27 Temmuz 2012 Cuma

YUNANİSTAN KOS (İSTANKÖY) ADASI TURU-TURLARI//3 GÜN 2 GECE


YUNANİSTAN KOS (İSTANKÖY) ADASI TURU-TURLARI/3 GÜN 2 GECE

129 EU DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA
Sinaia Tourism


06:00 SELÇUK’TAN OTOBÜS İLE BODRUMA HAREKET

09:30 BODRUM TURGUT REİS’TEN FERİBOT İLE KOS ADASINA HAREKET

10:30 KOS ADASINA VARIŞ

11:00 OTELE GİRİŞ

13:30 SERBEST ZAMAN ŞEHİR TURU
Bu turda birlikte hareket ederek şehir gezilebilecektir.

16:00 KOS ADASININ SEÇKİN PLAJLARI TURU

20:30 KOS ADASINDA BULUNAN TÜRK RESTORANTLARINDA AKŞAM YEMEĞİ (Ekstra)

22:30 TARZAN BEACH’TE YAPILAN KARPUZ VE KÖPÜK PARTİSİ
Dikkat sabaha kadar sürebilir!!!


PAZAR

09:00 KAHVALTI

10:00 KOS ADASI GEZİSİ
Grubumuz dahilinde 5 şer kişi bir araç kiralanması suretiyle klavuz bir araç eşliğinde kimse mecbur bırakılmadan tüm KOS ADASI ve tarihi yerleri akşam aluncaya kadar gezeceğiz.
GEZİLEBİLECEK YERLER


PAZARTESİ
09:00 SABAH KAHVALTISI

10:00 SERBEST ZAMAN

11:00 KOS SAHİLLERİ VE SERBEST TUR

16:30 DÖNÜŞ

Önemli Not:İsteyen katılımcılarımız Kos adası 3gün boyunca düzenleyeceğimiz yürüyüş ve spor aktivitelerine ücretsiz olarak katılabilirler.Günün belirli saatlerinde yapabileceğimiz yürüyüş dağ tırmanışı ve gece denizde yüzme gibi sürpriz akviteler yapılacaktır.
TURA DAHİL HİZMETLER
----------------------------------

FERİBOT GİDİŞ DÖNÜŞ ÜCRETLERİ
LİMAN VERGİLERİ AYAKBASTI ÜCRETLERİ
OTEL TRANSFERİ
2 GECE KONAKLAMA VE SABAH KAHVALTILARI
REHBER EŞLİĞİNDE KOS ADASI TURU (EKSTRA) KİŞİ BAŞI 20 EU

KOS ADASINDA GEZİLECEK YERLER
1. Kos Adasında ziyaret edilebilecek 50 den fazla tarihi ve turistik mekan bulunmaktadır.
Kos Adası’nda ortalama 30000 kişi yaşıyor. Adanın en önemli gelir kaynağı turizm’dir. Tarım adada en önemli iştir. Mısır üzüm, Buğday incir, zeytin, badem ve domates gibi ürünler yetiştirilir. Aynı zamanda adada şarap ta üretilmektedir. Kos Adası antik ve tarihi kalıntıları ile ünlüdür. Kos Adası’nın en ünlü mekanı olan Kos kasabası Hipokrat Ağacı, beyaz badanalı evleri ve barlar sokağı ile tanınmaktadır. Buralarda hotel, restaurant ve gece kulüpleri bulunur. Hipokrat Ağacı, hekim Hipokrat’ın simgesidir ve bu ağaç Kos Kasabası’nın merkezinde olup dünyaca ünlüdür.
Mitolojik çağlarda doktorların atası sayılan Hipokrat, insan tedavisinin eğitim ile sağlanabileceğini göstermiştir. Bu sayede Asklepeion bir tıp merkezi olarak kalmıştır. Günümüzde de doktorlar Hipokrat yemini etmek için Asklepeion’un bulunduğu Kos Adası’na gitmektedir. Modern şehir ve tarihin bir arada olduğu sokaklar, tapınaklar, harabeler, alışveriş merkezleri ve evler Kos Adası’nı bambaşka bir hale getirmiştir. Tapınaklar ve harabelerin üzerlerinde mistik çağlara ait yunus, aslan ve leopar gibi yunan motifleri bulunur. Tarihin izleri ve modern şehir Kos Adası’nda adeta iç içedir. Ayrıca adada Osmanlılar zamanından kalma bir camii de bulunmaktadır. Kos Adası’nda tarih ve kültürel özelliklerin yanı sıra zengin aktivite seçeneklerini de bulabilirsiniz. Güzel bir sabah kahvaltısının hemen ardından serin plajlarda güneşin ve serin suyun tadını çıkararak dinlenebilirsiniz. Bu güzel dinlenmenin ardından dünyanın en seçkin markalarının da bir arada olduğu alışveriş merkezlerine giderek zengin ürün ve hediyelik eşya çeşitlerine bakabilir ve buralardaki restoranlarda yemek yiyerek alışveriş yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Kos Adası’nda eğlence mekanları da alternatif bir aktivite seçeneğidir. Akşam üzeri ister gün batımını sahilde izleyebilir isterseniz de eğlence merkezlerine giderek gününüzü güzel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Kos adası balayı çiftlerinin de tercih ettiği bir adadır. Balayı tatili geçirmek veya balayı için gidilen yunan adalarında bir sonraki destinasyon olarak olarak tercih edilmek üzere seçilebilir. Adada tatil veya balayı amaçlı gidenlere Türk rehberler de eşlik edebiliyor. Eğer tatil amaçlı gidiyorsanız adanın kültürel ve tabi güzelliklerini gördükten sonra yüzme ve dalış noktalarında hocalar eşliğinde dalış yaparak tatilinizi daha da güzel hale getirebilirsiniz. Kos Adası’nda yüzme ve dalış kulüpleri bulunur. Bu kurslarda kısa dalış ver yüzme dersleri alarak deniz altındaki dünyanın ayrı güzelliklerini de görme fırsatı bulabilirsiniz. KIPRIOTIS’de Kos Divers Club – KARDAMENA’da Arian Diving Centre bu hizmeti vermektedir. Kos adası sörf yapanlar için çok ideal bir yerdir. Değişik zorluk derecesinde rüzgar alan adanın bazı bölümlerinde sörf eğitimi ve sörf okulları bulunur. Yunan Adalarında tatil yapmayı veya eşinizle balayı tatili geçirmeyi düşünüyorsanız en gözde turizm cennetlerinden biri olan Kos Adası tercih edilebilecek güzel destinasyonlardan birisidir.

25 Temmuz 2012 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLI MARMARİS- DATÇA TURU/TURLARI /3 GECE-4 GÜNDÜZ/350 TL

İZMİR ÇIKIŞLI  ŞEKER/RAMAZAN BAYRAMI  MARMARİS- DATÇA TURU/TURLARI /3 GECE-4 GÜNDÜZ/350 TL

TUR TARİHİ:
18-21/agustos-2012

 İZMİR ÇIKIŞLI MARMARİS-DATÇA-ORHANİYE -SELİMİYE-TURGUT-BOZBURUN-KOYLAR TURU


1. GÜN:Sabah izmirden hareket ediyor,yolda verecegimiz molaların otelimize ulaşıyoruz.otelde alacağımız serbest zaman ardından ORHANİYE –TURGUT -SELİMİYE-KIZKUMU KUMSALI-BOZBURUN ziyareti sonrası MARMARİS’E geri dönüyoruz.Akşam yemeği konaklama otelimizde.Akşam yemeği sonrasında isteyen konuklarımızla FASIL/DİSKO eğlence proğramına katılıyoruz(EKSTRA).Eglence sonrası otelimize geri dönüyoruz.

2. GÜN:

Otelde alcağımız sabah kahvaltısı ardından otelimizden ayrılıyor, bizibekleyen teknemize binerek  eşsiz doğa manzarası eşliginde KOYLAR TURUNA ÇIKIYORUZ(EKSTRA) koylarda vereceğimiz yüzme molalarıardından marmarise geri dönüyoruz,akşam yemeği konaklama otelimizde.
3. GÜN:
Otelde adığımız sabah kahvaltısı sonrası datça turumuza başlıyor,1,5 saat yolculuk ardından DATÇA'YA ulaşıyoruz,burada vereceğimiz serbest zaman,öğle yemeği(EKSTRA) molası ardından MARMARİS'E geri dönüyoruz. Akşam yemeği konaklama otelimizde.
4.GÜN:
Otelde alacağımız sabah kahvaltısıardından marmaris merkeze geliyor burda vereceğimiz serbest zaman ardından izmire dönüş yolculugumuza başlıyor,yolda vereceğimiz serbest akşam yemeği molası ardından izmire geliyor, bir başka turda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.
ÜCRET:350 TL

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:

* OTELDE 3 GECE KONAKLAMA ( /SABAH-  AKŞAM YEMEKLERİ)

*ULAŞIM

*SİGORTA

köy TURLARI

*REHBERLİK


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

*İLK GÜN SABAH KAHVALTISI
*TEKNE TURU/35TL(YEMEKLİ)
*İLK GÜN SABAH-ÖĞLE YEMEKLERİ
*ÖĞLE YEMEKLERİ
*OTELDE TEKNEDE ALINACAK ALKOLÜ,ALKOLSÜZ İÇECEKLER

TEL: 05054862738-05325938743(MUHARREM UÇAR / REHBER)

RESİM GALERİSİ: