12 Aralık 2012 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLI BURSA ULUDAĞ TURU -TURLARI/ (4* OTEL)/160 TL /5*OTEL(175 TL) /5*/1 GECE-2 GÜNDÜZ




İZMİR ÇIKIŞLI BURSA ULUDAĞ TURU /1 GECE-2 GÜNDÜZ




AKŞAM 24:00 de İZMİR’DEN HAREKET
1.GÜN: Yolda verecegimiz molaların ardından, sabah saatlerinde BURSA’YAulaşıyoruz, ULUDAĞ’A teleferikle çıkıyor,dağda serbest zaman , öğle yemegi(ekstra) alıyoruz. ULUDAĞ ziyareti ardından BURSA’YA dönüyor, otelimize yerleşiyoruz /AKŞAM YEMEĞİ ,KONAKLAMA OTELİMİZDE.
2.GÜN:Sabah kahvaltısın otelimizden aldıktan sonra BURSA’ya doğru hareket ediyor,BURSA’da SIRASI İLE: ULUCAMİİ,KAPALIÇARŞI,OSMANGAZİ TÜRBESİ,CUMALI KIZIK KÖYÜ ziyaretleri sonrası BURSAN’IN meşhur dönerini yemek üzere öğle yemeği serbest zaman. Öğle yemeği ardından BURSA’yı terk ediyor,İZMİR’e doğru hareket ediyoruz. Yolda verecegimiz kestane şekeri alışverişi molası ardından akşam saatlerinde İZMİR’de oluyoruz
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
* 1 gece 4*/5* otel de konaklama(yarım pansiyon) *luks otobüslerle ulaşım
*rehberlik hizmetleri
*seyhat sigortası
*otobüste ikramlar
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
Otelde alınacak içecekler *öğle yemekleri
*Uludağa çıkış teleferik,dolmuş ücretleri *ören yeri ve müze giriş ücretleri/*kayak etkinlikleri
*teleferik/dolmuş ücretleri
*ilk gün sabah kahvaltısı
ÜCRET:2-3 KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI:160 TL(4* otel konaklama) 175 tl(5* otel konaklama)

10 Aralık 2012 Pazartesi

İZMİR ÇIKIŞLI ASSOS-BERHAMKALE -BOZCAAD TURU/TURLARI/ AYVALIK-CUNDA ADASI /2GECE/3 GÜNDÜZ(350TL)



İZMİR ÇIKIŞLI YILBAŞI TURU
 ASSOS-BERHAMKALE -BOZCAADA 
- AYVALIK-CUNDA ADASI /2GECE/3 GÜNDÜZ(350TL)
TUR TARİHİ:HER GÜN ÇIKIŞLI
1.GÜN:
Sabah saat 06:00‘da   hareket ediyoruz,yolda vereceğimiz molaların ardından,assos -berhamkale-assos antik limanı ziyaret ardından öğle yemeği molamız burada alıyor,daha sonra  as sostan ayrılıyor,Gürpınar köyü tavaflı iskelesi mevkindeki  denize sıfır otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeği konaklama otelimizde. 

2.GÜN:
 Geyikli iskelesine ulaşıp, feribotla BOZCAADA ’ya geçiyoruz. Rumlardan kalma  tarihi evleri görüp, adanın geleneksel şaraplarından tadabileceğimiz ŞARAP FABRİKASI ‘nı geziyoruz. Daha sonra, CENEVİZ KALESİ ’ni ziyaret ediyoruz. Hediyelik DOMATES REÇELİ alışverişinin ardından, feribota biniyoruz. Akşamüzeri GEYİKLİ iskelesine çıkıp, kısa bir yolculukla Otelimize  ulaşıyoruz. Ardından geçiyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
3.Gün:
otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından otelimizden ayrılıyor,   izmire dönüş yolculuğumuza başlıyor,yolumuz üzerindeki ezin ede yapacagımız peynir alışverişi sonrası yolumuza devam ediyor,yolumuz üzerindeki AYVALIK CUNDA ADASIN'NA
uğruyoruz,burada vereceğimiz  öğle yemeği ve serbest zaman ardından adadan ayrılıyor,İzmir'e hareket ediyoruz,iki saatlik yolculuk ardından İzmir'e ulaşıyoruz.
FİYATA DAHİL HİZMETLER:
- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
-Agora tatil durağı/ Oteller’de Y.P. Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2) ve Akşam Yemekleri (2)
*yılbaşı akşamı eğlence yılbaşı balo yemeği
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- İkramlar
- Bozcaada Feribot Geçiş Ücreti
 -Seyahat Sigortası Hizmet Paketi


FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ:
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- Öğle Yemekleri, Otel’de Alınan İçecekler
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı – Assos Antik Liman Minibüs Ücreti
otellerimiz:

 *Troas Beach Hotel:
r plajı olan bu Çanakkale oteli, bir yüzme havuzu ve deniz manzarasına sahip hamaklı bir bahçe sunmaktadır. Geniş odalar deniz manzaralıdır.

Ege Denizi boyunca uzanan özel bi
Troas Beach Hotel'in ücretsiz Wi-Fi erişimine sahip tüm odalarında ahşap zemin ve buzdolabı vardır. Özel banyoların hepsi saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleriyle donatılmıştır.

Troas Beach'in kapalı yemek alanına ve açık havada oturma olanağına sahip restoranında kahvaltı ve akşam yemekleri sunulmaktadır. Barda içki ve atıştırmalıklar servis edilir.

Otelin 24 saat hizmet veren resepsiyon personeli, oda servisi ve çamaşırhane hizmeti taleplerini karşılamaktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.
















































































































































ÜCRET:350 TL(İki kişilik odada kişi başı)

-ULAŞIM BİLGİLERİ:17 KİŞİLİK GRUPLARDA MİD BUS(VOLSVAGEN VOLT,/20- 27 KİŞİLİK GRUPLARDA (TURQUAZ,SULTAN/ARAÇLAR KULANILACAKTIR)
35-46 KİŞİLİK GRUPLARDA:-SAFİR-403 OTOBÜSLER KULANILACAKTIR.
DETAYLAR:
Rehber tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 2 gece 3 gündüz. 2 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. çocuklara otobüste 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda ACENTA’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı acenta’da saklıdır. Turun İptali durumunda  acenta turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.

SİGORTA DETAYLARI:
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortas yaptırılması zorunludur. zorunlu seyhat sigorta paketi ücrete dahil değildir.
TUR HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR
- Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
- Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
- Tur programı  ACENTA kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.
TUR PROGRAMLARIMIZ 4077 SAYILI TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. TOPLAM 2 SAYFA’DAN OLUŞUP AYRI AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ.
Copyright © – Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları ases travel’e ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz. Aksi durumda yasal işlemlere tarafımızdan başvurulacaktır.
SKOPJE TRAVEL AGENCY GÜVENCESİ İLE