20 Ağustos 2008 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLI FETHİYE-DALYAN TURU(2 GECE -3 GÜNDÜZ)/360 tl/5-6-7temmuz/2016


 izmir çıkışlı Ramazan BayramıFethiye Dalyan turu
2 GECE 3 GÜNDÜ
360 tl/5-6-7temmuz/2016

300tl/9-10-11 temmuz/2016




1.Gün:07:30’da Hareket yolda vereceğimiz molaların ardından DALYANA ULAŞIYORUZ. Kanal kenarındaki DENİZKIZI RESTAURANTA öğle yemeğimiz alıyoruz.Yemekten sonra bizi bekleyen teknemizle SIRASI İLE :ÇAMIR BANYOLARI,KAYA MEZARLARI,İZTUZ PLAJI ZİYARETLERİ (İZTUZUNDA )Yüzme molası ardından orobüsümüzün bulunduğu yeye dönüyor FETHİYE'hareket ediyor,1,5 saatlik yolculuk ardından fethiyedeki otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği konaklama otelimizde.(isteyen konuklarımızla akşam eğlenceye gidiyoruz EKSTRA).


2.GÜN:Otelde alacagımız kahvaltı sonrası öölüdenize hareket ediyor ölüdenizde bizi bekleyen teknemize biniyor 7 ADALAR TEKNE TURUNA ÇIKIYORUZ.SIRASI İLE:MAVİMAĞRA,KELEBEKLER VADİSİ,AKVARYUM AYA NİKOLAS ADASI,SOĞUK SU,DEVEPLAJI KOYLARI Ziyaretleri sonrası  otelelimize dönüyoruz. Akşam yemeği konaklama otelimizde.


3.GÜN:
Otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardında otelimizden ayrılıyor,yolumuz  üzerindeki KAYA KÖYE uğruyoruz,daha sonra FETHİY'DE panoromik şehir turumuzu yapıyor,İzmir'e dönüş yolculuğumuza başlıyor,yolda vereceğimiz serbest zaman ardından İzmir'e ulaşıyor, bir başka turda buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 
Ücret : 2 Kişilik Odalarda Kişi başı:360 tl/5-6-7temmuz/2016
300tl/9-10-11 temmuz/2016
ücret:150tl
Ücrete Dahil Olan Hizmetler :
-Ulaşım

-Rehberli
-OTOBÜSDE İkramlar-
-Hotelde Yarım Pans. Konaklama(FETHİYE'DE)
-2 tekne turu(yemekli)/DALYAN VE ÖLÜDENİZDEN

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler:

-Ören Yeri Girişleri
-İlk Gün Kahvaltısı
-Otel/Teknede Alınacak Ekstralar

ULAŞIM BİLGİLERİ:17 KİŞİLİK GRUPLARDA MİD BUS(VOLSVAGEN VOLT,(2005-6-7-8-9 MODEL)/20- 27 KİŞİLİK GRUPLARDA (TURQUAZ,SULTAN/204-2005-2006-2007-2008-2009 MODEL)
35-46 KİŞİLİK GRUPLARDA:-SAFİR-403 OTOBÜSLE (2005-6-7-8-9 MODEL)/ ARAÇLAR KULANILACAKTIR.


DETAYLAR 

Rehber tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 1 gece 2gündüz. 1 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. çocuklara otobüste 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

05054862738 - 05325938743
Muharrem uçar(rehber)

İZMİR ÇIKIŞLI PAMUKKALE 1 GECE YATILI KÜLTÜR TURU

PAMUKKALE KÜLTÜR TURU

1 Gece-2 Gündüz

1. Gün :Sabah 7:30 Hareket
Yolda vereceğimiz molanın ardından Pamukkaleye Ulaşıyoruz ve gezmeye başlıyoruz.Lahit Mezarları-Antik Kenti-Antik Tiyatroyu rehber Eşliğinde Geziyoruz.Daha sonra travertenleri ziyaret ediyoruz Ve
Hatıra fotoğrafları çektirmek üzere serbest zaman veriyoruz. Daha sonra otelimize yerleşiyoruz. serbest zaman hotelde,akşam yemeği eğlence hotelde.

2.GÜN:Hotelde alacagımız sabah kahvaltısı ardından ,hotel thermal havuzunda HAVUZ SEFHASI.
Müze-TİYATRO – KARAHAYIT bölgesini gezisi ardından,öğle yemeği,havlu alışverişi için serbest zaman ardından
İzmir’e dönüş için yola çıkıyoruz , yolda verecegimiz molaların ardından akşam saatlerinde İzmir’de Oluyoruz.


ÜCRET:200 TL
 

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:

-sabah kahvaltısı 
-akşam yemeği
-1 gece konaklama
-ulaşım
- rehberlik
-ferdi kaza sigortası
-otobüste ikramlar

İZMİR ÇIKIŞLI YUNANİSTAN TURU

YUNANİSTAN  TURU/ 5 GECE – 6 GÜN



1. GÜN: : Akşam saat 19.00 'da Üçyol ’dan, 19.15 'de Lozan meydanı, 19:30 'da Karşıyaka Anıt, 19:45’de Girne Bulvarı Acenta ‘dan misafirlerimizi aldıktan sonra, özel otobüsümüzle yola çıkıyoruz.

2. GÜN: : Ayvalık, Çanakkale, Keşan üzerinden İpsala sınır kapısına ulaşıyoruz. Gümrük işlemlerinden sonra Gümülcine, İskeçe Kavala üzerinden Selanik 'e ulaşıp, Atatürk’ün Evini ziyaret ediyoruz. Ano Poli (eski kent) bölgesinin tepesine, Antik Kale 'yi görmek şehri panaromik olarak seyretmek için çıkıyoruz. Nefis manzara eşliğin de çaylarımızı yudumladıktan sonra şehir turu yapıyoruz. Selanik 'in simgesi olan Beyaz Kule’yi, Büyük İskender Heykelini, Fuar Meydanı 'nı, Kordon Boyu ‘nu görüp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama SELANİK ‘te otelimizde.

3.GÜN: : Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp Atina'ya hareket ediyoruz. Katerini, Larissa, Lamia üzerinden, Atina 'ya ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Akşam isteyenlere ünlü PLAKA semtinde eğlence dolu TAVERNA gecesi. Konaklama ATİNA ‘da otelimizde.

4.GÜN : Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp Atina şehir turuna çıkıyoruz. Kraliyet Sarayı, Meçhul Asker Anıtı, Panathenian Stadium, Zeus Tapınağı, Akropolis, Greek Orthodox Catedral, Monastiraki ( Flea Market), Modern Market görülecek yerler arasında. Öğleden sonra isteyenlere, Korint turu. Konaklama ATİNA ‘da otelimizde.

5.GÜN: Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Kavala ‘ya hareket ediyoruz. Öncelikle Trikala üzerinden Kalambaka ‘ya ulaşıyoruz. Buradan da tüf kayalarıyla Kapadokya ‘yı ve üzerine 14. yüzyılda kurulmuş manastırlarıyla Sümela ‘yı andıran Meteora ‘ya varıyoruz. Burada çevreyi gezip tanımak ve fotoğraf çekimi için aldığımız serbest zamanın ardından Kavala ‘ya devam ediyoruz. Gerekli molaların ardından ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama KAVALA ‘da otelimizde.

6. GÜN : Sabah kahvaltısından sonra Kavalalı Mehmet Ali Paşa’nın evini, eski İmarethane ’yi, İbrahim Paşa Camisi ‘ni görüyoruz. Kemeraltı 'nı andıran çarşısında serbest zaman aldıktan sonra İpsala’ya hareket. Gümrük işlemlerinden ve free shop alış verişinin ardından Türkiye’ye girip, Çanakkale üzerinden İZMİR 'e ulaşıyoruz. Bir daha ki  TUR 'da buluşmak ümit ve dileğiyle ayrılıyoruz.




İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI
299 €
315 €
320 €
327 €
342 €
TEK KİŞİLİK ODADA (SNGL.)
375 €
395 €
401 €
410 €
429 €
ÇOCUK (7-12 YAŞ)
230 €
243 €
246 €
252 €
263 €
KOLTUK
100 €
106 €
107 €
110 €
115 €


TURA DAHİL OLANLAN HİZMETLER:

* LÜX OTOBÜS İLE ULAŞIM


* OTELLERDE ALINAN EXTRALAR

*3* ve 4* OTELLERDE KONAKLAMA 

* SABAH KAHVALTILARI 

 * TÜM ŞEHİR TURLARI


* TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETLERİ


* İKRAMLAR

TURA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

* ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ

 * ÖRENYER VE MÜZE ÜCRETLERİ

 * VİZE VE SEYAHAT SİGORTASI (100 €)
  
* YURT DIŞI ÇIKIŞ VERGİSİ (15YTL.)

 * TAVERNA EĞLENCESİ(35 €)



TUR NOTLARI :

Rehber, gerekli gördüğü takdirde hava, yol vb nedenlerle otel kalitesi aynı kalmak şartıyla otellerde ve
programda değişiklik yapabilir.
· Otobüste veya tur sırasında kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
· Yolcularımız tur sonunda tura katıldıkları yerde bırakılacaktır.
· Vize işlemlerinden ve vizenin noksan,hatalı,usulsüz gibi olmasından dolayı acentamız sorumlu değildir.
· Teknik sebeplerden dolayı programdaki her türlü değişiklik hakkını Gencay Turizm saklı tutar.


· İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER İÇİN ŞAHSEN BAŞVURU GEREKEBİLİR
· Yunanistan Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır.(Hususi pasaport sahipleri vizeye tabidir.)


VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :
* EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT
* 2 ADET FOTOĞRAF (ARKA FON BEYAZ RENKTE VE SHENGEN VİZESİNE UYGUN OLACAK VE
FOTOKOPİ OLMAYACAK)


EMEKLİLER İÇİN: EMEKLİ TANITIM KARTI, MAAŞ CÜZDANI, TAPU, ARABA RUHSATI, KREDİ KARTI FOTOKOPİLERİ, BANKA HESAP CÜZDANLARI ASILLARI.

EV HANIMLARI İÇİN: BANKA HESAP CÜZDANLARI ASILLARI, TAPU, ARABA RUHSATI, EVLENME CÜZDANI FOTOKOPİLERİ VE EŞLERİNİN İŞYERLERİNE AİT BELGELER.

ÖĞRENCİLER İÇİN: YENİ ALINMIŞ ÖĞRENCİ BELGESİ, ANNE VE BABA BELGELERİ, 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN NOTERDEN ONAYLI MUVAFAKATNAME.

MAAŞLI ÇALIŞANLAR : İÇİN, GÖREV YAZISI, MAAŞ BORDROSU, SSK İLK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ,İŞYERİNDEN İZİN BELGESİ, 4 AYLIK SSK SİGORTA PRİMLERİ BORDROSU,, ŞİRKET ANTETLİ KAĞIDINA İLGİLİ KONSOLOSLUĞUNA O TARİHLERDE YURT DIŞINDA BULUNACAĞINIZA DAİR İZİN YAZISI, İŞYERİNE AİT İMZA SİRKÜLERİ, İŞ YERİNE AİT VERGİ LEVHASININ FOTOKOPİSİ, RESMİ GAZETE FOTOKOPİSİ, ODA SİCİL FAALİYET BELGESİ, BANKA HESAP CÜZDANI ASLI,TAPU, ARABA RUHSATI FOTOKOPİSİ, KREDİ KARTININ ÖNLÜ ARKALI FOTOKOPİSİ.

İŞVERENLER İÇİN: ŞİRKET ANTETLİ KAĞIDINA İLGİLİ KONSOLOSLUĞUNA O TARİHLERDE YURT DIŞINDA BULUNACAĞINIZA DAİR İZİN YAZISI, İŞ YERİNE AİT İMZA SİRKÜLERİ, İŞ YERİNE AİT VERGİ LEVHASININ FOTOKOPİSİ, RESMİ GAZETE FOTOKOPİSİ, ODA SİCİL FAALİYET BELGESİ, BANKA HESAP CÜZDANLARININ ASLI,TAPU, ARABA RUHSATI FOTOKOPİSİ, KREDİ KARTININ ÖNLÜ ARKALI FOTOKOPİSİ.

* TUR PROGRAMLARIMIZ 4077 SAYILI TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
TOPLAM 2 SAYFA’DAN OLUŞUP AYRI AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ.


18 Ağustos 2008 Pazartesi

İZMİR TANITIM TURU

AYRINTILI PROĞRAM:

*Sabah okul önünden harek ediyor sırası ile önce kadifekaleye çıkıyor,izmir'in smyrna dan sonra kuruldugu muhteşem kalede amazon kraliçesi smyrna nın çığlıklarını duyar gibi olcak,egeni incisi izmiri kuşbakışı izleyecegiz.


*Dahasonra antik çağda ticaret merkez,devlet yönetildiği ,antik çağda aşıkların buluştuğu agora'yı ziyaretin ardından varyantaki etnoğrafya müzesini,konak meydanındaki ilk kurşun anıtı,tarihi saat kulesi yalı camii hükümet konağını rehberimiz eşliginde ziyaret ardından tarihi asansörü geziyor, dahas öğle yemeği molası veriyoruz .
*yemek molası sonrasında;izmirin ilk kurulduğu smyrna antik kentini ziyaret ediyoruz,oradan karşıyak'aya geçiyor latife köşkünü, zübeyde hanım mezarını ziyert le turumuzu tamalıyo,okulumuza geridönüyor,birbaşka yeni atıl turunda birlikte olmak dileği ile vedalaşıyoruz.


Şehir turumuzda göreceğimiz yerler sırasıyla;
*KADİFEKALE



*AGORA

*ETNOĞRAFYA MÜZESİ




*TARİHİ ASANSÖR

*İLK KURŞUN ANITI

*TARİHİ SAAT KULESİ



*YALI CAMİİ

*HÜKÜMET KONAĞI

*BALÇOVA TERMAL TESİSLERİ

*LİMAN

Ücrete dahil hizmetler

* Ulaşım 
* Rehberlik hizmetler 
* Kaza sigortası

Ücrete dahil olmayan hizmetler:

*Ören yeri müze girişle
*Asansör çıkış ücreti
*Öğle yemeği(İnciraltı Özdilek Restoranta Köfte/Ayran)

ÜCRET:50 YTL(yemekli)


TEL:0505 4862738 / 05325938743

ANTALYA/SİDE/MANAVGAT/3 GECE/4 GÜNDÜZ

ANTALYA/SİDE/MANAVGAT
3 GECE/4 GÜNDÜZ


Gezi Programı:
Birinci Gün: İZMİR/ANTALYA gece saat 23:00 de KARŞIYAKA ANIT,MONTRÖ LOZAN,ÜÇYOLDAN hareket ediyoruz.Yolda vereceğimiz molaların ardından Antalya ya ulaşıyoruz.
İkinci Gün :ANTALYA ASPENDOS SİDE MANAVGAT:Tam gün turumuza başlıyoruz.Türk rivierası olarak adlandırılan bu turumuzda ilk olarak KURŞUNLU ŞELALERSİ ZİYARETİMİZ ARDINDAN,harika bir akustik yapıya sahip olan
ASPENDOS tiyatrosunu dolaşıyor ve MANAVGAT ‘A doğru hareket ediyoruz. MANAVGGAT ŞELALESİNİ ZİYARET EDİYOR DAHA SONRA Side antik kentine dogru hareket ediyoruz,kenti ziyaretin ardından kısa bir serbest zaman veriyoruz..Öğle yemeğini almak üzere hotelimize dönüyoruz.Öğle yemeğinden hotelde serbest zaman veriyoruz.Akşam yemeği konaklama, eğlence hotelimizde.
Üçüncü gün:SİDE/ALANYA:hotelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından alanyaya hareket ediyor ,sırası ile:ASTIM MAĞRAS-KIZIL KULE-ALANYA KALESİSİ iyaretleri ardından hotelimize geri dönüyoruz.ÖĞLEYEMEĞİ –AKŞAM yemeği açık büfe hotelimizde.
Dördüncü gün: hotelde serbest zaman
Beşinci günGün: ANTALYA KALEİÇİ:Hotelimizde aldığımız sabah kahvaltısının ardından sonra Antalya kale içinde gezinti için serbest zaman veriyoruz.Antalya yı ziyaretin ardından İZMİRE dönüş yolculugumuza başlıyoruz.YOLDA VERECEĞİMİZ MOLALARIN ARDINDAN İZMİRE ULAŞIYOR BİR BAŞKA TURDA BULUŞMAK ÜZERE VEDALAŞIYORUZ.
.
Ücrete dahil hizmetler:
*lüks safir-403 otobüslerle ulaşım
*side-lara-SİDE TİTREYEN GÖL 4* hotellerde 1 gece konaklama(clubgolf/deflin/desire beach hotel)
*Hotelde açık büfe her şey dahil servis (sabah öğle akşam yemeği açık büfe)
*Rehberlik hizmeti
*Otobüste ikramlar
*Seyhat sigortası
.* Ücrete dahil olmayan hizmetler
*İlk gün sabah kahvaltısı
*Ören yeri giriş ücretleri öğretmenler/ögrenciler ücretsizdir.)
ÜCRET:Kişi başı 2-3 kişilik odalarda 275 YTL
MUHARREM UÇAR(REHBER-OPERASYON SORUMLUSU)

TEL:0505 4862738 - 0532 5938743

17 Ağustos 2008 Pazar

YURTDIŞI DİL OKULARI İNGİLTERE


LONDRA/İNGİLTERE
ASPECT DİL OKULLARI5 TAKSİT1600£AİLE YANI KONAKLAMA
Londra'nın tam ortasında canlı kafe,bar,bahçe ve mağzalarda sadece bir kaç dakika uzakta dır.Şehrin ünü dünyanın her köşesinde ziyaret çeker.Bundan dolayı okulda bir çok değişik ülke den gelen öğrenci bulunmaktadır.
Okul ilk inşa edilşi 18.yy kadar gider ancak sonra mader bir restorasyon edilmiş çok güzel bir binada yer alır.Okul dahilinde 15 tane aydın lık sınıf,ücretsiz internet hizmeti,multimedya laboratuvarı,rahat bir öğrenci dinlenme ortamı T V,kütüpane ve açık
hava terası vardır
KONAKLAMA:Aile yanı
AKTİVİTELER VE GEZİLER
1.Thames Nehri'nden aşağı eğlenceli tekne ve disco turları
2.Londra'nın hareketli tiyatrolar bölgesinde gece programları
3.Big Ben ve Houses of Prarliament ziyaretleri
4.Covent Garden'nın cadde satıcıları arasında yürüyüşler
5.Kraliyet mücevherleri görmek için Tower of Londra gezi
6.Michael Jackson yada Kraliçe ile omuz omuza durmak için Madame Tussaud müzesine gezi
FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER
1.Uçak bileti ve havaalanı transferleri
2.Üç hafta-60 saat dil kursu
3.Sabah-Öğle-Akşam yemekleri
4.İki tam 1 yarım gün geziler
5.Kurs materyalleri ve sertifika
6.Üç hafta aile yanı konaklama7.Yurtdışı seyahat sigortası8.Kurs sonrası okul içi etkinlikler

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
1.Gezilerde alınan yiyecek ve içecekler
2.Gezilerde yapılan extralar
3.Extra geziler
4.Müze ve Ören yeri girişleri5.VİZE ,YURT DIŞI ÇIKIŞ FONU ÜCRETİ



TEL:0505 4862738 / 05325938743


MUHARREM UÇAR

Yurt dışı Eğitim danışmanı

Profosyonel turist rehberi



İSTANBUL TURU 3 GECE -4 GÜNDÜZ



İSTANBUL TURU
3 GECE -4 GÜNDÜZ

Saat 22:00 hareket

1.GÜN:Sabah saatlerinde ŞİLE-AĞVA'YA ulaşıyoruz,sabah kahvaltısı ardından cevre gezilerimize başlıyoruz daha sonra otelimize yerleşmek üzere İstanbul'a hareket ediyor,otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği konaklama otelimizde.

2.GÜN:
Otelimizde alacağımız kahvaltı ardından,turumuza başlıyor,sırası ile
*DOLMABAHÇE SARAYI
*MİNYATÜRK-PİER LOTİ

*SULTANAHMET
*AYASOFYA&DİKİLİTAŞ
*TOPKAPI SARAYI
*YEREBATAN SARNICI
Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği,konaklama otelimizde.



3.GÜN
:
 otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından adalar turumuza başlıyoruz.(EKSTRA)
Sırası ile;
*HEYBELİ ADA
*KINALI ADA
*BÜYÜK ADA
Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği eğlence hotel 'de

4.GÜN: Hotelde aldığımız kahvaltıdan sonra ardından BOĞAZ TURUMUZU gerçekleştiriyor, İzmir e hareket ediyoruz.Yolda vereceğimiz molaların ardından gece izmir’e ulaşıyoruz.


TURA DAHİL HİZMETLER
*4-5* HOTELDE 3 GECE Y.P KONAKLAMA
*ULAŞIM SAFİR /403 OTOBÜSLERLE
*REHBERLİK
*SİGORTA

* OTOBÜSTE İKRAMLAR

TURA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
*İLK GÜN SABAH KAHVALTISI,ÖĞLE YEMEKLERİ
*MÜZE-ÖREN YERİ MİNYATÜRK GİRİŞ ÜCRETLERİ
*PİERLOTİ TELEFERİK ÇIKIŞ ÜCRETLERİ
*HOTELDE ALINAN EKSTRALAR
*ADALAR TURU
*4*-5* HOTEL 2 KİŞİLİK ODA DA KİŞİ BAŞI : 350 ytl

Los Angeles Dil Okulu







LOS ANGELES/ U S A / ASES TRAVEL AYRICALIĞI İLE
ASPECT WHITTIER COLLEGE,LOS ANGELES



1887'de kurulan Whittier College 1350 kişilik öğrencisiyle bağımsız bir kolejdir.Akademik başarısıyla tanınan okul ABD'deki en iyi ufak kolejlerden biridir.
Whitter College'ın kampüsünde olan okulda iyi donanımlı sınıflar ve sürekli internet bağlantısının olduğu multimedya bilgisayar laboratuvarı mevcuttur.Öğrenciler aynı zaman Whittier College'in muhteşem tesislerinden de yararlanabilir,örneğin geniş kapsamlı kütüpanesi,öğrenci merkezi,atletizm sahası,spor salonu,tenis kortları ve yüzme havuzu bunlardan bazıları.Aynı zamanda modern sanat merkezinde de sıklıkla konser ve gösteriler sahne alır.



KONAKLAMA SEÇENEKLERİ

Kampüs

AKTİVİTE VE GEZİLER

Whittier sizinde katılabileceğiniz öğrenci kulübü ve aktiviteleriyle canlı bir kampüstür.Sıcak ve arkadaş canlısı bir yapıya sahip olduğundan kapüs hayatının bir parçası olmak çok kolaydır.Acenta aktivite organizatörünüz 3 hafta boyunca gezi ve aktivite porgramı hazırlar.
Bazılar:
Disneyland, Huntington ya da Venice plajlarına akşamüstü gezileri.

Los Angeles turlar:Beverly Hills,Melrose,Hollywood ve El Pueblo
Voleybol ve futbol turnuvaları
San Francisco,Las Vegas ya da San Diego'ya haftasonu turları



3650 DOLAR /6 TAKSİT







FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER



Uçak bileti-Havaalanı transferİ (LOS ANGELESTA)
3 hafta-60 saat dil kursu
Sabah-Öğle-Akşam yemekleri
1tam 2yarım gün geziler(DİSNEY LAND TAMGÜN/HOLLYWOOD –LOSANGELES 1/2GÜN )
3hafta aile-kampüs konaklama
Yurtdışı seyahat sigortası
Kurs sonu okul içi aktiviteler
Yurt dışı çıkış fonu --VİZE



FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
1.Gezilerde alınan yiyecek ve içecekler -ÖRENYERİ MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ
2.Extra geziler-VİZE işlemleri için istanbul gidiş dönüş otobüs ücreti /ÖĞRENCİ CEP HARÇLIGI