20 Ağustos 2008 Çarşamba

İZMİR ÇIKIŞLI YUNANİSTAN TURU

YUNANİSTAN  TURU/ 5 GECE – 6 GÜN



1. GÜN: : Akşam saat 19.00 'da Üçyol ’dan, 19.15 'de Lozan meydanı, 19:30 'da Karşıyaka Anıt, 19:45’de Girne Bulvarı Acenta ‘dan misafirlerimizi aldıktan sonra, özel otobüsümüzle yola çıkıyoruz.

2. GÜN: : Ayvalık, Çanakkale, Keşan üzerinden İpsala sınır kapısına ulaşıyoruz. Gümrük işlemlerinden sonra Gümülcine, İskeçe Kavala üzerinden Selanik 'e ulaşıp, Atatürk’ün Evini ziyaret ediyoruz. Ano Poli (eski kent) bölgesinin tepesine, Antik Kale 'yi görmek şehri panaromik olarak seyretmek için çıkıyoruz. Nefis manzara eşliğin de çaylarımızı yudumladıktan sonra şehir turu yapıyoruz. Selanik 'in simgesi olan Beyaz Kule’yi, Büyük İskender Heykelini, Fuar Meydanı 'nı, Kordon Boyu ‘nu görüp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama SELANİK ‘te otelimizde.

3.GÜN: : Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp Atina'ya hareket ediyoruz. Katerini, Larissa, Lamia üzerinden, Atina 'ya ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Akşam isteyenlere ünlü PLAKA semtinde eğlence dolu TAVERNA gecesi. Konaklama ATİNA ‘da otelimizde.

4.GÜN : Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp Atina şehir turuna çıkıyoruz. Kraliyet Sarayı, Meçhul Asker Anıtı, Panathenian Stadium, Zeus Tapınağı, Akropolis, Greek Orthodox Catedral, Monastiraki ( Flea Market), Modern Market görülecek yerler arasında. Öğleden sonra isteyenlere, Korint turu. Konaklama ATİNA ‘da otelimizde.

5.GÜN: Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Kavala ‘ya hareket ediyoruz. Öncelikle Trikala üzerinden Kalambaka ‘ya ulaşıyoruz. Buradan da tüf kayalarıyla Kapadokya ‘yı ve üzerine 14. yüzyılda kurulmuş manastırlarıyla Sümela ‘yı andıran Meteora ‘ya varıyoruz. Burada çevreyi gezip tanımak ve fotoğraf çekimi için aldığımız serbest zamanın ardından Kavala ‘ya devam ediyoruz. Gerekli molaların ardından ulaşıp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama KAVALA ‘da otelimizde.

6. GÜN : Sabah kahvaltısından sonra Kavalalı Mehmet Ali Paşa’nın evini, eski İmarethane ’yi, İbrahim Paşa Camisi ‘ni görüyoruz. Kemeraltı 'nı andıran çarşısında serbest zaman aldıktan sonra İpsala’ya hareket. Gümrük işlemlerinden ve free shop alış verişinin ardından Türkiye’ye girip, Çanakkale üzerinden İZMİR 'e ulaşıyoruz. Bir daha ki  TUR 'da buluşmak ümit ve dileğiyle ayrılıyoruz.




İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI
299 €
315 €
320 €
327 €
342 €
TEK KİŞİLİK ODADA (SNGL.)
375 €
395 €
401 €
410 €
429 €
ÇOCUK (7-12 YAŞ)
230 €
243 €
246 €
252 €
263 €
KOLTUK
100 €
106 €
107 €
110 €
115 €


TURA DAHİL OLANLAN HİZMETLER:

* LÜX OTOBÜS İLE ULAŞIM


* OTELLERDE ALINAN EXTRALAR

*3* ve 4* OTELLERDE KONAKLAMA 

* SABAH KAHVALTILARI 

 * TÜM ŞEHİR TURLARI


* TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETLERİ


* İKRAMLAR

TURA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

* ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ

 * ÖRENYER VE MÜZE ÜCRETLERİ

 * VİZE VE SEYAHAT SİGORTASI (100 €)
  
* YURT DIŞI ÇIKIŞ VERGİSİ (15YTL.)

 * TAVERNA EĞLENCESİ(35 €)



TUR NOTLARI :

Rehber, gerekli gördüğü takdirde hava, yol vb nedenlerle otel kalitesi aynı kalmak şartıyla otellerde ve
programda değişiklik yapabilir.
· Otobüste veya tur sırasında kaybolan eşyalardan acentamız sorumlu değildir.
· Yolcularımız tur sonunda tura katıldıkları yerde bırakılacaktır.
· Vize işlemlerinden ve vizenin noksan,hatalı,usulsüz gibi olmasından dolayı acentamız sorumlu değildir.
· Teknik sebeplerden dolayı programdaki her türlü değişiklik hakkını Gencay Turizm saklı tutar.


· İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER İÇİN ŞAHSEN BAŞVURU GEREKEBİLİR
· Yunanistan Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır.(Hususi pasaport sahipleri vizeye tabidir.)


VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :
* EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT
* 2 ADET FOTOĞRAF (ARKA FON BEYAZ RENKTE VE SHENGEN VİZESİNE UYGUN OLACAK VE
FOTOKOPİ OLMAYACAK)


EMEKLİLER İÇİN: EMEKLİ TANITIM KARTI, MAAŞ CÜZDANI, TAPU, ARABA RUHSATI, KREDİ KARTI FOTOKOPİLERİ, BANKA HESAP CÜZDANLARI ASILLARI.

EV HANIMLARI İÇİN: BANKA HESAP CÜZDANLARI ASILLARI, TAPU, ARABA RUHSATI, EVLENME CÜZDANI FOTOKOPİLERİ VE EŞLERİNİN İŞYERLERİNE AİT BELGELER.

ÖĞRENCİLER İÇİN: YENİ ALINMIŞ ÖĞRENCİ BELGESİ, ANNE VE BABA BELGELERİ, 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN NOTERDEN ONAYLI MUVAFAKATNAME.

MAAŞLI ÇALIŞANLAR : İÇİN, GÖREV YAZISI, MAAŞ BORDROSU, SSK İLK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ,İŞYERİNDEN İZİN BELGESİ, 4 AYLIK SSK SİGORTA PRİMLERİ BORDROSU,, ŞİRKET ANTETLİ KAĞIDINA İLGİLİ KONSOLOSLUĞUNA O TARİHLERDE YURT DIŞINDA BULUNACAĞINIZA DAİR İZİN YAZISI, İŞYERİNE AİT İMZA SİRKÜLERİ, İŞ YERİNE AİT VERGİ LEVHASININ FOTOKOPİSİ, RESMİ GAZETE FOTOKOPİSİ, ODA SİCİL FAALİYET BELGESİ, BANKA HESAP CÜZDANI ASLI,TAPU, ARABA RUHSATI FOTOKOPİSİ, KREDİ KARTININ ÖNLÜ ARKALI FOTOKOPİSİ.

İŞVERENLER İÇİN: ŞİRKET ANTETLİ KAĞIDINA İLGİLİ KONSOLOSLUĞUNA O TARİHLERDE YURT DIŞINDA BULUNACAĞINIZA DAİR İZİN YAZISI, İŞ YERİNE AİT İMZA SİRKÜLERİ, İŞ YERİNE AİT VERGİ LEVHASININ FOTOKOPİSİ, RESMİ GAZETE FOTOKOPİSİ, ODA SİCİL FAALİYET BELGESİ, BANKA HESAP CÜZDANLARININ ASLI,TAPU, ARABA RUHSATI FOTOKOPİSİ, KREDİ KARTININ ÖNLÜ ARKALI FOTOKOPİSİ.

* TUR PROGRAMLARIMIZ 4077 SAYILI TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
TOPLAM 2 SAYFA’DAN OLUŞUP AYRI AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ.