9 Eylül 2008 Salı

ULUDAĞ KAR HOTEL

Kar Otel Uludağ Otel
"Kar Otel Uludağ Otel Bilgileri ..."

Kar Otelde 67 toplam odalı, 188 toplam yatak, 5 suit oda, 62 standart oda bulunmaktadır. Otel dağ manzaralıdır.Odalarda direk telefon bağlantısı bulunmaktadır ve odalarda televizyon, kablolu televizyon, uydu bağlantılı televizyon, duş, tuvalet ve banyoda telefon bulunmaktadır. GENEL ÖZELLİKLER:Otelde yararlanabileceğiniz bazı olanaklar televizyon köşesi, Merkezi ısıtma sistemi, oyun odası, internet bağlantısı, resepsiyonda kasa, jeneratör, ücretsiz otopark...EĞLENCE ve SPOR:Kar Otel sauna, disko, masa tenisi, bilardo, jogging, kış sporları ve doğa sporları yapmanız için kayak pisti gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.. YEMEK SERVİSİ:Tam pansiyon konsepti ile çalışan Kar Otelde 200 kapasiteli 1 açık büfe kapalı restuarant, kahvaltı salonu, kar bar bulunmaktadır. Otelde Türk Mutfağından lezzetler sunulmaktadır. ... TOPLANTI VE KONGRE SALONU:Kar Otelde 1 toplantı odası bulunmaktadır.Toplantı odası 100 maksimum kapasitelidir. Toplantı odası tepegöz, perde, mikrofon, televizyon, fax gibi teçhizatlarla donatılmışır. . KonumuKış sporları merkezi.


ODA FİATLARI:Kış Sezonu
Tam Pansiyon Günlük Oda
Hafta içi
Hafta sonu
Çift Kişilik Oda Kişi Başı
95 YTL
140 YTL
Üç Kişilik Oda Kişi Başı
82 YTL
118 YTL
Dört Kişilik Oda Kişi Başı
72 YTL
94 YTL

ULUDAĞ AĞAOĞLU MY RESORT HOTEL



Ağaoğlu My Resort Otel
"Ağaoğlu My Resort Otel Resimleri ..."

















Ağaoğlu My Resort Otel
"Ağaoğlu My Resort Otel Bilgileri ..."


Ağaoğlu My Resort Otelde 184 oda, 650 yatak , 6 süit oda bulunmaktadır. Tüm odalarda küvet, minibar,telefon,televizyon,saç kurutma makinesi ve odalarda Merkezi ısıtma sistemi sistemi bulunmaktadır.Genel ÖzelliklerAğaoğlu My Resort Otelde, resepsiyonda kasa , bahçe,Merkezi ısıtma sistemi, televizyon odası,açık otopark,sauna,jeneratör bulunmaktadır ve market,çamaşır yikama hizmeti,kuaför,kayak ekipmanları gibi olanaklar yararlanabilirisiniz.Eğlence ve Sporİyi zaman geçirmeniz için Ağaoğlu My Resort Otel disko bar, lobi bar,tünel bar , disco,kış sporları,jogging,gece klübü gibi olanaklşar sunmaktadır. Otelde 250 kişi kapasiteli toplantı salonu bulunmaktadır.Yemek ServisiAğaoğlu My Resort Otelde 500 kişilik kapalı ve 250 kişilik açık kapasite olmak üzere 2 restorant ve Snack-bar hizmetinizdedir.KonumuAğaoğlu My Resort Otel, Bursa'ya 30 km., Yenişehir havaalanına 70 km., Bursa havaalanına 35 km. uzaklıktadır.
Uludağ Otel Rezervasyonu için sitemizdeki oteller arasında seçim yapabilirsiniz.



8 Eylül 2008 Pazartesi

ULUDAG AKFEN HOTEL















Akfen Club Otel
"Akfen Club Otel Bilgileri ..."


ODA ÖZELLİKLERİ: Otel Akfen Club Uludağ 6 Suit Oda ve 48 Toplam Odası ile hizmet veren Otelin Tüm Odalarında, Duş ve Wc, Saç kurutma makinası, Direkt Çıkışlı Telefon, Müzik yayını, Minibar, Merkezi Isıtma, Tv olarak dizayn edilmiştir. YEME & İÇME: Akfen Club Otel'in çalışma sistemi, herşey dahil, kahvaltı salonu, Lobi bar, Şömineli salon ve Restaurantında Üç öğün açık büfe yemek, kek ve kuru pasta ikramlı beş çayı, gece çorbası, olup Dünya Mutfağı ve Türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır. SERVİS HİZMETLERİ: Akfen Club Otel'in merkezi ısıtma, Tv salonu, çocuk oyun odası, satellite uydu tv, 24 saat sıcak su, safe box, ücretsiz otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. SPOR REKREASYON: Akfen Club Otel'de kayak, kış sporları, Sauna, masaj, çocuk bakımı, kayak malzemeleri, Bilardo, Atari, play station ve extralar, sınırsız telesiyej gibi aktiviteleri yapabilirsiniz. SEMİNER-TOPLANTI Uludağ Akfen Club Otel'de senineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1 adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcut olup, En büyük salon kapasitesi 30 Kişilikdir. KONUM: Akfen Club Otel konum Olarak, kış sporları merkezi Uludağda olup Bursa 35 km, İstanbul 260 km, mesafade yer almaktadır.
Uludağ Otel Rezervasyonu için sitemizdeki oteller arasında seçim yapabilirsiniz.



ULUDAG HOTEL KERVANSARAY





KERVANSARAY HOTEL















"Kervansaray Otel Bilgileri ..."


Kervasaray toplam 184 oda, toplam 650 yatak, 6 süit kapasitelidir. Tüm odalarda küvet, minibar,telefon,telebizyon,saç kurutma makinesi ve Merkezi ısıtma sistemi sistemi bulunmaktadır. Genel ÖzelliklerKervansaray Otelde resepsiyonda emanet kasası , bahçe,Merkezi ısıtma sistemi,televizyon odası,açık otopark,sauna,jeneratör mevcut, market,çamaşırhane,kuaför,kayak ekipmanları gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.Eğlence ve SporKervansaray Otelde disco,kış sporları,jogging,gece klübü gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz..Yemek ServisiKervansaray Otelde 500 kişilik kapalı ve 250 kişilik açık kapasite olmak üzere 2 restuarant bulunmaktadır, snack-bar, disko bar, lobi bar,tünel bar buluboş zamanlarınızı degerlendirmek icin ideal yerler..Toplantı & Kongre SalonuKervansaray Otelde 250 kişi kapasiteli toplantı salonu bulunmaktadır.KonumuKervansaray Otel, Bursa'ya 30 km, Yenişehir havaalanına 70 km, Bursa havaalanı 35 km uzaklıktadır. Adres: Oteller Bölgesi, Uludağ Bursa.
Uludağ Otel Rezervasyonu için sitemizdeki oteller arasında seçim yapabilirsiniz.

uludag otel world of wonder

WORLD OF WONDER






Otel Kapasitesi: 124 toplam odalı, 2 özürlü odası, 122 standart oda. Oda Detayları: Direk telefon, minibar, kasa, uydu tv, Merkezi ısıtma sistemi, duş, banyo-küvet, wc, saç kurutma makinası. Genel Özellikler: Oyun odası, internet cafe, çamaşırhane, kuru temizleme, oda servisi, istendiğinde doktor veya hemşire, ücretli bebek bakıcısı, bunların bazıları ücret karşılığıdır.. Spor&Kamp;Rekreasyon: Türk hamamı, sauna, masaj, güzellik ve sağlık merkezi, fitness center, bilardo, gece eğlenceleri, kayak odası, kayak öğretmeni, kayak malzemesi, bunların bazıları ücret karşılığıdır.. 
Otelin Yeme İçme Kapasitesi: Herşey dahil, lobi bar, şömineli bar, canlı müzik. 1 ana restoran. 
Otel Konumu: Bursa City Center 35 km, Shuttle bus 1st ski center . Yenişehir Hava Alanı 80 km.


















FİYATLARI SORUNUZ!