17 Haziran 2016 Cuma

İZMİR ÇIKIŞLI DOĞU KARADENİZ TURU/PUAN&CAN TUR GÜVENCESİ İLE

İZMİR ÇIKIŞLI DOĞU KARADENİZ  TURU  

1.GÜN  : Saat 20:00 da Üçkuyular shell benzin istasyonu önü, 20:15 Konak Sabancı Kültür Merkezi önü, 20:45 Karşıyaka yunuslar, 21:00 Ege üniversitesi Bornova kampus kapısı önü( Manisa kavşağı) hareketle turumuza başlıyoruz. Bursa Kocaeli yolu ile Boluya geliyor ve Abant gölü etrafında bir gezi yaparak göl kenarında gezdikten sonra Cennet gölü olarak bilinen Gölcüke çıkıp kahvaltımızı yapıyoruz. Gölcük sonrası Safranbolu ya geçip rehberimizden dünya kültür mirası  listesine giren Safranbolu ile bilgi alarak Kaymakamlar konağını gezerek İmren Lokumcusuna uğruyor ve oradan saat kulesi , hükümet konağı , kanyon ,güneş saati gezimizi yaparak otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklamayı otelimizde alıyoruz. Yemek sonrası sazla müzik yapılan bir kafeye gidebilir yada aransa barda UMUT’un eşsiz nameleri ile eğleniyoruz.

2. GÜN : Sabah kahvaltısı sonrası  Kastamonu ya geçiyoruz. Burada Hükümet konağını ve Şerife bacı  anıtı ile Kale ve saat kulesini  görüp  Münire medresesi , el sanatları çarşısında çayımızı içip organik besinler satın alabiliyor ve sarımsağı ile meşhur Taşköprü ve Dranaz geçiti yolu ile Sinop ilimize geçiyoruz.  Romen Diyojenin  şehri olup (Türkiye de trafik lambası olmayan tek şehir olan )  Sinop ta tarihi cezaevini  rehberimizden ilginç hikayelerini dinleyerek  geziyor. , Sebahattin Ali’nin yattığı koğuşu da gezip , gemi maketleri alarak Samsuna geçiyoruz. Samsun şehri gezimizi dönüşe bırakarak  akşam yemeği ve konaklama için Ordudaki otelimize geçiyoruz.

3.GÜN  :Sabah kahvaltası sonrası Teleferikle Boztepeye çıkıyor , Orduyu kuşbakışı izleyerek  Giresun’a geçip bir çay fabrikasında çaylarımızı yudumladıktan sonra Tirebolu Kürtün yolu ile Kürtün barajından bir fotoğraf molası verip Kaçkar dağlarını aşıyor ve Gümüşhane ilimizin Torul ilçesini geçip , dünyanın Sarkıt ve  Dikit oluşum sıklığı açısından ikinci mağarası Karaca mağarasına tırmanıyoruz. Mağarada ömür boyu aklımızdan çıkmayacak  görüntülere şahit olup aracımızla Karadeniz’in en önemli geçitlerinden biri olan Zigana geçidinden geçmeden fotoğraf molası veriyor ve Zigana’dan geçerek Hamsi köyün meşhur    sütlacından yiyoruz. Daha sonra Sümela manastırını gezerek konaklamak için otelimize geçiyoruz. ( Aksular veya muadili bir otel)

4.GÜN: Sabah otelimizdeki kahvaltı sonrası Ayasofya camii ve müzesini , Atatürk köşkünü gezerek Trabzon’un ünlü gümüş’cüsü Saray gümüşe gidiyor, Trabzon bileziği ve kazazi’ye yapımını görüp alışveriş yaparak Yomra ,Arsin, Araklı yolu ile Sürmeneye gelip Dünyaca ünlü Sürmene bıçaklarından alıyor ve Rize ye geliyoruz. Rize de Panoramik bir şehir turu yapıp botanik bahçesine çıkıyor ve Gündoğdu köyüne Rize bezi imalatını görüp alışveriş yaparak Fırtına vadisine)
,Ayder yaylasına giderek  önce gelin tülü şelalesine  çıkıyor ve serbest zamanda bol oksijen alarak  bir yayla yürüyüşü yapıyoruz. Ayder gezimiz sonrası otobüsümüzle Çamli hemşine inerek  Belediye Şelalesini, çamlı hemşinin tek caddesi  olan  mecburiyet caddesini görüp yeniden Pınar alabalığa gelerek kırmızı benekli alabalık muhlama , laz böreği yiyip burada bizi bekleyen minibüslerimize binerek Zilkale’ye yola çıkıyoruz. Eşsiz manzaralara sahip Zilkale yi  rehberimizden alacağımız bilgiler ile gezerek bol bol fotoğraf çekiyor  TV deki Sevdaluk dizisinin çekildiği şenyuva köyüne geliyoruz. Köy kahvesinin eşsiz manzarasında  çaylarımızı yudumlayıp  , yürüyerek Osmanıdan kalan bir taş köprüye gidiyor  ve muhteşem  fotoğraflar çekerek minibüslerimizle  yeniden Çamlıhemşine dönüyoruz. 2. Serbest zaman sonrası  Fırtına deresindeki otelimize dönüyoruz. Bu otelin yapımı esnasında  sahibinin son kata asansör var diyemerdiven yapmayı unutması ve elektrik kesilince son katta mahsur kalmasını otel sahibinden dinlemeyi sakın unutmayın.( Pınar Tesisleri )


                 5. GÜN  :  Sabah otelimizdeki kahvaltı sonrasında Sarp sınır kapımıza giderek Gürcistan’a Batum’a geçiyoruz. Batum’da Gonio Apsaros kalesinden geçerek şehir merkezine giriyor, şehir merkezinde Medea heykeli, Altınpost, Avrupa meydanı, Osmanlı camii, katedral gezilerimiz sonrası yöresel yemeklerle öğle yemeğimizi alarak Ters restoranı görüyor, eski rus evlerini (gettoları) görüp panaromik bir şehir turu yaptıktan sonra ufak tefek hediyelikler alarak ( gürcü şarabı vs.) yeniden Sarp sınır kapısına geliyor ve geçiş işlemimizi tamamlayarak sahil yolundan Of ilçemize geliyoruz.
 Of ilçemizden Çaykara ilçemize gelip minibüslerimize bu gecelik kullanım eşyalarımızı alarak  2300 mt’ye doğru tırmanmaya başlıyoruz. İlk olarak Sultan Murat Yaylası’nda durup köy kahvesinde çaylarımızı içip Eğrisu Yaylası’na geçiyoruz. Burada bulutların üzerinden uçarcasına bir yürüyüş yapıp konaklamak için Limonsuyu Yaylası’na geçiyoruz. Akşam yemeği sonrası yörenin ünlü atma türkücüsü Mustafa Liman (Google’da izlemenizi öneririz) bizler için kemençeci Aydın ile otelimize gelerek kemençe ile hepimize ayrı ayrı türkülerini atıp bizleri gülmekten yerlere yatıracak. Türküler ve horon ile unutulmaz bir geceyi burada yaşayarak 2300 mt de uyumanın keyfini yaşayacağız.( Kardelen Hotel )

6. GÜN: Sabah minibüslerimizle yeniden Çaykara’ya gelip otobüsümüzle Haldizen Deresi’nin genişleyerek göl haline getirdiği ve dünyada tek ahşap yangın merdivenine sahip binayı barındıran Uzungöl’e çıkarak Şerah Köyü’nü ve Uzungöl’ü fotoğraflayıp Of’a, sahile dönüyoruz. Trabzon ve Akçaabat yolu ile yeniden Ordu’ya dönüyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.( Perşembe Dede evi 


7. GÜN: Sabah kahvaltı sonrası Samsun’a geçerek, Bandırma Vapuru ve Atatürk’ün Samsun’a geldiğinde kaldığı Mıntıka Palas’ı gezip, ağırlık ve denge unsuru olarak dünyanın 2. heykeli olan Atatürk Heykeli’nde bir fotoğraf molası veriyoruz. Samsun gezimiz sonrası Amasya’ya geçerek Bimarhane, Yıldırım Beyazıt Külliyesi, Hazeranlar Konağı, Arkeoloji ve Mumyalar Müzesi’ni gezip, Yeşilırmak kıyısını ve tarihi evleri fotoğraflayarak Pirler Parkı’nda semaver çaylarımızı yudumluyor ve Ferhat’ın aşkı Şirin için dağları deldiği su kanallarını görerek konaklamak için Amasya daki otelimize geçiyoruz.. Akşam yemeği sonrası otelimizden çarşıya çıkıp çarşı gezisi yapabilirseniz

8. GÜN: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltı sonrası panoramik Çorum turu yapıp bin tanrılı kent diye bilinen Hattuşa’dan geçerek.  Sungurlu-Ankara yolu ile Afyon’a, molamız sonrası Uşak yolu ile İzmir imize geri dönüyoruz. Otobüsümüzden ayrılmadan önce: Safranbolu lokumlarınızı, Kastamonu çekme helvasını, Sinop gemi maketlerini, Trabzon’un gümüşlerini, Gümüşhane’nin pestilini, kömesini, sironunu, Sürmene bıçaklarını, Rize bezlerini, özel Karadeniz çaylarını, hediyeliklerinizi ve CAN TOUR anılarınızı almayı sakın unutmayın…






Tura Dahil Hizmetler                                                                          Tura Dahil Olmayan Hizmetler

·          Otobüsle ulaşım hizmetleri                                                              * Öğlen yemekleri
·          Profesyonel rehberlik                                                        * Yemeklerdeki extralar
·          Otelde 7 gece konaklama                                                  * Müze ve ören giriş yeri ücretleri
·          Otopark ücretleri                                                                * Minibüs ücretleri (otobüste toplanacaktır) 185 TL
·          Araç içi ikramlar                                                                  * Bahşişler
·          Milli park girişleri                                                                * Mola yerlerindeki harcamaları
                                                                                               * Yurt dışı çıkış harcı



KİŞİ BAŞI  : 799 TL(7 gece konaklama)
                     725 TL(6 gece konaklama)

NOT:Türkiye ile Gürcistan Devletleri arasında yapılan anlaşma gereği TCvatandaşları Batum' a üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfuz cüzdanı ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile (ehliyet vs.) geçiş yapılamamaktadır. Ailesi ile birlikte (Anne ve Babanın Aynı Anda) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin BATUM'A geçişleri için NOTER den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir. Bebekler, Çocuklar dâhil kimliklerde fotoğraf olması zorunludur.Kimlikler yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.

DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 16 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİR TARAFINDAN ÖDENİR.


14 Haziran 2016 Salı

İZMİR ÇIKIŞLI FETHİYE-DALYAN TURU300tl/9-10-11 temmuz/2016/2.TUR/(2 GECE -3 GÜNDÜZ/2.TUR/)/360 tl/5-6-7temmuz/2016

İZMİR ÇIKIŞLI FETHİYE-DALYAN TURU(2 GECE -3 GÜNDÜZ)/360 tl/5-6-7temmuz/2016/300  tl/


 izmir çıkışlı Ramazan BayramıFethiye Dalyan turu
2 GECE 3 GÜNDÜ
360 tl/5-6-7temmuz/2016/1. TUR


  • 300tl/9-10-11 temmuz/2016/2.TUR


 

1.Gün:07:30’da Hareket yolda vereceğimiz molaların ardından DALYANA ULAŞIYORUZ. Kanal kenarındaki DENİZKIZI RESTAURANTA öğle yemeğimiz alıyoruz.Yemekten sonra bizi bekleyen teknemizle SIRASI İLE :ÇAMIR BANYOLARI,KAYA MEZARLARI,İZTUZ PLAJI ZİYARETLERİ (İZTUZUNDA )Yüzme molası ardından orobüsümüzün bulunduğu yeye dönüyor FETHİYE'hareket ediyor,1,5 saatlik yolculuk ardından fethiyedeki otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği konaklama otelimizde.(isteyen konuklarımızla akşam eğlenceye gidiyoruz EKSTRA).


2.GÜN:Otelde alacagımız kahvaltı sonrası öölüdenize hareket ediyor ölüdenizde bizi bekleyen teknemize biniyor 7 ADALAR TEKNE TURUNA ÇIKIYORUZ.SIRASI İLE:MAVİMAĞRA,KELEBEKLER VADİSİ,AKVARYUM AYA NİKOLAS ADASI,SOĞUK SU,DEVEPLAJI KOYLARI Ziyaretleri sonrası  otelelimize dönüyoruz. Akşam yemeği konaklama otelimizde.


3.GÜN:
Otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardında otelimizden ayrılıyor,yolumuz  üzerindeki KAYA KÖYE uğruyoruz,daha sonra FETHİY'DE panoromik şehir turumuzu yapıyor,  17 km uzunluğundaki SAKLI KENT  KONYONUNU  ziyaret ediyoruz  burada vereceğimiz serbest zaman ardından İzmir'e dönüş yolculuğumuza başlıyor,yolda vereceğimiz  molaların  ardından İzmir'e ulaşıyor, bir başka turda buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 
Ücret : 2 Kişilik Odalarda Kişi başı:360 tl/5-6-7temmuz/2016
300tl/9-10-11 temmuz/2016

Ücrete Dahil Olan Hizmetler :
-Ulaşım 

-Rehberli
-OTOBÜSDE İkramlar-
-Hotelde Yarım Pans. Konaklama(FETHİYE'DE/DALYANDA)
-Seyhat sigortası

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler:

-Ören Yeri Girişleri
-İlk Gün Kahvaltısı
-Otel/Teknede Alınacak Ekstralar

-2 tekne turu/70 tl(yemekli)/DALYAN VE ÖLÜDENİZDEN
 



DETAYLAR 

Rehber tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 2 gece 3gündüz. 2 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. çocuklara otobüste 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

05054862738 - 05325938743