sonra KAŞA hareket ediyoruz, Kaş ‘ta vereceğimiz serbest zaman ardından KEKOVA BATIK ŞEHRİ bizi bekleyen teknemiz ile dolaşıyor, daha sonra otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği konaklama otelimizde.

5.GÜN:/KÖYCEGİZ -İÇMELER -İZMİR Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, dönüş yolculuğumuza başlıyoruz; İzmir’e dönüşü MARMARİS'E uğruyor, İÇMELER, MARMARİSTE serbest zaman ardından İzmir’e dönüyoruz. Yolda vereceğimiz molaların ardından akşam saatlerinde izmir’de oluyor, bir başka turda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

ÜCRET:kişi başı;750tl (4 kişilik vip tur)

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER:
* 3* HOTEL’DE 4 Gece Y.P Konaklama(FETHİYE MALHUN OTEL/NAZAR OTEL(DALYANDA)
 FETHİYE TURKUAZ GARDEN OTEL FETHİYEDE DALYAN LAPERLA HOTEL/ ,
* Lüks Otobüsler İle Ulaşım
 * Çevre Gezileri * sigorta
* Otobüs ‘de İkramlar
 * Açık Büfe 4 Sabah kahvaltısı. Açık Büfe 4 Akşam Yemeği
* Rehberlik Hizmetleri

ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER:
 * öğle Yemekleri * Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
* Tüm Özel Harcamalar *Müze ve ören yeri girişleri *otel de,teknelerde alınacak ekstralar *1.TEKNE TURU(DALYANDAN YEMEKLİ AÇIK BÜFE/4O TL
*2.TEKNE TURU ÖLÜDENİZDEN YEMEKLİ/35TL
 3..TEKNE TURU KEKOVADAN YEMEKSİZ(30 TL)
*rodos adası feribot ücreti /60 EURO/FETHİYE-RODOS/RODOS FETHİYE(YEŞİL PASAPORTLU KONUKLARA)

DETAYLAR Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 4 gece 5 gündür. 4 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. çocuklara otobüste 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda acenta’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Acenta'da saklıdır. Turun İptali durumunda Acenta turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.

İZMİR ÇIKIŞLI ESKİŞEHİR-BEYPAZARI-ANKARA TURU/400 TL

ESKİŞEHİR– BEYPAZARI– MUDURNU TURU/URLARI

SNGL:550,-TL 7-12 YAŞ: 350,-TL , 0-6 YAŞ FREE KOLTUK  ESKİŞEHİR– BEYPAZARI-ANKARA / ANKARA METROPOLİTAN OTELDE – YP Konaklama

 1. Gün:
İZMİR-ESKİŞEHİR-ANKARA akşam saat 21:30 da Konak Sabancı Kültür Merkezi Önü, 21:45 Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Önü, 22:00 Karşıyaka Yunuslar,22:15 Bornova Ege Üniversitesi Kampüs Kapısı Turgutlu,Salihli,Kula güzergahı üzerinden, verilecek gerekli molaların ardından sabah saatlerinde;İsa’dan önce birinci bin yılda Porsuk Nehri kıyılarında Frigyalılar tarafından kurulan Lületaşı ve çeşitli hastalıklara iyi gelen sıcak su kaynakları ile de ünlü bir şehrimiz ESKİŞEHİR e varışımızı takiben verilecek (ekstra) serbest sabah kahvaltısı molasında, Eskişehir’e has çiğböreğinin tadına bakmanızı öneririz sizlere.Molamızın ardından rehberimizin belirlediği saatte otobüsümüzde buluşarak Eskişehir halkının deniz keyfini yaşayabilecekleri 350 metre uzunluğunda ki yapay plaj,açık ve kapalı yüzme havuzları,çocuk yüzme havuzu,oyun grupları,kent evi, restoranlar, gölet,at binme alanları,heykellerle donatılmış yürüyüş yollarının bulunduğu KENT PARK’a gidiyoruz.Kent Park gezisi ardından;bulunmakta.Burada geçireceğimiz güzel dakikalar sonrası rehberimizin belirlediği saatte otobüsümüzde buluşarak dolu geçen bir günün ardından otelimize dönüyoruz.Osmanlı sivil mimari örneklerini koruyan,kıvrımlı yolları,çıkmaz sokakları,ahşap süslemeli bitişik düzenli cumbalı evleri ile örf, adet ve geleneklerini koruyarak bir bütün olarak günümüze kadar gelmiş olan ODUNPAZARI ve evlerini görmek için ODUNPAZARI’na ulaşıyoruz. KURŞUNLU KÜLLİYESİ ve OSMANLI EVİ gezilerinin ardından;binası restore edilmiş üç Odunpazarı evinin birleştirilmesiyle oluşmuş olan Türkiye’nin ilk CAM SANATLARI MÜZESİ nde birbirinden güzel cam eserleri görüp fotoğraflama imkanı buluyoruz.Eskişehir’e özgü lületaşı ve el sanatları atölyelerinin bulunduğu ATLIHAN ÇARŞISI gezilerimiz sonrasında şehrin ortasından geçen PORSUK ÇAYI nda arzu eden misafirlerimiz (ekstra) tekne turu yapabilir veya şirin cafelerinin birinde yorgunluk çaylarını yudumlayabilirler.Önceden belirlenen saat ve noktada aracımızda buluşarak keyifli bir yolculuk sonunda BAŞKEN Ankaraya ulşıyor,otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeği konaklama otelimizde.

 2. Gün:
ANKARA – BEYPAZARI Sabah otelimizde alacağımız keyifli bir sabah kahvaltısı sonrasında rehberimizin belirleyeceği saatte otobüsümüzde buluşarak bugünkü gezimize başlıyoruz. antik mimari dokusu içinde 80 milyon yıl önce iç göl olan Beypazarı içindeki Dinazor sırtı benzeri tepeler,suların çekilmesi ile ortaya çıkmış! Beypazarı’nda ki gezimize ilçenin neredeyse her yanının,hatta her evin görünebildiği HIDIRLIK TEPESİ nden başlıyoruz. HIDIRLIK TEPESİ nden panoramik seyir ile hem bu tepeleri,hem de kendine has otantik mimarisini seyretmenin keyfini yaşayacaksınız.Merkezinde ise yapımı 800 sene evveline dayanan PAŞA CAMİİ ve önündeki aynı yaştaki ulu çınar ağacı gerçekten görülmeye değerdir.Ayrıca Kurtuluş savaşı sırasında cephane yapımı için kullanılan TAHTA MİNARELİ CAMİİ ardından LİMONCUOĞLU KONAĞI görülerek otantik havası ile Safranbolu evlerini anımsatan mimarisi içinde evleri arasında gezimize devam ediyoruz. BEYPAZARI MÜZESİ nde ise tarihinden bugüne kadar gelmiş eski kilimlerinin üzerinde yürürken sergilenen eserleri inceleyip,el işi perdelerle süslü pencerelerinden ve balkonundan eski Beypazarı’nı daha yakın ve yüksekten seyredebilirsiniz.Çarşı içinde ise yöreye has otantik eşyaları bulabilirsiniz.Ayrıca yöremizin çok ünlü bir el sanatı olan Telkari denilen gümüş işlemeli takıları da görmenizi öneririz sizlere…Gezimizin ardından otelimize gidiş ve yerleşme.Belirlenen saatte otobüsümüzde buluşarak,yöresel yemekleri canlı müzik eşliğinde almak için BAĞ EVİ’ne gidiyoruz. Konaklama Beypazarında

 3. Gün: 
ANKARA – İZMİR Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte otelimizden ayrılarak SIRASI İLE: *ANITKABİR *ÇANKAYA *ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ *ESKİ MECLİS *KURTULUŞ MÜZESİ *ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ ziyaretleri sonrası İzmir'e dönüş yolculuğumuza başlıyor ,yolda vereceğimiz molaların ardından İzmir'e ulaşıyor,bir başka turta buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

 ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
 * Ankara *metropolitan 0telde 2 gece yarım pansiyon konaklama (sabah kahvaltısı ve akşam yemeği),
* Lüks araçlarla ulaşım,
* Profesyonel rehberlik hizmetleri,
* Zorunlu seyahat sigortası,

 ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER 
*ilk gün sabah kahvaltısı
* Tüm Müze ve Ören Yeri giriş ücretleri.
* Porsuk Çayında gondol gezisi
* Otelde yapılan özel harcamalar,
* Tüm yemeklerde alınan içecekler,
* Öğle yemekleri
* Çocuk fiyatı, iki büyükle aynı odada konaklama olduğunda geçerlidir

İZMİR ÇIKIŞLI BATI KARADENİZ TURU/TURLARI/ (3 GECE-4 GÜN )//TURLARI/ 509,-TL

İZMİR ÇIKIŞLI BATI KARADENİZ TURU/TURLARI/(3 GECE-4 GÜN )//TURLARI/ 509,-TL BATI KARADENİZ TURU

SAFRANBOLU BAĞLARSARAY HOTEL Y.P Konaklama 2 GECE: ZONGULDAK 4*EMİRGAN HOTEL Y.P Konaklama

1.Gün:
 Sabah saat 06:00h KONAK (Sabancı önü ) , 06:15h LOZAN ( Atatürk Lisesi ) , 06:30h KARŞIYAKA (Yunuslar) , 06:45h Bornova ( Ege Kampüs Önü)’den siz değerli misafirlerimizi alarak yolda vereceğimiz kahvaltı molasının (extra) ardından BALIKESİR- Bursa’ya varıyoruz. Burada öğle yemeğimizi (extra) yedikten sonra Kocaeli Sakarya üzerinden Bolu’ya varıyoruz.Ülkemizin huzur veren doğa harikalarından biri olan ABANT Gölü’ne ulaşıp,gölün etrafında keyifli yürüyüşler yapıp, keyifli manzarasını seyrediyoruz. Daha sonra Eski Osmanlıyı andıran meşhur konaklarıyla ünlü Safranbolu’daki otelimize varıyoruz. Akşam yemeği ve Konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz yemekten sonra çarşıda gezebilir ve meşhur mangalda pişen Türk kahvesinden içebilir.
 2.Gün: 
Otel’de alacağımız sabah kahvaltısının ardından, HAVUZLU KONAK, KAYMAKAMLAR EVİ, CİNCİ HANI ve KÖPRÜLÜ CAMİİ’yi geziyoruz. Daha sonra Safran çiçeğiyle meşhur ARASTA çarşısında lokum almak isteyen misafirlerimiz için serbest zaman veriyoruz. Kararlaştırılan saatte otobüsümüzde buluşarak Amasra’ya doğru yola çıkıyoruz, muhteşem manzarasıyla ünlü BAKACAK Tepesi’nde fotoğraf çekimi için mola veriyoruz. Öğle yemeğimizi (extra) aldıktan sonra CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizin ardından Zonguldak’taki 4*EMİRGAN Otel’imize varıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
3.Gün:
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltınsın ardından GÖKGÖL MAĞRASINA doğru yola çıkıyoruz.İsteyen misafirlerimiz mağarayı gördükten sonra Devrek’te baston alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra bizi bekleyen minibüslerimize binerek YEDİGÖLLER ‘e çıkıyoruz. SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL,BÜYÜKGÖL,KURUGÖL ve SERİN Göl’ü görerek yürüyüşlerimize devam ediyoruz. Burada keyifli bir gün geçirdikten sonra tekrar otobüsümüze binip Zonguldak’taki otelimize varıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
 4.Gün: 
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltınsın ardından KARADENİZ Ereğlisi’ne doğru yola çıkıyoruz. Temiz plajları ve yemyeşil bitki örtüsüne sahip olan Akçakoca’ya varıyoruz. Mimari yapısından dolayı Ülkemizin en güzel camilerinden biri olan AKÇAKOCA CAMİİ ve KONURALP BEY Heykeli’ni görüyoruz. Öğle yemeğimizin (extra) ardından BURSA-BALIKESİR yolu üzerinden İzmir’e dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
* 4 gün 3 gece yarım pansiyon konaklama,
* Lüks araçlarla ulaşım,
* Profesyonel rehberlik hizmetleri,
* Zorunlu seyahat sigortası,

 ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
 * Tüm Müze ve Ören Yeri giriş ücretleri.
* Yedi Göller Minibüs ücretleri
* Amasra Tekne Turu
* Otelde yapılan özel harcamalar,
* Tüm yemeklerde alınan içecekler,
* Öğle yemekleri
* Çocuk fiyatı, iki büyükle aynı odada konaklama olduğunda geçerlidir. 
Fiyat: 509,-TL SNGL: 616,-TL 7-12 YAŞ: 405,-TL 0-6 FREE,KOLTUK ALIRSA: 175,-TL