11 Ağustos 2010 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLI //BATI KARADENİZ TURU/TURLARI/


İZMİR ÇIKIŞLI /BATI KARADENİZ TURU/TURLARI/

Kapsamlı Program.. En Güzel Mevsiminde..
Şile, Ağva, Kerpe, Yedigöller, Maşukiye
Abant, Bolu, Gölcük, Yedigöller, Çaycuma, Safranbolu
Amasra, Boğazkent, İnkumu, Zonguldak, Ereğli, Akçakoca

Bolu – Prestige Otel (1) – Çaycuma – 100.Yıl Tur. Tesisleri (2)

1.Gece :

Akşam Saat: 21:30’da ACENTA (Karşıyaka Girne Bulv.) ‘dan, Saat: 21:45’de KARŞIYAKA (Anıt Önü) ‘dan, Saat: 22:00’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü) ‘dan, Saat: 22:15’de ÜÇYOL (Otobüs Firmaları Önü) ‘dan, Saat: 22:30’da BORNOVA (BP İstasyon Önü) ‘dan siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. BALIKESİR, SUSURLUK, BURSA üzerinden yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

1.Gün :

Sabah erken saatlerde ÜMRANİYE’yi geçip, İSTANBUL’un en gözde sayfiye yerlerinden biri olarak ünlenmiş ŞİLE’ye varıyoruz. Esktra olarak sabah kahvaltımızı alıp, limanda kısa bir yürüyüş yapıyoruz. DENİZ FENERİ’ni görüp, deniz kenarında hatıra fotoğrafı çektirip, kısa bir alışveriş molası verip yolculuğumuza devam ediyoruz. Dar ve yeşillerle kaplı ormanlardan geçerek AĞVA kasabası’na ulaşıyoruz. GÖKSU DERESİ kenarında konuşlanmış bu kasabada sabah kahvelerimizi alıp, dileyen konuklarımızla GÖKSU DERESİ’nde (ekstra) tekne ile tur yapıyoruz. KANDIRA yolunu takip ederek, deniz kenarındaki KERPE’ye varıyoruz. Ekstra öğle yemeğimizi bu sahil kasabasında aldıktan sonra, SAKARYA, SAPANCA GÖLÜ manzarası eşliğinde yolumuza devam ediyoruz. Ardından, denizden yüksekliği 1350 m. olan çevresi ÇAM, KAYIN, GÖKNAR Ormanlarıyla çevrili ABANT gölüne çıkıyoruz. Göl kenarında kısa bir yürüyüş yapıp, köylü tezgâhlarından alışverişimizi yapıp turumuzu tamamlıyoruz. Akşam saatlerinde BOLU’daki otelimize varıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2.Gün:

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, GÖLCÜK ‘e gidiyoruz. Sabah kahvelerimizi burada aldıktan sonra turumuza devam ediyoruz. Çevresi sık çam ormanlarıyla kaplı olan göldeki gezintimizin ardından, özel minibüslerle BÜYÜK GÖL, KÜÇÜK GÖL, DERİN GÖL, SERİN GÖL, NAZLI GÖL, SAZLI GÖL ve İNCE GÖL isimli birbirinden harika yedi gölden oluşan, YEDİ GÖLLER ‘e gidip öğle yemeğimizi bu doğa harikası yerde alıyoruz. YENİÇAĞA, MENGEN, DEVREK güzergâhını takip ederek ÇAYCUMA’ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.Gün :

Sabah kahvaltımızın ardından, otelden ayrılıyoruz. İlk olarak Müzekent SAFRANBOLU ‘ya hareket ediyoruz. Eski şehri HIDIRLIK TEPESİ ’nden seyredip, KAYMAKAMLAR EVİ, CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, ESKİ TÜRK EVLERİ ‘ni gezip, YEMENİCİLER ARASTASI ’nda alış veriş fırsatı buluyoruz Ardından; FATİH ‘in ilk gördüğünde ÇEŞMİ CİHAN (DÜNYANIN GÖZLERİ) dediği AMASRA ‘ya gidiyoruz. Öğle yemeğimizi denizin kenarındaki, balığı ile ünlü ÇEŞM-İ CİHAN RESTORAN’ında alıyoruz. Daha sonra, AMASRA KALESİ, ROMA KÖPRÜSÜ, ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizin ardından, limanında serbest zaman alıyoruz. Ardından BARTIN üzerinden İNKUMU ve BOĞAZMEVKİİ gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Akşam saatlerince ÇAYCUMA’ya dönerek otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ÇAYCUMA’daki otelimizde.

4.Gün :

Sabah kahvaltısını otelimizden aldıktan sonra, yola çıkıyoruz. İlk önce ZONGULDAK üzerinden KARADENİZ kıyısı boyunca EREĞLİ’ye uğruyoruz. Burada CEHENNEMAĞZI MAĞARISI’nı gezip, yolculuğumuza devam ediyoruz. ALAPLI üzerinden Karadeniz’in sayfiye kentlerinden biri olan AKÇAKOCA’ya ulaşıyoruz. Şehir merkezini ve CENEVİZ KALESİ’ni gördükten sonra DÜZCE otobanı üzerinden MAŞUKİYE KASABASI’na ulaşıyoruz. ALABALIK VADİSİ’nde kiremitte alabalık eşliğinde öğle yemeğimizi alıyoruz. BİLECİK, BURSA, BALIKESİR üzerinden kısa molalar vererek, akşam saatlerinde İZMİR’e varıyoruz. Bir başka PUAN TUR organizasyonunda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

FİYATA DÂHİL HİZMETLER:
- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
- Oteller’de Y.P. Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (3) ve Akşam Yemekleri (3)
- Seyahat Sigortası Hizmet Paketi
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- İkramlar

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ:
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- Öğle Yemekleri, Otel’de Alınan İçecekler
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
- Minibüs Ücreti

OTELLER HAKKINDA BİLGİ
- BOLU -> 3* PRESTIGE OTEL www.boluprestige.com
- ÇAYCUMA -> 100.YIL TURİSTİK TESİSLERİ www.ataturkhizmetkoyu.com

TUR HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR
- Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
- Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

9 Ağustos 2010 Pazartesi

İZMİR ÇIKIŞLI / Uçakla İSTANBUL TURU

Fatih'in Sevdiğine Yazdığı Bir Şiirdir İstanbul...
Sun Express Hava Yolları ile Erken Gidiş Geç Dönüş
Sarayları, Müzeleri, Boğazı, Geceleri ile Dopdolu Bir İstanbul Masalı
3 Büyük Alışveriş Merkezi Bir arada...
5* ELITE DRAGOS HOTEL
3 Gün – 2 Gece
Çamlıca Tepesi, Küçüksu Kasr-ı, Kanlıca, Hidiv Kasr-ı, Oyuncak Müzesi, Optimum AVM, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya, Boğaz Turu, Pierre Loti, Forum İstanbul AVM, Tourkuazoo, Dolmabahçe Sarayı, Büyükada, Via Port AVM

1.Gün:
Sabah Saat: 07:30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar terminalinde buluşuyoruz. Kimliklerimiz ile birlikte Sun Express hava yollarına ait XQ9234 sefer sayılı Saat: 08:35 uçağı için check-in işlemlerimizi tamamlıyoruz. 45 dk’lık bir yolculuğun ardından İstanbul’a iniyoruz. Bizi bekleyen aracımız ile birlikte turumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltısı molası için (ekstra) ÜSKÜDAR semtinin sırtlarındaki ÇAMLICA TEPESİ’ne çıkıyoruz. Molamızı verip, şehri kuşbakışı seyrettikten sonra, buradan ayrılıyoruz. Kuleli Askeri Lisesi ve Çengelköy semtlerine müteakiben Padişahların Av Köşkü olarak kullanıldığı, KÜÇÜKSU KASRI’nı geziyoruz. KANLICA’nın meşhur yoğurdundan tatmak için mola veriyoruz. Beykoz üzerinden Anadolu Kavağı’na ulaşıyor, bu şirin İSTANBUL beldesinde öğle yemeği molası veriyoruz. Dönüş yolculuğumuzda boğaza hâkim bir tepe olan HİDİV KASRI’na çıkıp, geziyoruz. Buradaki turumuzu tamamlayıp, Sunay Akın’ın Göztepe’deki köşkünü müze olarak açtığı OYUNCAK MÜZESİ’ne gidiyoruz. Gezimizin ardından KADIKÖY’de Avrupa’nın en iyi outletlerinden OPTIMUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ’nde serbest zaman alıyoruz. Akşam saatlerinde otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2.Gün:
Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, turumuza başlıyoruz. İZNİK çiniciliğinin parlak döneminin en güzel çinileriyle süslü olan, bu yüzden MAVİ CAMİ ’de denilen SULTAN AHMET CAMİİ’ni geziyoruz. Ardından HİPODROM sınırları içerisindeki ALMAN ÇEŞMESİ, DİKİLİ TAŞ, BURMALI SÜTUN, YILANLI SÜTUN gibi tarihi yapılarını rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Daha sonra 380 yıl Osmanlı Devleti’nin ikametgahı olarak bilinen TOPKAPI SARAYI’nı geziyoruz. Bizans döneminde şehir kuşatıldığında su ihtiyacını karşılamak için kullanılan 336 sütunlu YEREBATAN SARNICI’nı (SARAYI) gezip, buradan Dünya kültür mirasları arasında 8. Sırada yer alan ve mimarisi ile en sağlam yapı hüviyetine sahip olan AYASOFYA MÜZESİ’ni geziyoruz. Tarihi yarımada turumuzu tamamlıyor ve dileyen konuklarımızla ekstra olarak boğaz turuna çıkıyoruz. BEŞİKTAŞ, ORTAKÖY, ARNAVUTKÖY, BEBEK, RUMELİHİSARI, EMİRGAN, YENİKÖY boyunca tarihi yalılar arasından geçerek tam bir tur gerçekleştiriyoruz. Boğaz turunun ardından, akşam kahvelerimizi Haliç manzarasında almak için PİERRE LOTİ’nin kahvesine teleferiklerle çıkıyoruz. Ardından FORUM İSTANBUL ALIŞVERİŞ merkezine giderek, serbest zaman alıyoruz. Dileyen konuklaramız mağazaları gezebilir. Dileyen konuklarımızda DEV AKVARYUM olara ünlenen TOURKUAZOO’yı gezebilirler. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.Gün:
Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıp, içindeki eşyalarla döneminin yaşamını tanıtması bakımından ilginç olan ve ATATÜRK ‘ün ömrünün son yıllarında oturduğu DOLMABAHÇE SARAYI’nı gezmeye gidiyoruz. Turumuzu tamamlayarak, BOSTANCI’dan bir çok diziye ve filme sahne olmuş, tarihi köşkleri ünlü BÜYÜKADA‘ya gidiyoruz. Faytonla ada turu ve öğle yemeği için aldığımız serbest zamanın ardından, buradan ayrılıp Bostancı iskelesine ulaşıyoruz. Akşam saatlerine kadar, KURTKÖY’de açılan dev alışverişveriş merkezlerinden VIAPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİ’ne gidiyoruz ve serbest zaman alıyoruz. Akşam Saat: 20:30’da Sabiha Gökçen Hava Limanı İç Hatlar Terminali’nden Sun Express Hava Yollarına ait XQ9264 Sefer sayılı uçağımız ile İZMİR’e uçuyoruz. 45dk. Lık bir uçuş sonrası İZMİR’e varıyoruz. Bir başka GENÇAY STAR TRAVEL organizasyonunda tekrar sizleri ağırlamak dileği ile vedalaşıyoruz.

FİYATA DÂHİL HİZMETLER:
- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
- Otel’de Y.P. Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2) ve Akşam Yemekleri (2)
- Seyahat Sigortası Hizmet Paketi
- Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
- İkramlar
- Sun Express Hava Yolları ile Gidiş+Dönüş Ekonomi Uçak Bileti

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ:
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- Öğle Yemekleri
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
- Otelde Alınan İçecekler
- Teleferik ve Büyükada Vapur Ücreti
- Boğaz’da Tekne Turu ve Kum kapı Eğlencesi

TUR FİYATLANDIRMALARI NAKİT K.K. TEK SLİP 4 TAKSİT 6 TAKSİT 10 TAKSİT
2 KİŞİLİK ODA DA KİŞİ BAŞI 429 TL 457 TL 472 TL 482 TL 508 TL
TEK KİŞİLİK ODA 519 TL 553 TL 570 TL 583 TL 615 TL
ÇOÇUK (7-12 YAŞ) 359 TL 381 TL 397 TL 404 TL 425 TL
KOLTUK (0-6 YAŞ İÇİN) 229 TL 319 TL 329 TL 336 TL 354 TL

- Boğaz’da Tekne Turu ve Kum kapı Eğlencesi
! UÇUŞ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİ !
SUN EXPRESS HAVA YOLLARI GİDİŞ: 08:35 – İZMİR-İSTANBUL Sabiha Gökçen DÖNÜŞ: 21:30 İSTANBUL Sabiha Gökçen - İZMİR


TUR HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR
- Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
- Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.