12 Haziran 2015 Cuma

İZMİR ÇIKIŞLI HER GÜN / GÜNÜ BİRLİK ÇANAKKALE TURU/TURLARI (140 TL YEMEKLİ)


Çanakkale Şehitlik Turu

Çanakkale Gezi olarak sizlere Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içerisindeki Çanakkale Şehitlikleri ve Anıtları Günübirlik olarak ziyaret edebileceğiniz Çanakkale Şehitlik Turu programını hazırladık.

Çanakkale Şehitlik Turu programımız; Savaş Alanlarını ve Şehitliklerini barındıran, Gelibolu Yarımadası ismini alan coğrafi bölgede 365gün kesintisiz olarak gerçekleşmektedir.


Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu

Günübirlik tur terimi; konaklama içermeyen, aynı gün başlayıp biten ve genellikle sabah başlangıç akşam saatlerinde ise bitiş şeklinde organize edilen tur programıdır. Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu programımız paket bir tur hizmetidir. Paket tur hizmeti içerisinde birden fazla hizmeti barındıran tur organizasyonları için kullanılır.

Şehitlik Turu Hareket Yeri ve Günleri

·         Yılın Her Günü (18 Mart-25 Nisan Özel Durumlarda Özel Program)

·         Çanakkale Merkez Hareketli

·         İstanbul Hareketli

·         Kesin Kalkış

·         09.00 Buluşma ve 18.00 Dönüş

Şehitlik Turu Ücreti ve Dahili Hizmetler



Çanakkale Şehitlik Turu Ücrete Dahil Hizmetler

·         Profesyonel Rehberlik Hizmeti

·         Lüks Klimalı Araçlarla Ulaşım Hizmeti

·         Feribot Geçiş Ücretleri

·         Müze Giriş Ücretleri

·         Öğle Yemeği(ekmek arası köfte +ayran

Çanakkale Şehitlik Turu Buluşma Noktaları

·         Çanakkale Feribot İskelesi

·         Vitalis Kültür Kafe

·         Çanakkale Otelleri Lobileri

·         Çanakkale Pansiyonları Lobileri

Çanakkale Şehitlik Turu Ziyaret Noktaları

Çanakkale Şehitlik Turu;Nusret Mayın Gemisi ve Deniz Müzesi, Çimenlik Kalesi, Dur Yolcu Objesi

Çanakkale Şehitlik Turu; Kilitbahir Köyü ve Kalesi, Namazgah Bakı Terası, Namazgah Tabyası ve Müzesi, Namazgah Sine-vizyon, Rumeli Mecidiye Tabyası, Mısırlı Feyzullah Efendi Kabri, Seyit Onbaşı Topu, Koca Seyit Anıtı, Rumeli Mecidiye Şehitliği

Çanakkale Şehitlik Turu; Havuzlar Şehitliği ve Tarihi Çeşme, Soğanlıdere Yeni Şehitliği, Soğanlıdere Sargı Yeri Şehitliği, Behramlı Köyü ve Müzesi, Gerçek Şehitlik, Şahindere Şüheda Kabristanlığı, Mustafa Efendi Kabri, Alçıtepe Tarihe Saygı Geçidi, Alçıtepe Bakı Terası, Çanakkale Şehitler Abidesi, Yaralı Asker Anıtı, Meçhul Asker Kabri, Mustafa Kemal Anıtı, Avustralyalı Annelere Yazılan Mektup, Çanakkale Savaşı Rölyefi, Osmanlı Topları, Fransız Mezarlığı, Kanlı Dere

Çanakkale Şehitlik Turu; Seddülbahir Köyü, İlk Şehitler Anıtı, Seddülbahir Kalesi, Ertuğrul Koyu, Ertuğrul Tabyaları, Yahya Çavuş Anıtı ve Şehitliği, Alçıtepe Öğle Yemeği ( Çorba-Köfte-Pilav-Patates-Salata-Ayran-Su) Alçıtepe Salim Mutlu Müzesi, Gözetleme Tepe Anıtları

Çanakkale Şehitik Turu; Kabatepe, Anzak Koyu ve Tören Alanı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt Avustralya Anıtı, Kırmızı Sırt Orjinal Siper ve Tüneller, 57. Alay Şehitliği ve Kesikdere Şehitliği, Mehmet Çavuş Anıtı, Arıburnu Yarları, Kılıçbayırı, Mehmetçik Parkı ve Kitabeler, Anonim Şehit Kabri, Restore Edilmiş Siperler, Conkbayırı, Atatürk Anıtı, Yeni Zelanda Anıtı, Türk Siperleri, Atatürk’ün Saatinden Vurulduğu Yer, Atatürk‘ün Gözetleme Yeri, Nazif ÇakmakŞehitliği, Kemalyeri ve Kitabesi, Bigalı Köyü Atatürk Evi, Eceabat Tarihe Saygı Parkı

Çanakkale Şehitlik Turu Bilgileri

 Çanakkale Şehitlik Turu programında yaz ve kış saati uygulamasına göre buluşma ve hareket saatleri, aynı zamanda dönüş saatleri değişiklik gösterebilmektedir. Bahar ve kış aylarında feribot seferlerinden kaynaklı aksaklıklar oluşabilmektedir. Bu durumlarda Çanakkale Şehitlik Turu yalnızca başlangıç ve bitiş saatleriyle etkilenmekte olup, tur programı iptal edilmemektedir.

 Çanakkale Şehitlik Turu ziyaret noktaları konusunda Rehber değişiklik yapma hakkına sahiptir.

– Ücret konusunda değişiklik yapma hakkı firmaya saklıdır. Firma Çanakkale Şehitlik Turu programında istediği kişi yada gruba istediği fiyat politikasını yapmakta özgürdür.

– Çanakkale Savaş Alanları ve Şehitlikleri geniş bir alana yayılmış durumdadır. Araçlar ortalama 130 – 140 km yol yapmakla birlikte Çanakkale Şehitlik Turu programı noktalarda iniş-binişler olacaktır.

– Arazi yapısı gereği mevsime uygun kıyafetler tercih etmeniz ve araziye uygun ayakkabı giymeniz tavsiye edilir.Çanakkale Şehitlik Turu bir açık alan gezisidir.

                                  
ÜCRET: 140 TL (günübirlik öğle yemekli/tabakta köfte+çorba+salata+ayran+su)        

                               200TL 1GECE/2 GÜNDÜZ(1 SABAH KAHVALTISI/1 ÖĞLE YEMEĞİ)