5 Ağustos 2011 Cuma

İZMİR ÇIKIŞLI /UÇAKLA İSTANBUL TURU

İZMİR ÇIKIŞLI /UÇAKLA İSTANBUL TURU
Çamlıca Tepesi, Küçüksu Kasr-ı, Kanlıca, Hidiv Kasr-ı, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya, Boğaz Turu, Pierre Loti, Miniatürk, Dolmabahçe Sarayı, Büyükada, Via Port AVM

Uçak Bileti Dahil, Süper Fiyatıyla 3 Gün Dolu Dolu Bir Masal

5*the GREEN PARK HOTEL

www.thegreenparkbostanci.com

SABAH AKŞAM YEMEKLER DAHİL!


2 GECE – 3 GÜN

FATİH'İN SEVDİĞİNE YAZDIĞI BİR ŞİİRDİR; İSTANBUL...



1.Gün –
Sabah Saat: 07:30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar terminalinde buluşuyoruz. Kimliklerimiz ile birlikte Sun Express hava yollarına ait XQ9282 sefer sayılı Saat: 08:35 uçağı için check-in işlemlerimizi tamamlıyoruz. 45 dk’lık bir yolculuğun ardından İstanbul’a iniyoruz. Bizi bekleyen aracımız ile birlikte turumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltısı molası için (ekstra) ÜSKÜDAR semtinin sırtlarındaki ÇAMLICA TEPESİ’ne çıkıyoruz. Molamızı verip, şehri kuşbakışı seyrettikten sonra, buradan ayrılıyoruz. İlk önce Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılan, İstanbul’un Beylerbeyi semtinde bulunan BEYLERBEYİ SARAYI’na gidiyoruz. İki katlı yapı haremlik ve selamlık bölümlerini ihtiva eden 26 oda 6 salon ve 6 banyodan ibaret olan, otantik mobilyalar, halılar, perdeler ve diğer eşya olduğu göz kamaştırıcı atmosferini geziyoruz. Kuleli Askeri Lisesi ve Çengelköy semtlerine müteakiben Padişahların Av Köşkü olarak kullanıldığı, KÜÇÜKSU KASRI’nı geziyoruz. KANLICA’nın meşhur yoğurdundan tatmak için mola veriyoruz. Beykoz üzerinden Anadolu Kavağı’na ulaşıyor, bu şirin İSTANBUL beldesinde mola veriyoruz. Dönüş yolculuğumuzda boğaza hâkim bir tepe olan HİDİV KASRI’na çıkıp, geziyoruz. Buradaki turumuzu tamamlayıp, akşam saatlerinde otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2.Gün –
Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, karşı yakaya geçerek turumuza başlıyoruz. İZNİK çiniciliğinin parlak döneminin en güzel çinileriyle süslü olan, bu yüzden MAVİ CAMİ ’de denilen SULTAN AHMET CAMİİ’ni geziyoruz. Ardından HİPODROM sınırları içerisindeki ALMAN ÇEŞMESİ, DİKİLİ TAŞ, BURMALI SÜTUN, YILANLI SÜTUN gibi tarihi yapılarını rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Daha sonra 380 yıl Osmanlı Devleti’nin ikametgâhı olarak bilinen TOPKAPI SARAYI’nı geziyoruz. Bizans döneminde şehir kuşatıldığında su ihtiyacını karşılamak için kullanılan 336 sütunlu YEREBATAN SARNICI’nı (SARAYI) gezip, buradan Dünya kültür mirasları arasında 8. Sırada yer alan ve mimarisi ile en sağlam yapı hüviyetine sahip olan AYASOFYA MÜZESİ’ni geziyoruz. Tarihi yarımada turumuzu tamamlıyor ve dileyen konuklarımızla ekstra olarak boğaz turuna çıkıyoruz. BEŞİKTAŞ, ORTAKÖY, ARNAVUTKÖY, BEBEK, RUMELİHİSARI, EMİRGAN, YENİKÖY boyunca tarihi yalılar arasından geçerek tam bir tur gerçekleştiriyoruz. Boğaz turunun ardından, akşam kahvelerimizi Haliç manzarasında almak için PİERRE LOTİ’nin kahvesine teleferiklerle çıkıyoruz. Akşam kahvelerimizi Haliç’in doyumsuz manzarasında yudumladıktan sonra, Anadolu yakasına geçerek otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.Gün –
Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıp, Avrupa Yakası’na geçiyoruz. Eyüp semtindeki MİNİATURK’e gidiyoruz. Mini maketlerden dev bir alanda oluşturulmuş açık hava müzesini gezdikten sonra, içindeki eşyalarla döneminin yaşamını tanıtması bakımından ilginç olan ve ATATÜRK‘ün ömrünün son yıllarında oturduğu DOLMABAHÇE SARAYI’nı gezmeye gidiyoruz. Turumuzu tamamlayarak, bir çok diziye ve filme sahne olmuş, tarihi köşkleri ünlü BÜYÜKADA‘ya gidiyoruz. Faytonla ada turu ve öğle yemeği için aldığımız serbest zamanın ardından, buradan ayrılıp Bostancı iskelesine ulaşıyoruz. Akşam saatlerine kadar, KURTKÖY’de açılan dev alışverişveriş merkezlerinden VIAPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİ’ne gidiyoruz ve serbest zaman alıyoruz. Akşam Saat: 20:30’da Sabiha Gökçen Hava Limanı İç Hatlar Terminali’nden Saat: 21:35’deki Sun Express Hava Yollarına ait XQ9283 Sefer sayılı uçağımız ile İZMİR’e uçuyoruz. 45dk.’Lık bir uçuş sonrası İZMİR’e varıyoruz. Bir başka organizasyonda tekrar sizleri ağırlamak dileği ile vedalaşıyoruz.

FİYATA DÂHİL HİZMETLER
- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
- 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2) ve Akşam Yemekleri (2)
- Seyahat Sigortası Hizmet Paketi
- Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
- Sun Express Hava Yolları ile Gidiş+Dönüş Ekonomi Uçak Bileti


FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- Öğle Yemekleri
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
- Otelde Alınan İçecekler
- Teleferik ve Büyükada Vapur Ücreti
- Boğaz’da Tekne Turu

- İstanbul (Anadolu Yakası) 5* the GREEN PARK BOSTANCI -> http://www.thegreenparkbostanci.com

*- Sun Express Hava Yolları : GİDİŞ -> İZMİR – SABİHAGÖKÇEN 08:35 XQ9282 / DÖNÜŞ -> SABİHAGÖKÇEN – İZMİR 21:35 XQ9283

- Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
- Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
- Tur programı ACENTA kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

MÜZE GİRİŞ MASRAFLARINIZI EN AZA İNDİRGEMENİZ İÇİN MÜZE KART ALMANIZI, ALDIĞINIZ GEÇİCİ MÜZE KARTLARINI TURA ÇIKMADAN ASLINA ÇEVİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ.

1 Ağustos 2011 Pazartesi

İZMİR ÇIKIŞLI MİDİLLİ ADSI TURU/AVELANCHE TRAVEL AGENCY-İZMİR/185._EURO//

TEL:05325938743/05054862738

İZMİR ÇIKIŞLI MİDİLLİ ADSI TURU/185._EURO






MİDİLLİ ADASI (LESVOS)




1.gün
19.30 Midilli limana varış. Otobüslerle otele hareket. Otele yerleşme (4 yıldız)
21.00 Canlı müzik ve Yunan dansları eşliğinde akşam yemeği.

2.gün
Otelde kahvaltı. Thermi şehri üzerinden kuzeye hareket.
Osmanlı Dönemi ve sonrasının en lüks oteli Sarlıca Palas’ta fotoğraf molası.
Manastırı, seramikleri ve yoğurdu ile ünlü Mandamados’a hareket. Ortodoks alemi için çok özel bir yeri olan Başmelek Taksiarhis Manastır ve kilisesi sadece hristiyanlar için değil, tüm inananlar için mucizeler yaratmış yüzyıllarca..
Dua, dilek ve adaklarımızı sunarak ve daha iyi yarınlar dileyerek ayrılmadan önce manastır avlusundaki kafeteryada ballı yoğurt ve lokma molasını da unutmuyoruz..Molivos’a hareket.
Mimarisi, tarihi ve romatizmi ile dünyada ün salmış, Osmanlı cami, çeşme ve cumbalı evlerin süslediği özgün Molivos sokaklarında rehberiniz eşliğinde arnavut kaldırımlarda yürüyüş – alışveriş veya muhteşem Ege manzaralı restoranlarında uzo keyfi seçenekleri sizleri bekliyor..
Molivos turumuzdan sonra Petra, Kaloni şehri ve körfezi , ilk Osmanlı yerleşimi Arisvi köyü ve hemen yanıbaşındaki Tuzla bölgesini geçerek Namık Kemal -Barbaros Hayrettin ve kardeşlerinin şimdiye kadar hiç duymadığınız hikayeleri eşliğinde Yera körfezi kıyılarını da izleyerek akşam saatlerinde başkent Midilli’ye geliyoruz..Akşam serbest.
3.gün :
Otelde kahvaltı. Otobüslerle hareket. Namık Kemal evi fotoğraf molası. Şehir merkezi ve eski Osmanlı çarşısında rehber eşliğinde tanıtıcı yürüyüş. Satt 15.00’ a kadar alışveriş ve öğle yemeği için serbest zaman.
15.00 Adanın ünlü uzo fabrikalarından birine ziyaret ( İçki deneme – alışveriş )
Agiasos dağ köyüne hareket,Agiasos’ta köye özgün tahta oyma mobilya , seramik ve dantel işleri sergileyen şirin çarşısını geçerek ünlü adak yeri Meryem Ana kilisesini ziyaret. Meydanda kahve molası..
Akşam saatlerinde Midilli şehir merkezine dönüş. Tekne hareket saatine kadar liman bölgesinde serbest dolaşabilir, geleneksel ada ürünlerinin satıldığı kooperatif dükkanlarından alışverişlerinizi yapabilirsiniz.
18.00 Gümrük işlemleri ve Türkiye’ye hareket .

FİYAT : ÇİFT VEYA ÜÇ KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞINA 185 EURO
TEK KİŞİ FARKI 60 EURO


FİYATA DAHİL OLANLAR
*Ayvalık-Midilli gidiş dönüş feribot bileti
* 4 yıldız otellerde konaklama + kahvaltı
*3 boyunca otobüs gezileri ve transferler
*Canlı müzik eşliğinde 1 akşam yemeği (içki hariç)-Greek Night eğlencesi
*Program boyunca Türkçe rehber + tercümanlık hizmetleri
*Seyahat sigortası

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER:
* Öğle ve akşam yemekleri
* Müze ve ören yeri girişleri
* Arkeoloji, Etnografya Müzesi Gezisi
* Otelde yapılan ekstra harcamalar
* Vize Ücreti :110.-€
* 15.TL Yurt Dışı Çıkış Fonu
*izmir-ayvalık-izmir ulaşım
TL FİYATLAR PROGRAMIN YAYINLANDIĞI GÜNKİ KURA GÖRE DÜZENLENMİŞTİR.
GEÇERLİ FİYATLAR TURUN SATIN ALINDIĞI TARİHTEKİ DÖVİZ SATIŞ KURUNA GÖRE DÜZENLENİR.

















LAMİA GEMİSİ İLE İZMİR KÖRFEZ TURU

İZMİR KÖRFEZDE İFTAR YEMEĞİ LAMİA GEMİSİNDE /






LAMİA GEMİSİ İFTAR MENÜSÜ - (ET ÖZEL)
Masalara Serpme
Kiraz Domates, Salatalık
Pastırma, Erzincan Tulum Peyniri, Ezine Beyaz Peynir
Kekikli Yeşil ve Siyah Zeytin, Kuru Kaysı; Kuru İncir, Hurma
Reçel, Bal, Tereyağı
Mevsim Yeşillikleri
****
Zeytinyağlı Tabağı
Zeytinyağlı Enginar, Biber Dolma, İmam Bayıldı, Taze Fasulye,
****
Mercimek Çorbası
Tereyağı Sos ile
****
Peynirli Su Böreği
****
Lamia Bonfile Dolma
Mantar, Yeşil Biber, Domates ve Kaşar peynirli
Sebzeli Pirinç Pilavı, Fırın Patates ve Mevsim Sebze Buketi

****
Karışık Türk Tatlı Tabağı
Revani, Kazandibi, Cevizli Kabak Tatlısı, Kaymaklı Ekmek Kadayıfı
&
Taze Mevsim Meyveleri
****
Ramazan Pidesi
Limitli Meşrubat
Çay & Nescafe

70 TL
Limitsiz Meşrubat farkı 5 TL
Gemiyi kapatmadan da her gün gerçekleşmekte olan akşam yemeği programlarımıza katılabilmektesiniz.Ramazan boyunca her gün devam etmekte olan akşam yemeği programlarımız 19.30 – 24.00 saatleri arasında gerçekleşmekte olup 21.30 – 23.30 arasında Lamia Canlı Fasıl Grubu eşliğinde Körfez turuna çıkılmaktadır.
İFTAR MENÜLERİ
Tavuk Menü : 50 TL
Hindi Tandır : 50 TL
Dana Rosto : 60 TL
Kuzu Tandır : 60 TL
Hünkar Beğendi : 60 TL
Et Menü Özel : 70 TL
• Fiyatlar kişi başı olup KDV dahildir./• Menülere Limitli Meşrubat dahildir./• Menülere Limitli Meşrubat dahildir.



Tanım
Lamia yolcuların oturdukları koltuklarından denizin derinliklerini rahat ve emniyetli bir şekilde seyredebilecekleri dünyanın ilk restoran gemisidir.

Lamia dünyanın önde gelen mimarlarından İtalyan Guiseppe De Jorio tarafından dizayn edilmiş ve Vittioria Shipyard (www.vittoria.biz) tarafından İtalya'da inşa edilmiştir.

Ana salonunuz, geniş pencerelerinden su altını seyredebileceğiniz akvaryumlarımız, bar ve tik kaplı açık güvertelerimizde 300'ü aşkın misafirimizi ağırlayabiliyoruz.

Yemeğinizi yerken yada içkinizi yudumlarken deniz altını seyretmek ayrıcalığını sadece Lamia'da yaşayabilir, çocuklarınıza deniz altında sürpriz doğum günü kutlamaları düzenleyebilirsiniz.

Arzu ettiğinizde giriş güvertemizde bulunan hidrolik dalış platformunu açarak misafirlerimize istedikleri her noktada denize girebilme ayrıcalığını sunuyoruz.

Artık deniz gezilerinde motor gürültüsü duymak zorunda değilsiniz. Lamia'daki mükemmel izolasyon motor gürültüsünü neredeyse yok etmiştir.

Lamia Gemisindeki tüm kapalı alanlar mevsim gereklerine göre merkezi air condition aracılığıyla soğutulup yada ısıtılabilmektedir.

Lamia Gemisi uluslar arası kuralların gerektirdiği her türlü teçhizat ve güvenlik önlemleriyle donatılmıştır ve R.I.N.A ( Registro Italiano Navale ), italyan Loydu tarafından uluslar arası yolcu gemisi olarak klaslandırılmıştır.

LAMİA gösterişli yapısı, muhteşem konforu, sunduğu seçkin menüleriyle her türlü şirket davetleri, nişan, düğün, doğum günü gibi özel kutlamalar ve gündüz saatlerinde organize edilebilecek kültür ve eğlence gezileriniz için İzmir'in denizdeki en seçkin alternatifidir.