1 Ağustos 2011 Pazartesi

LAMİA GEMİSİ İLE İZMİR KÖRFEZ TURU

İZMİR KÖRFEZDE İFTAR YEMEĞİ LAMİA GEMİSİNDE /






LAMİA GEMİSİ İFTAR MENÜSÜ - (ET ÖZEL)
Masalara Serpme
Kiraz Domates, Salatalık
Pastırma, Erzincan Tulum Peyniri, Ezine Beyaz Peynir
Kekikli Yeşil ve Siyah Zeytin, Kuru Kaysı; Kuru İncir, Hurma
Reçel, Bal, Tereyağı
Mevsim Yeşillikleri
****
Zeytinyağlı Tabağı
Zeytinyağlı Enginar, Biber Dolma, İmam Bayıldı, Taze Fasulye,
****
Mercimek Çorbası
Tereyağı Sos ile
****
Peynirli Su Böreği
****
Lamia Bonfile Dolma
Mantar, Yeşil Biber, Domates ve Kaşar peynirli
Sebzeli Pirinç Pilavı, Fırın Patates ve Mevsim Sebze Buketi

****
Karışık Türk Tatlı Tabağı
Revani, Kazandibi, Cevizli Kabak Tatlısı, Kaymaklı Ekmek Kadayıfı
&
Taze Mevsim Meyveleri
****
Ramazan Pidesi
Limitli Meşrubat
Çay & Nescafe

70 TL
Limitsiz Meşrubat farkı 5 TL
Gemiyi kapatmadan da her gün gerçekleşmekte olan akşam yemeği programlarımıza katılabilmektesiniz.Ramazan boyunca her gün devam etmekte olan akşam yemeği programlarımız 19.30 – 24.00 saatleri arasında gerçekleşmekte olup 21.30 – 23.30 arasında Lamia Canlı Fasıl Grubu eşliğinde Körfez turuna çıkılmaktadır.
İFTAR MENÜLERİ
Tavuk Menü : 50 TL
Hindi Tandır : 50 TL
Dana Rosto : 60 TL
Kuzu Tandır : 60 TL
Hünkar Beğendi : 60 TL
Et Menü Özel : 70 TL
• Fiyatlar kişi başı olup KDV dahildir./• Menülere Limitli Meşrubat dahildir./• Menülere Limitli Meşrubat dahildir.



Tanım
Lamia yolcuların oturdukları koltuklarından denizin derinliklerini rahat ve emniyetli bir şekilde seyredebilecekleri dünyanın ilk restoran gemisidir.

Lamia dünyanın önde gelen mimarlarından İtalyan Guiseppe De Jorio tarafından dizayn edilmiş ve Vittioria Shipyard (www.vittoria.biz) tarafından İtalya'da inşa edilmiştir.

Ana salonunuz, geniş pencerelerinden su altını seyredebileceğiniz akvaryumlarımız, bar ve tik kaplı açık güvertelerimizde 300'ü aşkın misafirimizi ağırlayabiliyoruz.

Yemeğinizi yerken yada içkinizi yudumlarken deniz altını seyretmek ayrıcalığını sadece Lamia'da yaşayabilir, çocuklarınıza deniz altında sürpriz doğum günü kutlamaları düzenleyebilirsiniz.

Arzu ettiğinizde giriş güvertemizde bulunan hidrolik dalış platformunu açarak misafirlerimize istedikleri her noktada denize girebilme ayrıcalığını sunuyoruz.

Artık deniz gezilerinde motor gürültüsü duymak zorunda değilsiniz. Lamia'daki mükemmel izolasyon motor gürültüsünü neredeyse yok etmiştir.

Lamia Gemisindeki tüm kapalı alanlar mevsim gereklerine göre merkezi air condition aracılığıyla soğutulup yada ısıtılabilmektedir.

Lamia Gemisi uluslar arası kuralların gerektirdiği her türlü teçhizat ve güvenlik önlemleriyle donatılmıştır ve R.I.N.A ( Registro Italiano Navale ), italyan Loydu tarafından uluslar arası yolcu gemisi olarak klaslandırılmıştır.

LAMİA gösterişli yapısı, muhteşem konforu, sunduğu seçkin menüleriyle her türlü şirket davetleri, nişan, düğün, doğum günü gibi özel kutlamalar ve gündüz saatlerinde organize edilebilecek kültür ve eğlence gezileriniz için İzmir'in denizdeki en seçkin alternatifidir.