25 Ağustos 2010 Çarşamba

DOĞU KARADENİZ YAYLALAR TURU/*TUR AYRINTILARINA :www.efsaneturizmci.wordpress.com adresinde ulaşabili/6 GECE/7 GÜNDÜZ/675 TL/ASES TRAVEL GÜVENCESİ İLE


DOĞU KARADENİZ YAYLALAR TURU/5 GECE/6 GÜNDÜZ/650 TL/

ANKARA /ÇORUM/● SAMSUN ● FATSA ● ORDU●GİRESUN
SÜRMENE ● HOPA ● SARP ● ÇAMLIHEMŞİN ● AYDER ● OF ● ÇAYKARA ● UZUNGÖL ● ● MAÇKA ● SÜMELA ● ZİGANA ● AMASYA ● ÇORUM


EYLÜL/ 2010


1.GÜN: ANKARA/ÇORUM

Fethiyeden akşam 19:30 da hareket
yolda verecegimiz molaların ardından sabah saatlerinde ANKARA'YA ulaşıyoruz Ankarada sırası ile ANITKABİR ziyaretleri ardından ÇORUMA hareket ediyoruz yolumuz üzerindeki HATUŞAŞ ANTİK KENTİNİ ziyaret ediyor,. yolda verecegimiz mola ardından ÇORUMA ulaşıyoruz. akşam yemeği konaklama çorumda otelimizde.

2.GÜN: ÇORUM//FATSA/ORDU/GİRESUN/HIDIRNEBİ YAYLASI
Otelde alacağımız kahvaltı ardından ,ORDUYA giresun Akçaabat ’a geçiyoruz. Meşhur köftesini Nihat Usta ‘da yedikten sonra,HIDIRNEBİ YAYLASINA dolmuşlarla çıkıyoruz. Akşam yemeği konaklama yayladaki otelimizde.

3.GÜN: TRABZON, SÜRMENE/OF/ÇAYKARA/UZUNGÖL YAYLASI/SULTAN MURAT YAYLASI

Trabzon ‘da; şehir merkezinde serbest zaman alıyoruz Şehri tepeden gören Soğuksu semtine çıkıp, Atatürk Köşkü‘nü geziyoruz. Trabzon ’a özgü gümüş işleme sanatı örneği olan “Kazaziye”(hasır bilezik), alış verişi için serbest zaman alıyoruz. Bu gezimizin ardından, ,UZUNGÖL YAYLASINA ÇIKIYORUZ, Uzungölde vereceğimiz serbest zaman ardından dolmuşlarla sultan murat yaylasına çıkıyor, otelimize yerleşiyoruz.akşam yemeği konaklama otelimizde.


4.GÜN: MAÇKA, GÜMÜŞHANE, TORUL MAĞRASI/

Sabah kahvaltısının ardından, Trabzon ‘a hareket ediyoruz. Maçka yoluyla ‘na gidiyoruz. Tarihi İpek Yolu ‘nu izleyip, ünlü Zigana Geçidi ’nden geçerek Torul ‘a gidiyoruz. Burada; Damlataşı şekilleri, dikit, sarkıtları ile görülmeye değer Karaca Mağarası'na dolmuşlarla gidiyor, geziyor DAHA SONRA sümele manastırını ZİYARET İÇİN MAÇKAYA HAREKET EDİYOR SÜMELE MANASTIRINI ZİYARET EDİYOR, MAÇKADAKİ OTELİMİZE yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.


5..GÜN: RİZE, HOPA, SARP, ÇAMLIHEMŞİN, AYDER

Sabah kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıp, kısa bir yolculukla ulaştığımız Rize ‘de şehir turu ve Ziraat Çay Bahçesi gezimizin ardından ünlü Rize Bezi alışverişi için serbest zaman alıyoruz. Daha sonra, Hopa ‘ya gidiyoruz. Sarp sınır kapısında Son Türk evini ve Gürcistan evlerini görüyoruz. (İsteyenlere ekstra tur seçeneği; Batum.) Daha sonra, Hemşin, Hala, Polovit, Elevit ve Tunca dereleri ile beslenen Fırtına Dizisi’nin ve Sonbahar Filmi ‘nin de çekildiği, Ünlü Fırtına Deresi kenarında öğle yemeğimizi alıyoruz. Çamlıhemşin ‘den Hala Deresini takip edip 1350 M. yükseklikteki Ayder Yaylası ‘na çıkıp, otelimize yerleşiyoruz. Kalegon mevkii ve Gelin Tülü şelalesi gezilerimizin ardından. Akşam yemeğine kadar yaylada serbest zaman.Akşam yemeği konaklama yayladaki otelimizde.



6.GÜN: GİRESUN, ORDU, SAMSUN, AMASYA/FETHİYE

Sabah kahvaltısının ardından, Giresun'a hareket ediyor TOPAL OSMAN KALESİ VE GİRESUN KALESİNİ ZİYARET ediyor daha sonra Ordu'ya hareket ediyor, ORDUDA BOZTEPEYE ÇIKIYORUZ,tepeden orduyu izliyor,fotograf çekme molası , ardından Türkiye ‘nin en uzun tüneli olan Nefise Akçelik Tüneli ‘nden geçerek SAMSUN'HAREKET ediyor, BANDIRMA VAPURU,ATATÜRKÜN samsuna çıkışını simgeleyen ATATÜRK ANITI ZİYARETLERİ,öğle yemeği molası sonrasında AMASYAYA hareket ediyoruz, üzerinden, Yeşilırmak ’ın iki yanında kurulmuş bu tarihi şehrimizdeki Mumyalar Müzesi, hazeranlar konağı Alçak Köprü gezip, Kızlar Sarayı ve Kral Mezarları ‘nı görüyor ve Amasya’daki otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeği konaklama otelimizde.



7.GÜN:AMASYA-ANKARA-AFYON-FETHİYE
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası dönüş yolculuğumuza başlıyor Ankara, Afyon, DENİZLİ, yolunu izleyip, gerekli molalardan sonra FETHİYE'YE ulaşıyoruz. Bir sonraki ASES TOUR’ da buluşmak dileğiyle ayrılıyoruz.



İsteyenlere Ekstra BATUM TURU : Sarp sınır kapısından geçerek, Gönye Kalesi ‘ni göreceğiz. Ardından Çoruh Nehri ‘ni geçerek Batum 'a ulaşacağız. Dünyadaki bütün bitki türlerini barındıran Botanik Parkı ‘nı gezdikten sonra, Katedral, Şehir Parkı, Batum Limanı ve Pazarını gezeceğiz, ardından Sarp Sınır Kapısından Türkiye ‘ye dönüş ve Ayder ‘e hareket ediyoruz. (*BATUM TURU İÇİN PASAPORT GEREKLİDİR, * EN AZ ON KİŞİ İLE GERÇEKLEŞİR)EXTRA TUR ÜCRETİ : 60 € (125 TL) + 15 TL. (Ulaşım+ Rehberlik + yemek + giriş ücretleri + yurt dışı çıkış fonu dahildir.)

FİYATA DÂHİL HİZMETLER:

- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
- Otellerde ve Yayla Tesislerinde Y.P. Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (5), Akşam Yemekleri (5)
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- Seyahat Sigortası Güvence Paketi
- Otobüs İçi İkramlar

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ:
- Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
- İlk gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı ve Molalar
- Otellerde Alınan Esktra Yiyecek ve İçecekler
- Öğle Yemekleri
- Minibüs Ücretleri(75 TL)



TUR ÜCRETİ:675 TL

SKOPJE TRAVEL GÜVENCESİ İLE/İZMİR

AYRINTILI BİGİ TEL:05325938743/05054862738




*Oteller’de kendi içerisinde yoğunluk ve özel tarih dönemlerinde değişiklik olabilmektedir..

TUR HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR

- Turlarımızdaki, hava, yol ve olağan üstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkını acente saklı tutar.
- Turlarımızda, araç seçimi katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.


LÜTFEN FOTOĞRAF MAKİNENİZİ, YÜRÜYÜŞ İÇİN AYAKKABI, KALIN MONT, ŞEMSİYE – YAĞMURLUK VE MÜZE ÖREN YERİ İNDİRİMLERİNDEN FAYDALANMAK İÇİN KİMLİK KARTLARINIZI-MÜZEKARTLARINIZI YANINIZDA BULUNDURUNUZ
Yazar Muharrem UÇAR EkLendi: 8/24/2010 02:43:00 PM