21 Şubat 2011 Pazartesi

İZMİR ÇIKIŞLI)GAP TURU/05325938743/05054862738/ ((UÇAK İLE )2 GECE -3 GÜN*/NİSAN /MAYIS /2011 Çıkışlı) /375 TL /05325938743 /ASES TRAVEL

İZMİR ÇIKIŞLI(UÇAK İLE )GAP TURU
2 GECE -3 GÜN*
NİSAN /MAYIS /2011 Çıkışlı
ŞANLIURFA – HARRAN – MARDİN – MİDYAT – HASANKEYF - DİYARBAKIR

TUR PROGRAMI:
1.GÜN (Sabah 07:00’de Gaziantep Emniyet Müdürlüğü karşısındaki ofisimizde buluşma ve Şanlıurfa’ya hareket. Fırat Nehri ve Birecik barajını görerek otobandaki Mirkelam tesislerine varıyoruz. Buradaki molamızın ardından kısa bir yolculukla Şanlıurfa’ya varıyoruz. Kale, Balıklıgöl, Ayn Zeliha Gölü, Rıdvaniye Camii ve Halil-ür Rahman Camii ziyaretleri. Hz.İbrahim’in doğduğu mağarayı ziyaret ettikten sonra Eyüp Peygamber makamına hareket ediyoruz. Hz.Eyüp’ün hastalığını geçirdiği mağarayı görüp makamını ziyaret ettikten sonra Gümrük Hanında serbest zaman. Serbest zaman sonrası Harran’a hareket. Harran Ovası, Konik Kubbeli Harran evleri ve dünyanın ilk üniversitelerinden Harran Üniversitesi gezileri. Şanlıurfa merkeze dönüş. Akşam yemeğimiz sıra gecesi programı eşliğinde Pınarbaşı konuk evinde. Otele yerleşme ve geceleme.
2.GÜN ): Otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası Mardin’e hareket ediyoruz. Mardin’e varış. Deyr’ul Zaferan Manastırı, Kasımiye Medresesi, Kırklar Kilisesi gezileri. Mardin’in tarihi sokaklarında gezinti ve çarşıda serbest zaman. Serbest zaman sonrası Ulu Camii, Zinciriye Medresesi ve Şehidiye Camii ziyaretleri ile Eski Postane Binası gezisi. Bu enfes gezi sonrası akşam yemeği ve konaklama için otelimize giriş yapıyoruz.
3.GÜN: Erken kahvaltı sonrası Midyat’ı geziyoruz. Panoramik tur sonrası Devlet Konuk Evi’ni geziyoruz. Gümüşçüler Çarşısında Midyat’a has telkari gümüşü alış-verişi sonrası Hasankeyf’e hareket. Köprü, Küçük ve Büyük Kale, Zeynel Bey Kümbeti, Peri Mağaraları, Süleymaniye Camii ve Yol Geçen Hanı gezileri. Batman üzerinden Diyarbakır’a hareket. Diyarbakır Surları, Cahit Sıtkı Tarancı ve Atatürk evi gezileri. Ulu Camii ziyareti sonrası restoranda akşam yemeği. Yemeğin ardından dönüş için diyarbakır hava limanından tarifeli diyarbakır -izmir uçağımız ile izmire dönüş
 

KİŞİ BAŞI ÜCRET: 375TL
(0-5 yaş çocuk ücretsiz, 6-11 yaş %40 indirimli)

.ÜCRETE DAHİL OLANLAR

Otobüsle ulaşım

Otobüs içerisindeki ikramlar (sıcak-soğuk içecekler, kek vb.)

1 gece Şanlıurfa'da 3* ve 1 gece Mardin'de 4* otelde konaklama

Toplam 2 sabah kahvaltısı ve 3 akşam yemeği

Şanlıurfa'da sıra gecesi programı

Zorunlu seyahat sigortası

Rehberlik hizmetleri

.ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR

Öğle yemekleri

Müze-ören yeri giriş ücretleri (Müze-kart alınması tavsiye edilir)

Ekstra talepler
*İzmir -gaziantep/ DİYARBAKIR-İZMİR uçak biletleri
.DİĞER DETAYLAR
Ücret iki kişilik odada kişi başı konaklama şeklinde verilmiş. Belirtilen çocuk fiyatı uygulamaları ebeveynleri ile aynı odada kalacak 1 çocuk için geçerlidir. Aynı aileye ait 2 veya daha fazla çocuk ücreti hakkında acentamızdan bilgi alınız.
ASES TRAVEL GÜVENCESİ İLE
ADRES:yalı cad. No:148/a KARŞIYAKA/İZMİR
TEL:05325938743/05054862738

20 Şubat 2011 Pazar

İZMİR ÇKIŞLI ANTALYA -FİNİKE- OLYMPOSİZMİR ÇKIŞLI /ANTALYA /FİNİKE/ OLYMPOS/KAŞ/TURU /TURLARI/400TL/ PUAN TUR GÜVENCESİ İLE/ 3 gece /4 gündüz-KAŞ/TURU /TURLARI/PUAN TUR GÜVENCESİ İLE/ 3 gece /4 gündüz

İZMİR ÇKIŞLI /ANTALYA /FİNİKE/ OLYMPOS/KAŞ/TURU /TURLARI/400TL/ PUAN TUR GÜVENCESİ İLE/ 3 gece /4 gündüz






AKŞAM SAAT 23:00 DE HAREKET

1.GÜN.:

DENİZLİ-KORKUTELİ-ELMALI-FİNİKE-DEMRE-KEKOVA/KAŞ

GÜZARĞ

AHINI TAKİP EDEREK YOLCULUĞUMUZA BAŞLIYOR, YOLDA VERECEĞİMİZ MOLALARIN ARDINDAN SABAH SAATLERİNDE FİNİKEYE ULAŞIYORUZ.SABAH KAHVALTISI OTELİMİZDE(ekstra)OTEL'DE VERECEĞİMİZ DİNLENME MOLASI ARDINDAN DEMRE'YE HAREKET EDİYOR ,NOEL BABA KİLİSESİNİ ZİYARET EDİYORUZ, SİMENA ANTİK KENTİ VE BATIK ŞEHRİ ZİYARET İÇİN KEKOVA'YA HAREKET EDİYORUZ,KEKOVA'DA BİZİ BEKLEYEN TEKNEMİZE BİNİYOR,TEKNE TURUMUZA BAŞLIYORUZ (EKSTRA) SIRASI İLE;SİMENA ANTİK KENTİNİ VE BATIK ŞEHRİ REHBERİMİZ EŞLİĞİNDE ZİYARET EDİYORUZ.ÖĞLE YEMEĞİ KEKOVADA  (EKSTRA). KEKOVA KOYLARINDA YÜZME MOLALARIMIZ VE KEKOVA ZİYARETİMİZ ARDINDAN KAŞ'AHAREKET EDİYOR KAŞTA VERECEGİMİZ SERBEST ZAMAN DA MEİS ADASINA EL SALLIYOR,MANZARA TEPESİNDE HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİYORUZ,DAHA SONRA OTELİMİZE YERLEŞİYORUZ.AKŞAM YEMEĞİ KONAKLAMA,  OTELİMİZDE.















2. GÜN:FİNİKE-TEKİROVA-TAHTALI TELEFERİK -BOTANİK


OTELDE ALACAGIMIZ SABAH KAHVALTISI ARDINDAN TAHTALI TELELEFERİK'E DOGRU YOLCULUGUMUZ BAŞLIYOR 45 DAKİKA YOLCULUK SONRASI TAHTALI TELEFERİK'ULAŞIYOR 2365 M YÜKSEKLİKTEKİ BÖLGENİN EN YÜKSEK DAĞI OLAN TAHHTALI DAĞINDA KURULU AVRUPANIN EN UZUN , 80 KİŞİ YOLCU KAPASİTELİ TELEFERİKLE 10DK. YOLCULUK ARDINDAN DÜNYANIN DENİZE EN YAKIN ZİRVELERİNDEN BİRİ OLAN ZİRVEYE ULAŞIYORUZ.KIŞ AYLARINDA UZUNLUKLARI100M-1500M ARASINDA DEGİŞEN 4 ADET KAYAK PİSTİ BULUNAN ZİRVEDE KAYAK YAPMA ŞANSINIZ OLUP,ZİRVEDEN KEMER'İ SEYRETMENİN AYRI BİR ZEVK OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. ZİRVE ZİYARETİ SONRASI ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN BOTANİK BAHÇESİNE GELİYOR ALALABALIK ÖĞLE YEMEGİ MÖNÜMÜZ(EKSTRA). ÖGLE YEMEĞİ SERBEST ZAMAN ARDINDAN OTELİMİZE GERİ DÖNÜYORUZ. AKŞAM YEMEĞİ KONAKLAMA OTELİMİZDE.






3.GÜN:İSTEĞE BAĞLI TEKNE TURU(EKSTRA)/SERBEST ZAMAN


4.GÜN:FİNİKE-KUMLUCA/OLYMPOS/KEMER/ANTALYA/KORKUTELİ/DENİZLİ/ -İZMİR

OTELDE ALDIĞIMIZ KAHVALTI ARDINDAN OLYMPOS'A HAREKET EDİYOR 2 SAAT YOLCULUK ARDINDAN OLYMPOSA ULAŞIYOR,OTELİMİZE YERLEŞİYORUZ.OTELDE VERECEĞİMİZ SERBEST ZAMAN ARDINDAN OLYMPOS ANTİK KENTİNİ REHBERİMİZ EŞLİĞİNDE GEZİYOR, DAHA SONRA
ANTALYA KEMER'E HAREKET EDİYOR YÖRÜK ÇADIRLARI ZİYARETİ ,SERBEST ZAMAN SONRASINDA ANTALYA'YA HAREKET EDİYOR ANTAYA KALE İÇİ ZİYARETİ SONRASI İZMİR 'E DÖNÜŞ YOLCULUĞUMUZA BAŞLIYOR ,YOLDA VERECEĞİMİZ MOLALARIN ARDINDAN GECE İZMİR DE OLUYOR, BİR BAŞKA TURDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE VEDALAŞIYORUZ.


ÜCRET:400TL

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
* HOTELDE 3GECE YARIM PANSİYON KONAKLAMA
*ULAŞIM
*REHBERLİK HİZMETLERİ



ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
*İLK GÜN SABAH KAHVALTISI
*ÖREN YERİ ,MÜZE ,MİLLİ PARKLAR GİRİŞLERİ
*TEKNE TUR (KEKOVADAN)
*TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ
*OTELDE ALINACAK EKSTRALAR
* 1618 SAYILI YASAYA GÖRE ZORUNLU SEYHAT SİGORTASI(20 TL)
*TAHTALI TELEFERİK ÇIKIŞ ÜCRETİ

*ÖNEMLİ NOT:ÖRENYERLERİ GİRİŞLERİ İÇİN TÜM KONUKLARIMIZA EKONOMİK OLMASI AÇISINDAN MÜZE KARTI ALMALARINI ÖNERİYORUZ!


HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ:
1: KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ - 22:45
2 : ALSANCAK LOZAN MEYDANI - 23:15
3 :HATAY ÜÇYOL : 23:30
4 : BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ - 24:00


ULAŞIM BİLGİLERİ:

*9 KİŞİLİK GRUPLARDA:VOSVAGEN TRANSPORTER

*:17 KİŞİLİK GRUPLARDA MİD BUS(VOLSVAGEN VOLT
*20- 27 KİŞİLİK GRUPLARDA (TURQUAZ,SULTAN
*35-46 KİŞİLİK GRUPLARDA:-SAFİR-403 MERCEDES ARAÇLARLA KULANILACAKTIR.


DETAYLAR

PUAN TUR Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 3 gece 4gündüz. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. çocuklara otobüste 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda PUAN TUR’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PUAN TUR’DA saklıdır. Turun İptali durumunda PUAN TUR  turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.



TEL:05054862738/05325938743