18 Ağustos 2008 Pazartesi

ANTALYA/SİDE/MANAVGAT/3 GECE/4 GÜNDÜZ

ANTALYA/SİDE/MANAVGAT
3 GECE/4 GÜNDÜZ


Gezi Programı:
Birinci Gün: İZMİR/ANTALYA gece saat 23:00 de KARŞIYAKA ANIT,MONTRÖ LOZAN,ÜÇYOLDAN hareket ediyoruz.Yolda vereceğimiz molaların ardından Antalya ya ulaşıyoruz.
İkinci Gün :ANTALYA ASPENDOS SİDE MANAVGAT:Tam gün turumuza başlıyoruz.Türk rivierası olarak adlandırılan bu turumuzda ilk olarak KURŞUNLU ŞELALERSİ ZİYARETİMİZ ARDINDAN,harika bir akustik yapıya sahip olan
ASPENDOS tiyatrosunu dolaşıyor ve MANAVGAT ‘A doğru hareket ediyoruz. MANAVGGAT ŞELALESİNİ ZİYARET EDİYOR DAHA SONRA Side antik kentine dogru hareket ediyoruz,kenti ziyaretin ardından kısa bir serbest zaman veriyoruz..Öğle yemeğini almak üzere hotelimize dönüyoruz.Öğle yemeğinden hotelde serbest zaman veriyoruz.Akşam yemeği konaklama, eğlence hotelimizde.
Üçüncü gün:SİDE/ALANYA:hotelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından alanyaya hareket ediyor ,sırası ile:ASTIM MAĞRAS-KIZIL KULE-ALANYA KALESİSİ iyaretleri ardından hotelimize geri dönüyoruz.ÖĞLEYEMEĞİ –AKŞAM yemeği açık büfe hotelimizde.
Dördüncü gün: hotelde serbest zaman
Beşinci günGün: ANTALYA KALEİÇİ:Hotelimizde aldığımız sabah kahvaltısının ardından sonra Antalya kale içinde gezinti için serbest zaman veriyoruz.Antalya yı ziyaretin ardından İZMİRE dönüş yolculugumuza başlıyoruz.YOLDA VERECEĞİMİZ MOLALARIN ARDINDAN İZMİRE ULAŞIYOR BİR BAŞKA TURDA BULUŞMAK ÜZERE VEDALAŞIYORUZ.
.
Ücrete dahil hizmetler:
*lüks safir-403 otobüslerle ulaşım
*side-lara-SİDE TİTREYEN GÖL 4* hotellerde 1 gece konaklama(clubgolf/deflin/desire beach hotel)
*Hotelde açık büfe her şey dahil servis (sabah öğle akşam yemeği açık büfe)
*Rehberlik hizmeti
*Otobüste ikramlar
*Seyhat sigortası
.* Ücrete dahil olmayan hizmetler
*İlk gün sabah kahvaltısı
*Ören yeri giriş ücretleri öğretmenler/ögrenciler ücretsizdir.)
ÜCRET:Kişi başı 2-3 kişilik odalarda 275 YTL
MUHARREM UÇAR(REHBER-OPERASYON SORUMLUSU)

TEL:0505 4862738 - 0532 5938743